Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6
Widocznie każdy organizm inaczej reaguje na dany lek .
Ja nie mam po nim nudności a pomaga mi rewelacyjnie . Zapisał mi go kiedyś neurolog na migrenowe bóle głowy .
Ja nie mam po nim nudności a pomaga mi rewelacyjnie . Zapisał mi go kiedyś neurolog na migrenowe bóle głowy .
- Malgolinka
- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
wysłałam
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
....starszawa pani....to dobre Aga
Aguś troszkę dłuższe
i proste zaś pod wpływem deszczu potrafiły się robić falowane - zresztą do dziś jak zacznie padać a ja nie mam parasola to mam burzę lokowanych włosów na głowie a ujarzmić to.....o rajciu
a teraz.......taka fajna kitka
i proste zaś pod wpływem deszczu potrafiły się robić falowane - zresztą do dziś jak zacznie padać a ja nie mam parasola to mam burzę lokowanych włosów na głowie a ujarzmić to.....o rajciu
a teraz.......taka fajna kitka
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agus puk-puk, nie trzymaj w napieciu i gadaj co kupilas w ogrodniku
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Aga znowu coś kupiłaś pokazuj pokazuj
Bry wieczór wszystkim
Byłam w trzech ogrodniczych dzisiaj i ... nic nie kupiłam
Jakoś mi się nie podoba to, co wystawione... Za mało jeszcze rozrośnięte, uboga kolorystyka, niewystarczający wybór Czy mogę być z siebie dumna? Wzoruję się na Julkowej silnej słabej woli ;)
Keetee, Jule - więc nie kupiłam nic
Marta, pozazdrościć takich pięknych włosów tylko mozna... Nie chcesz z powrotem zapuścić?
Małgolinko, dzięki - widziałam i podziwiam urodę
Agatko, Sabciu, Aga - pogadam o tym leku z lekarzem, może mi przepisze ten, a może jeszcze coś innego zaproponuje... Fakt jest taki, że łyknęłam dziś 4 tabletki i nic
Byłam w trzech ogrodniczych dzisiaj i ... nic nie kupiłam
Jakoś mi się nie podoba to, co wystawione... Za mało jeszcze rozrośnięte, uboga kolorystyka, niewystarczający wybór Czy mogę być z siebie dumna? Wzoruję się na Julkowej silnej słabej woli ;)
Keetee, Jule - więc nie kupiłam nic
Marta, pozazdrościć takich pięknych włosów tylko mozna... Nie chcesz z powrotem zapuścić?
Małgolinko, dzięki - widziałam i podziwiam urodę
Agatko, Sabciu, Aga - pogadam o tym leku z lekarzem, może mi przepisze ten, a może jeszcze coś innego zaproponuje... Fakt jest taki, że łyknęłam dziś 4 tabletki i nic
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Wstrzemiezliwosc ogrodowa sie szerzy :-P
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Jestem z Ciebie dumna Bo tu nie chodzi o to, zeby nic nie kupowac ale zeby kupowac cos co nas zauroczy - tak-tak i jezeli Ciebie nic nie zauroczylo i nie kupilas zeby tylko kupic, to jestes na dobrej drodze z ta silna slaba
Aga, uzasadniona wstrzemięźliwość jest w cenie ;)
Jula, otóż to! Nie jesteśmy na etapie pustej działki, kiedy to chce się kupić wszystko i natychmiast... teraz wybieramy perełki i o to chodzi ;)
Zamiast zakupów i sadzenia na siłę czegoś, co mi się nie podoba, rozsypałam 16kg nawozu na prawie cały trawnik (muszę dokupić jedno wiaderko) oraz nakarmiłam wszystkie rh, azalie i hortensje... Zaraz potem zaczęło padać
Jula, otóż to! Nie jesteśmy na etapie pustej działki, kiedy to chce się kupić wszystko i natychmiast... teraz wybieramy perełki i o to chodzi ;)
Zamiast zakupów i sadzenia na siłę czegoś, co mi się nie podoba, rozsypałam 16kg nawozu na prawie cały trawnik (muszę dokupić jedno wiaderko) oraz nakarmiłam wszystkie rh, azalie i hortensje... Zaraz potem zaczęło padać
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Aguś ...witam ...Ciebie w nowym image ...aż mi wylazły na wierzch , bo nie wiedziałam , czy dobrze trafiłam w wątek Aguniady...sprawdziłam i ...brakowało mi błękitu sukienki letniej , z morzem w tle . Ślicznie , wiosennie wyglądasz i tak jakoś , jak ...nowoodrodzona ...co fryzura czyni z człowiekiem - wręcz nie do poznania jesteś .
Co do zakupów , to ja poszalałam ...na maxa , przyszły dzisiaj prymulki z Austrii . Też nie lubię nic na siłę ...aby tylko kupić ...dopóki mi oko nie ' zawiśnie ' na kokretnej roślinie ...ale z wiekiem stałam się wybredna i ...byle czego nie kupię .
A na bóle migrenowe są w aptece specjalne tabletki - ale bardzo drogie , popytaj ...są chyba pakowane po trzy sztuki ...jedną sie bierze i na miesiąc spokój z bólami głowy . Kosztowały kiedyś 60 pln , a teraz ..nie wiem , pewnie około 100 lub więcej . Ja piłam krople Dihydroergotaminum Methanosulfonicum - poczytaj o nich w necie , szybko pomagają . To typowy lek p/migrenowy przepisywany na receptę .
Co do zakupów , to ja poszalałam ...na maxa , przyszły dzisiaj prymulki z Austrii . Też nie lubię nic na siłę ...aby tylko kupić ...dopóki mi oko nie ' zawiśnie ' na kokretnej roślinie ...ale z wiekiem stałam się wybredna i ...byle czego nie kupię .
A na bóle migrenowe są w aptece specjalne tabletki - ale bardzo drogie , popytaj ...są chyba pakowane po trzy sztuki ...jedną sie bierze i na miesiąc spokój z bólami głowy . Kosztowały kiedyś 60 pln , a teraz ..nie wiem , pewnie około 100 lub więcej . Ja piłam krople Dihydroergotaminum Methanosulfonicum - poczytaj o nich w necie , szybko pomagają . To typowy lek p/migrenowy przepisywany na receptę .
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguniu, nawet nie wiesz, jak się wzruszyłam
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aguś to trafił ten deszcz u Ciebie idealnie. Mnie niestety przeszkodził w dalszym rurowaniu.
Co do bólów to może spróbuj połączyć dwa środki w mniejszych dawkach, np łykam Saridon z Ibuprofenem do tego kawa i dawka magnezu. No i najważniejsze, łyknąć zanim się na dobre rozboli. I polecam bo sama sprawdziłam Migren czyli wyciąg ze Złocienia maruny, zapobiega rozszerzaniu się naczyń krwionośnych.
Co do tych kropelek co je poleca Jagoda też je brałam ale lepsze efekty mam po Migren, występuje w kapsułkach i w płynie.
A co to za akcja wymiany fotek.
Co do bólów to może spróbuj połączyć dwa środki w mniejszych dawkach, np łykam Saridon z Ibuprofenem do tego kawa i dawka magnezu. No i najważniejsze, łyknąć zanim się na dobre rozboli. I polecam bo sama sprawdziłam Migren czyli wyciąg ze Złocienia maruny, zapobiega rozszerzaniu się naczyń krwionośnych.
Co do tych kropelek co je poleca Jagoda też je brałam ale lepsze efekty mam po Migren, występuje w kapsułkach i w płynie.
A co to za akcja wymiany fotek.