Dorotko i ja bardzo lubię to połączenie, tym bardziej, że na Andromedzie przez środek białych płatków, biegnie pasek takiej fuksji jaka jest kolorem róży
Iwonko te nasze roślinki rozrastają się błyskawicznie, szybciej niż się spodziewamy i wtedy konieczne są roszady ogrodowe. Przesadzanie, wykopywanie, przycinanie
Ale przynajmniej się nie nudzimy ...
Dziękuje za pochwałę koloru lakieru
Aniu Chippendale jest jedną z moich ulubionych odmian. W tym roku niesamowicie zachwyca mnie bujnością i długością kwitnienia
Ewuniu moja łapka, moja

Lakier skutecznie maskuje przebarwione od wiecznego grzebania w ziemi paznokcie
Chippendale to jedna z moich ukochanych róż ... jak dla mnie idealna ...
Grażynko zgadzam sie z Tobą w kwestii Chipka w całej rozciągłości. Uwielbiam tę różę

Zakwitła u mnie jako pierwsza i wciąż jest wspaniałym, pastelowym bukietem .
Co do braku miejsca.... w tym roku troszkę go zdobyłam.... z mojego ogrodu wywędrowało kilka pełnych taczek roślin... szczególnie dużo ogromnych host
Wiolu bardzo się ciesze, że tak odbierasz moje różyczki

Niektóre z nich naprawdę bajecznie pachną ...
Jagódko jeśli nie znajdziesz przetacznika, to moje propozycja wciąż jest aktualna. Szepnij tylko słówko
Jagódko takie niesztampowe kolory lakierów do paznokci bardzo lubię
Majeczko Chippendale faktycznie w tym sezonie jest bardziej różowy niż zwykle. Ja mam troszkę inaczej z barwami, bo uwielbiam gorące kolorki i najbardziej go lubię, gdy jest taki pomarańczowo-różowy. W ogóle mam kompletnego kręćka na punkcie róż w tych tonacjach, uwielbiam połączenie pomarańczu z różem i takie róże głównie sadzę
Pamiętasz nasze rozważania sprzed 2 lat na temat tych kolorów ???
Chopin jest podobnie jak Chipek jedną z moich ulubionych odmian róż.... prawdziwy kolos o klasycznym kształcie kwiatu i niesamowitej wielkości.... no i ten zapach
Maryniu mój Chipek też zakwitł jako pierwszy, uwielbiam tę różę i bardzo zastanawiam się co to by oddać, żeby posadzić jeszcze ze 2 krzaczki
Marysiu dziękuję

U mnie różyczek niezbyt dużo, ale uwielbiam je wszystkie .
Spacerek