Wątek dla osób odchudzających się w Nowym roku i osób kibic

Jak zachować doskonałe zdrowie, kondycję i urodę? Porady, zdrowa żywność, najlepsze przepisy.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ZbigniewG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 cze 2010, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wątek dla osób odchudzających się w Nowym roku i osób kibic

Post »

Genia codziennie czy raz w miesiącu wybór "bramki zależy od nas samych, myślę że stwierdzenie "muszę schudnąć i robienie z tego sprawy życia i śmierci plus stres gdy zbliża dzień wagi to nie jest najlepszy pomysł
nastawienie typu "może schudnę" jest chyba lepsze, ja ważę się codziennie rano i skoki plus minus kilogram nie robią na mnie wrażenia - ważny jest średni kierunek
boję się tylko że jak wnuki przyjadą na ferie to ciepłe bułeczki i zapach chlebka z wiejskiej piekarni będzie pokusą nie do odparcia ;:223
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Romo ;:196 nie stresuj się u mnie też stała i teraz po paru dniach ruszyła ale bardzo wolniutko...
...a jak praca jelit...bo czasami tu tkwi przyczyna... :)
...a co do rybek to są jeszcze dobre tutaj nazwane koluchami łowione w rzece wieprzu...a z nich kotlety ;:224
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Witajcie!
Romo - waga po prostu zamarzła przy - 30 st. nie przejmuj się :;230

Misiu nie jest sztuką jeść ryby jak się je lubi, ale jeść, jak się ich nie lubi, to dopiero sztuka :uszy

Dzisiaj upiekłam sobie ciasteczka do kawy, M po spróbowaniu mówi, co one takie koszerne :;230 Że też nawet ciastka kojarzą się mu ze świńską d....ą :roll:
Ulepiłam je ze wszystkiego co mi przyszło do głowy: płatki owsiane, otręby wszelkiej maści, trochę mąki pp, żółtko, maślanka, posiekane żurawiny i suszone jabłka, troszkę proszku do pieczenia i odrobina sody oraz taki słodzik do wypieków. Pyszne są, twarde jak podeszwa, ale jak się już je uda ugryźć, to nawet, nawet :lol:
Ogród Heleny cz.3
Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Najzdrowsze ryby morskie,Reniuniek ryby morskie ,które są w sprzedaży to: śledź,sardynka,makrela,szprot,łosoś bałtycki,dorsz,sola,morszczyk,okoń morski.Najsmaczniejsze ty ryby rzeczne i jeziorne.Ja robię tartę lub paczuszki ze szpinaku,sera feta i łososia,pychotka.
Awatar użytkownika
AnowiB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2010, o 14:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ksiegowa pisze:Najzdrowsze ryby morskie,Reniuniek ryby morskie ,które są w sprzedaży to: śledź,sardynka,makrela,szprot,łosoś bałtycki,dorsz,sola,morszczyk,okoń morski.Najsmaczniejsze ty ryby rzeczne i jeziorne.Ja robię tartę lub paczuszki ze szpinaku,sera feta i łososia,pychotka.
Łososia ze szpinakiem i fetą robię zapiekanego w kokilkach...
Pychota....mniam,mniam..... ;:63 a do tego zestawu ryb dodałabym jeszcze poczciwą flądrę.....i halibuta chociaż cena jest wysoka..nie mówiąc o lososiu......
Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ryby są bardzo drogie,nasza gdyńska hala rybna jest słynna na cały kraj i nie tylko,ale ceny tam teraz takie,że trudno często pozwolić sobie na świeże rybki.Częściej kupuję krewetki w Tesco lub Realu bo są też bardzo zdrowe i smaczne a cena bardziej przystepna no i na kilogram to troche tego wchodzi.
Tarta i paczuszki oczywiście na cieście francuskim.
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Grażynko dzięki za rybki :D
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
X_Ro-a

Post »

Romualda pisze: Jestem dzisiaj trochę zdołowana po po raz pierwszy od 10 dni waga ani drgęła :evil: ;:223
Już wiem kto jest winowajcą braku spadku wagi w dniu wczorajszym, to Oliwa której nie było w warzywach ;:223 ;:223 (zapomniałam dodać)
Dzisiaj już wszystko ok i waga 131,7 spadek o 0.4 kg :tan :tan

Następną część wątku znajdziecie tutaj
babuchna
Zablokowany

Wróć do „Bądźmy ZDROWI i piękni... jak nasz ogród”