Hoje Koki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
KOKI77
200p
200p
Od: 18 kwie 2009, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Hoje Koki

Post »

no... i te cholerne mimozy. ;:224
Awatar użytkownika
Michaeli
500p
500p
Od: 19 sie 2010, o 10:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mimozami jesień się zaczyna... :D ;:224 ;:224
Czesław Niemen -''Wspomnienie'' :D
KOKI77
200p
200p

Post »

No właśnie...mimozami :roll: Michał ,zauważam,że z passi Ci po drodze,jak chcesz kawałek trifasciaty do korzenienia to daj znać,tylko tę sobie zostawiłam :wink:
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

A mimoza to nic innego jak w tym wypadku rodzima nawłoć.
KOKI77
200p
200p

Post »

No wiem :) ale od dzieciństwa słyszałam,że to mimoza i tak zostało :wink: nie mniej nie lubię jej z jesiennych powodów,choć przyznaję ;:224 porośnięte nią łachy wyglądają malowniczo :lol: tak "polsko"
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Marzenko u mnie rośnie za moim płotem co an nią patrzę jakoś mi zaczyna nostalgia dokuczać ...Jesień..jeszcze jako tako ale zima brrrrrrrrrr
Awatar użytkownika
Michaeli
500p
500p
Od: 19 sie 2010, o 10:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

KOKI77 pisze:No właśnie...mimozami :roll: Michał ,zauważam,że z passi Ci po drodze,jak chcesz kawałek trifasciaty do korzenienia to daj znać,tylko tę sobie zostawiłam :wink:
Łał!! To bardzo rzadki gatunek!! ;:138 ;:138 :wink:
Wymienimy się myślę? :wink:
Dziś na dworze już tak smutno bardzo i zimno, kurtkę trzeba by ubierać....
KOKI77
200p
200p

Post »

Celinko,w zimie można dostrzeć to skrzenie słońca na śniegu diamentowe i inne takie,mimo "złotej jesieni" ,która potrafi być cudna,dla mnie jesień to początek czekania na lato ;:3 z tego też względu i astrów nie lubię ;:224
Michał się raczej nie wymienimy :lol: ,ja tylko hojki zbieram,ale jak mnie zaskoczysz to chętnie na taką jakiej nie mam,jak nie 8-) wystarczy zwrot kosztów za znaczek i kopertę
KOKI77
200p
200p

Post »

Na okoliczność przeprowadzki balkonowej i delikatnych porządków hojowych
parapet w pokoju Natalii
Obrazek
kwietnik w salonie od góry linearis,australijka keissi,ariadna,dołem wayetti,krinkle 8 i laura lei,obok stoi carnosa,kwietnik się jeszcze obwiesi :wink:
Obrazek
parapet w salonie
Obrazek
pierwsza część sypialnianego parapetu
Obrazek
i druga część sypialnianego parapetu
Obrazek
kuchnia od góry tsangi,w worku wisi lauterbahii,w koszu lacunosa,za nią vitallinea,obok meredithi i nicholsoniae
Obrazek
teraz druga część kuchni za gracilis stoją publicalyx revamkerri variegata i thompsoni,z przodu obok gracilki compacta regalis,minibell,liska,pauciflora,pietro wyżej od okna publicalyx silver pink ,tricolorka,przed nią wbita marlea,kerri yellow splash i publicalyx red button,u góry czerwona bilobata i seledynowa incurvula sulawiesii - generalnie śmietnik się zrobił,trzeba będzie popracować nad estetyką ;:224
Obrazek
a tutaj te na które nie mam miejsca,a zniosłam do domu :?
Obrazek
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 12:45

Post »

Jak tu u Ciebie pieknie i tak ...hojkowo ,śliczne masz okazy ,co jedna to ładniejsza. ;:180 ;:180 Fajne są też te kwietniki z drugiej fotki.
Wątki chan-dzi
Pozdrawiam i zapraszam do mnie Ania
Krystyna.F
ZBANOWANY
Od: 30 kwie 2009, o 20:40

Post »

Matko jedyna!! ;:111 ;:111 ;:111 Jesteś obrzydliwie nie poprawna, a tymi cudeńkami czyhasz na moje życie. Normalnie mnie wmurowało!! Idę się przewietrzyć, bo chyba zaraz zemdleję, a to wszystko przez Ciebie. ;:14 :;230 :;230 :;230 ;:224 :D :D
KOKI77
200p
200p

Post »

Uwielbiam być obrzydliwie niepoprawna ,z zasady jestem obrzydliwie uporządkowana ;:224 :;230 zerknęłam na zdjęcia ,zdecydowanie lepiej to wygląda na fotce,teraz sobie siedzę przy moim ulubionym stole ,glapię w tv a one wyłażą na mnie z doniczek.
30 lat temu jak byłam młoda,moim marzeniem były ściany porośnięte doniczkowymi,powiem Wam,że niekoniecznie,ta kuchnia moja wcale tak fajnie nie wygląda,jutro potrybię ,wrzucę chyba niewidzialną żyłkę,wywalę drabinki...no coś wymyśleć trzeba,czeka jeszcze sporo dużych na transport do domu :lol:
Awatar użytkownika
SunFlower
500p
500p
Od: 8 lis 2009, o 16:29

Post »

;:111 Łał, nawet tv zajęły, a linearis jaka gęsta :shock: Marzenie każdego hojomaniaka. :uszy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”