Amara-Małgosiu ;reniusia20-Reniu Ależ nie chorujcie dziewczyny gdy wchodzicie do mnie ,bo kto mnie będzie odwiedzał

,,,jesień piękna,, może ostatnie piękne chwile łapiemy,,więc korzystajmy z pięknego czasu.

Dziękuje za za miłe slowa.
baasik-BasiuDziękuje za pochwały
drewutnia-Ewo Fakt,,,dawno Cię u mnie nie było.Zapraszam częściej i dziękuję za pochwały
Maska-Marysiu Tak,te piersze,,,to rajskie jabłuszka,,,zostały dla ptaszków

A wiesz,że u mnie bratki wciąż kwitną. Ale tylko jedna kepa tak weteranka
ewunia7 pisze:
Różę
Chipendale mam od wiosny i jestem nią zachwycona

Ja ja zaraziłam się na Forum,,,i nie mogłam jej nigdzie dostać,W końcu mam chipka

Mam nadzieję,że pięknie będzie mi rosła i kwitła.
gracha-Grażynko;Ignis05 Dziękuje, za tak miłe słowa.,A natura faktycznie jest piękna,,a owady ciągle buszują i korzystają ile sie jeszcze da

Moje asterki kwitną i kwitną na całego.Przmrozki ich nie dotkęły,,,a deszczu w ogóle u mnie nie ma,,,, sucho już.
PauliiunkoKochana Ty każdo jedno zdjątko dostrzżesz,,, pochwalisz,niesamowita dziewczyna z Ciebie

Tak to aksamitka,,,juz tylko gdzie niegdzie sa kwituszki askamitek

opienkowy przepis poleca,,,pychota.Jesień wokół romalowała pięknymi barwami wszystko juz...i jak to się przyzwyczaić ,że zima idzie??
misiaczekm-Piotrze Aksamitki kwitna juz gdzie ,nigdzie pojedyńczo,,,,,podwójnie i tyle.A marcinki szalejZimuja bez żadnych osłon..Jak mieszkałbyś bliżej to ukopałabym Ci ich i przyjechałbyś sobie i ich wziął ode mnie,,,po co kupować
juni-Beatko; Gosia123A Pokazuję to co mam,,,to co wokół mnie jest.A jesienne kolorki są bardzo energrtyczne.Musimy naładować nasze akumutatory,,,bo zima długa,zimna,szara i ponura

Marcinkowo;
Tańce, hulanka, swawola,,,na całego