Ogród to moje czwarte dziecko...
- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród to moje czwarte dziecko...
No pięknie! Ile miejsca wygospodarowane dla nowych roślin Piękny kształt nowych rabat.
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Oluniu, dobry wieczór!
Dawno u Ciebie nie byłam, a tu takie zmiany i to już w trakcie realizacji!
Rozumiem, że klomb to efekt naszych dawnych rozmów?
Ciekawa jestem, jakie rośliny się tam znajdą... muszę się cofnąć o parę stron zapewne
Pozdrawiam i trzymam kciuki! Już wygląda to extra!
Dawno u Ciebie nie byłam, a tu takie zmiany i to już w trakcie realizacji!
Rozumiem, że klomb to efekt naszych dawnych rozmów?
Ciekawa jestem, jakie rośliny się tam znajdą... muszę się cofnąć o parę stron zapewne
Pozdrawiam i trzymam kciuki! Już wygląda to extra!
- OLUNIA
- 500p
- Od: 11 sty 2012, o 12:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madzia cieszy mnie ,że i Was cieszą moje zmiany ,będę na bieżąco informować o kolejnych posunięciach
Witaj Aguś po przerwie
Tak to właśnie to miejsce o którym wspominałam w zeszłym roku ,ale z przyczyn różnych nie mogłam pomysłu zrealizować.
Roślinki zapewne już doczytałaś jakie mają być ,ale znając siebie będą zupełnie inne.Myślę ,że pomysł przyjdzie na gorąco stojąc przed żywymi roślinami
O taki gość mnie dziś odwiedził
Witaj Aguś po przerwie
Tak to właśnie to miejsce o którym wspominałam w zeszłym roku ,ale z przyczyn różnych nie mogłam pomysłu zrealizować.
Roślinki zapewne już doczytałaś jakie mają być ,ale znając siebie będą zupełnie inne.Myślę ,że pomysł przyjdzie na gorąco stojąc przed żywymi roślinami
O taki gość mnie dziś odwiedził
Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
O masz ci los, to się nazywa szybkie tempo , dopiero był plan, a już realizacja. Fajny zarys, uwielbiam takie świeże rabatki, zawsze jest tak czyściutko, wręcz idealnie... Co będzie na rabatach pod płotkiem, w tym miejscu koło mebli? Czemu sprzedajecie mebelki, jest plan na inne?
p.s doczytałam o mebelkach
p.s doczytałam o mebelkach
- OLUNIA
- 500p
Madzia ja to jestem w gorącej wodzie kąpana lubię mieć wszystko na wczoraj oczywiście jak mogę sobie na to pozwolić.
Pod płotem zostanie przedłużona rabata rodo ,dosadzę z trzy rodo ,azalie ,a na jesień dosadzę wrzosów
Rabaty rzeczywiście jak są "nowe" to tak czyściutko to wygląda ,też mi sie podoba
Pod płotem zostanie przedłużona rabata rodo ,dosadzę z trzy rodo ,azalie ,a na jesień dosadzę wrzosów
Rabaty rzeczywiście jak są "nowe" to tak czyściutko to wygląda ,też mi sie podoba
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
to przybij piątkę, bo ja też muszę już i teraz . Teraz dobry czas na sadzenie rodo, wiosnę zaczniesz mocno kolorowo. Jedna odmiana i kolorystyka, czy jakoś będziesz przeplatać?
Oluniu, idziesz jak burza ! Plany prezentują się nieźlle, a co z nich będzie, zobaczymy. Widzę, ze Tobie też koncepcje zmieniają się "w praniu" ....
- OLUNIA
- 500p
Madzia poprzeplatam trochę zimy troche lata ,a tak poważnie to chcę żeby kolorowo było ,obok rosną różowe ,więc myślę o fioletach i żółtych
Asia widzisz kobieta zmienna jest i tak trzymać zbyt łatwo by mieli z nami
Asia widzisz kobieta zmienna jest i tak trzymać zbyt łatwo by mieli z nami
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oluniu, fajny zarys klombu i rabat! Jest plan, decyzja i od razu działasz
Ciekawa jestem końcowego efektu! Stewarcję kameliowatą posadziłam w zeszłym roku, ale to jeszcźe malizna i nie kwitła. Kupowałam u ogrodnick.pl
Buziaki
Ciekawa jestem końcowego efektu! Stewarcję kameliowatą posadziłam w zeszłym roku, ale to jeszcźe malizna i nie kwitła. Kupowałam u ogrodnick.pl
Buziaki
- OLUNIA
- 500p
Kasia Ciebie i tak nie pobiję ,Ty to dopiero działasz co rusz coś nowego ,gdy do Ciebie zaglądam.
Dziś pojeździłam po szkółkach po Szczepankowie i pobliskich ogrodniczych i jeszcze wszyscy śpią nawet obsługa zaspana.
W przyszłym tygodniu chcę jeszcze podjechać do ogrodniczego na Zawady tam zawsze mieli wybór w drzewkach ,a chcę jednak jakieś szczepione drzewko jakąś pendulę do klombu. Muszę uzbroić się w cierpliwość ...za szybko przyszła wiosna
Dziś pojeździłam po szkółkach po Szczepankowie i pobliskich ogrodniczych i jeszcze wszyscy śpią nawet obsługa zaspana.
W przyszłym tygodniu chcę jeszcze podjechać do ogrodniczego na Zawady tam zawsze mieli wybór w drzewkach ,a chcę jednak jakieś szczepione drzewko jakąś pendulę do klombu. Muszę uzbroić się w cierpliwość ...za szybko przyszła wiosna
jej _oleander_, bomba rewolucja! ten klomb, nowe rabaty......jej bomba!
- OLUNIA
- 500p
Dziękuję Martuś idzie wiosna idą zmiany Buziaczki niedzielne
- OLUNIA
- 500p
Piękna pogoda nas rozpieszcza ,nie wiem jak Wy ,ale ja muszę omijać ogrodnicze ciągnie mnie tam niemiłosiernie często.
Oczywiście tak jak myślałam pomysł na obsadzenie klombu przyjdzie na gorąco w szkółce i tak będą rosły na usypanej górce dwa rododendrony fioletowe z bardzo dekoracyjnymi liśćmi zielono białymi ,osiem bukszpanów i wrzośce.Dziś kupiłam osiem rozplenic japońskich,sześć tawułek golden carpet do tego dosadzę jeszcze sporo liliowców stella, oraz sześć azalii japońskich Maruschka.
Póki co wygląda to tak..
I jeszcze troszkę dzisiejszej wiosny.
Oczywiście tak jak myślałam pomysł na obsadzenie klombu przyjdzie na gorąco w szkółce i tak będą rosły na usypanej górce dwa rododendrony fioletowe z bardzo dekoracyjnymi liśćmi zielono białymi ,osiem bukszpanów i wrzośce.Dziś kupiłam osiem rozplenic japońskich,sześć tawułek golden carpet do tego dosadzę jeszcze sporo liliowców stella, oraz sześć azalii japońskich Maruschka.
Póki co wygląda to tak..
I jeszcze troszkę dzisiejszej wiosny.