Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17
Marto no właśnie zastanawiam się co z tym zrobić może do domu poślę ? tylko kto mi to wsadzi
Pati no widzisz to już jest nieuleczalna choroba. Rowerzysta ma na sobie mech i skalniaki, ale trochę wyłysiałe
Z racji moich schorzeń morze mi przysługuje
Małgosiu chyba weekend nie będzie ładny, ale może następny. Bo na ten to nawet śnieg z deszczem prognozują. W miniony weekend były bardzo dużo przyjezdnych i mieszkańców nad morzem i na molo.
Zuziu polecam morze, bo tu zawsze jest gdzie spacerować . W miejscowościach sanatoryjnych deptak się znudzi a morze nigdy
Asiu zdjęcia macie zapewnione, bo wątek musi żyć
Iwonko szczecińska jestem zadowolona z warunków i jak dotąd z pogody i sama miejscowość jest duża i dużo w niej atrakcji, a to tego wycieczki dochodzą. Masz rację jak wrócę to ogród rozniosę
Iwonko zachodniopom. chociaż Ty mi nie zazdrościsz, bo jak masz blisko to i tu bywasz
Pati no widzisz to już jest nieuleczalna choroba. Rowerzysta ma na sobie mech i skalniaki, ale trochę wyłysiałe
Z racji moich schorzeń morze mi przysługuje
Małgosiu chyba weekend nie będzie ładny, ale może następny. Bo na ten to nawet śnieg z deszczem prognozują. W miniony weekend były bardzo dużo przyjezdnych i mieszkańców nad morzem i na molo.
Zuziu polecam morze, bo tu zawsze jest gdzie spacerować . W miejscowościach sanatoryjnych deptak się znudzi a morze nigdy
Asiu zdjęcia macie zapewnione, bo wątek musi żyć
Iwonko szczecińska jestem zadowolona z warunków i jak dotąd z pogody i sama miejscowość jest duża i dużo w niej atrakcji, a to tego wycieczki dochodzą. Masz rację jak wrócę to ogród rozniosę
Iwonko zachodniopom. chociaż Ty mi nie zazdrościsz, bo jak masz blisko to i tu bywasz
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Marysiu,następny dzień za tobą ,czas szybko zleci i ty będziesz zasuwać w ogrodzie a ja będę wtedy odpoczywać,buziaczki i dobrej nocki
- Maska
- Kontakt:
Martuniu Droga ja w to nie wierzę , że Ty będziesz odpoczywać .....będziemy pracować w ogrodzie razem Serdeczności przesyłam
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fajny rowerzysta ale na początku myślałam, że to dinozaur
-
- 500p
- Od: 28 sty 2013, o 12:33
Marysiu może rób jak Bogusia, sadź w doniczki i potem towarzystwo w autobusie na kolankach trzymaj
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Marysiu, może ta knajpa nie jest taka paskudna jak betonowe, ale byłam właśnie wtedy kiedy ją stawiano, wygnali ludzi z plaży i postawili ryczącego potwora, może poza sezonem jeszcze nie ryczy , owszem jest z drewna, bo przecież na plaży chyba nikt nie dostał by pozwolenia budować betonów, chociaż u nas to wszystko możliwe. Może teraz już ludzie do niej przywykli, może nabrała patyny, ale wtedy nikomu się to nie podobało, chodzi mi o tę niedaleko latarni.
- chinanit
- Od: 6 lip 2013, o 14:59
Marysiu, podziwiam Twoje zdjęcia i rowerzystę. Fajnie tam masz.
Z pozdrowieniami, Maria
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Maryś jestem tu codziennie ale nie wyrabia,
ma zakrętach...
ma zakrętach...
- Maska
- Kontakt:
Natalko to dobrze, że nie królik
Marto gdybym jechała do domu to tak ale ja jeszcze jadę zwiedzać ogrody w okolice Słupska
Iwonko to ja w okolicy latarni nie widzę żadnego ryczącego potwora, więc pewnie to była sprawa okazjonalna. Betonowe kioski są na promenadzie, jeden z nich J. Rewińskiego (ryby). Dzisiaj zwiedziłam stare kąty czyli sanatorium w którym byłam w 2007 roku
Marysiu dzisiaj nawet byłam pierwszy raz na spacerze z kijami.... i nie powiem będę chodzić Może nawet po powrocie do domu
Misiu to mam dla Ciebie i dla tych co są zajęci codziennością parę widoczków kołobrzeskich
piękny starodrzew!
i nowy nabytek do ogrodu
Marto gdybym jechała do domu to tak ale ja jeszcze jadę zwiedzać ogrody w okolice Słupska
Iwonko to ja w okolicy latarni nie widzę żadnego ryczącego potwora, więc pewnie to była sprawa okazjonalna. Betonowe kioski są na promenadzie, jeden z nich J. Rewińskiego (ryby). Dzisiaj zwiedziłam stare kąty czyli sanatorium w którym byłam w 2007 roku
Marysiu dzisiaj nawet byłam pierwszy raz na spacerze z kijami.... i nie powiem będę chodzić Może nawet po powrocie do domu
Misiu to mam dla Ciebie i dla tych co są zajęci codziennością parę widoczków kołobrzeskich
piękny starodrzew!
i nowy nabytek do ogrodu
ooo to wiosna w Kołobrzegu już pełną parą cudne niebo miałaś , moje było identyczne dopiero od południa jak mgła opadła
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Do całowania w ogrodzie Bardzo udana
- Maska
- Kontakt:
Beatko tak, tak do całowania w ogrodzie noooo i jeszcze do kolekcji
Iwonko na prognozie po tych dwóch dniach deszczu ze śniegiem ma być słonecznie tylko chłodno, ale to mi nie przeszkadza
Aniu przypadła mi do gustu ....były tam jeszcze świetne barany i gęsi z drewna i metalu ale bardzo duże
Iwonko na prognozie po tych dwóch dniach deszczu ze śniegiem ma być słonecznie tylko chłodno, ale to mi nie przeszkadza
Aniu przypadła mi do gustu ....były tam jeszcze świetne barany i gęsi z drewna i metalu ale bardzo duże
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Maryś piękna wiosna już nad morzem...kuruj się ...jak przyjedziesz to nie poznasz swojego ogródka ..będzie dużo kwitło...