Hoje Koki
Re: Hoje Koki
no... i te cholerne mimozy.
- Michaeli
- 500p
- Od: 19 sie 2010, o 10:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mimozami jesień się zaczyna...
Czesław Niemen -''Wspomnienie''
Czesław Niemen -''Wspomnienie''
No właśnie...mimozami Michał ,zauważam,że z passi Ci po drodze,jak chcesz kawałek trifasciaty do korzenienia to daj znać,tylko tę sobie zostawiłam
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A mimoza to nic innego jak w tym wypadku rodzima nawłoć.
No wiem ale od dzieciństwa słyszałam,że to mimoza i tak zostało nie mniej nie lubię jej z jesiennych powodów,choć przyznaję porośnięte nią łachy wyglądają malowniczo tak "polsko"
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marzenko u mnie rośnie za moim płotem co an nią patrzę jakoś mi zaczyna nostalgia dokuczać ...Jesień..jeszcze jako tako ale zima brrrrrrrrrr
- Michaeli
- 500p
- Od: 19 sie 2010, o 10:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Łał!! To bardzo rzadki gatunek!!KOKI77 pisze:No właśnie...mimozami Michał ,zauważam,że z passi Ci po drodze,jak chcesz kawałek trifasciaty do korzenienia to daj znać,tylko tę sobie zostawiłam
Wymienimy się myślę?
Dziś na dworze już tak smutno bardzo i zimno, kurtkę trzeba by ubierać....
Celinko,w zimie można dostrzeć to skrzenie słońca na śniegu diamentowe i inne takie,mimo "złotej jesieni" ,która potrafi być cudna,dla mnie jesień to początek czekania na lato z tego też względu i astrów nie lubię
Michał się raczej nie wymienimy ,ja tylko hojki zbieram,ale jak mnie zaskoczysz to chętnie na taką jakiej nie mam,jak nie wystarczy zwrot kosztów za znaczek i kopertę
Michał się raczej nie wymienimy ,ja tylko hojki zbieram,ale jak mnie zaskoczysz to chętnie na taką jakiej nie mam,jak nie wystarczy zwrot kosztów za znaczek i kopertę
Na okoliczność przeprowadzki balkonowej i delikatnych porządków hojowych
parapet w pokoju Natalii
kwietnik w salonie od góry linearis,australijka keissi,ariadna,dołem wayetti,krinkle 8 i laura lei,obok stoi carnosa,kwietnik się jeszcze obwiesi
parapet w salonie
pierwsza część sypialnianego parapetu
i druga część sypialnianego parapetu
kuchnia od góry tsangi,w worku wisi lauterbahii,w koszu lacunosa,za nią vitallinea,obok meredithi i nicholsoniae
teraz druga część kuchni za gracilis stoją publicalyx revamkerri variegata i thompsoni,z przodu obok gracilki compacta regalis,minibell,liska,pauciflora,pietro wyżej od okna publicalyx silver pink ,tricolorka,przed nią wbita marlea,kerri yellow splash i publicalyx red button,u góry czerwona bilobata i seledynowa incurvula sulawiesii - generalnie śmietnik się zrobił,trzeba będzie popracować nad estetyką
a tutaj te na które nie mam miejsca,a zniosłam do domu
parapet w pokoju Natalii
kwietnik w salonie od góry linearis,australijka keissi,ariadna,dołem wayetti,krinkle 8 i laura lei,obok stoi carnosa,kwietnik się jeszcze obwiesi
parapet w salonie
pierwsza część sypialnianego parapetu
i druga część sypialnianego parapetu
kuchnia od góry tsangi,w worku wisi lauterbahii,w koszu lacunosa,za nią vitallinea,obok meredithi i nicholsoniae
teraz druga część kuchni za gracilis stoją publicalyx revamkerri variegata i thompsoni,z przodu obok gracilki compacta regalis,minibell,liska,pauciflora,pietro wyżej od okna publicalyx silver pink ,tricolorka,przed nią wbita marlea,kerri yellow splash i publicalyx red button,u góry czerwona bilobata i seledynowa incurvula sulawiesii - generalnie śmietnik się zrobił,trzeba będzie popracować nad estetyką
a tutaj te na które nie mam miejsca,a zniosłam do domu
- chan-dzia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
Jak tu u Ciebie pieknie i tak ...hojkowo ,śliczne masz okazy ,co jedna to ładniejsza. Fajne są też te kwietniki z drugiej fotki.
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Matko jedyna!! Jesteś obrzydliwie nie poprawna, a tymi cudeńkami czyhasz na moje życie. Normalnie mnie wmurowało!! Idę się przewietrzyć, bo chyba zaraz zemdleję, a to wszystko przez Ciebie.
Uwielbiam być obrzydliwie niepoprawna ,z zasady jestem obrzydliwie uporządkowana zerknęłam na zdjęcia ,zdecydowanie lepiej to wygląda na fotce,teraz sobie siedzę przy moim ulubionym stole ,glapię w tv a one wyłażą na mnie z doniczek.
30 lat temu jak byłam młoda,moim marzeniem były ściany porośnięte doniczkowymi,powiem Wam,że niekoniecznie,ta kuchnia moja wcale tak fajnie nie wygląda,jutro potrybię ,wrzucę chyba niewidzialną żyłkę,wywalę drabinki...no coś wymyśleć trzeba,czeka jeszcze sporo dużych na transport do domu
30 lat temu jak byłam młoda,moim marzeniem były ściany porośnięte doniczkowymi,powiem Wam,że niekoniecznie,ta kuchnia moja wcale tak fajnie nie wygląda,jutro potrybię ,wrzucę chyba niewidzialną żyłkę,wywalę drabinki...no coś wymyśleć trzeba,czeka jeszcze sporo dużych na transport do domu
Łał, nawet tv zajęły, a linearis jaka gęsta Marzenie każdego hojomaniaka.