Aguś dziękuję
ale teraz to naprawdę żartujesz....widziałam dziś Twoje fotki tulipanów....pełen profesjonalizm, zdjęcia jakby robił zawodowiec....naprawdę zachwyciły mnie

Ja jestem kompletnym amatorem. Fotki robię albo NIKON D80 albo NIKON D3000
Geniu u mnie wczoraj była taka śnieżyca, że niewiele było widać poza śniegiem

dziś juz świeci piękne słoneczko, ale śnieg leży i jest mrozik....ale już za progiem marzec i już nawet się nie obejrzymy a będzie wiosna i pierwsze prace w ogródku
Aguś dziękuję

Wiosenka już naprawdę lada dzień...ale tak to już jest, że właśnie najbardziej dłużą się te ostatnie dni
Aguś dziękuję

U mnie dziś piękne słoneczko, ale mrozik trzyma....Już za chwilę wszędzie przyjdzie wyczekiwana wiosna
Małgoś dziękuję Ci za miłe słowa

Czasami tak jest, że nie wszystkie roślinki chcę u nas rosnąć, mimo, że gdzie indziej rosną bez problemów....ja mam tak z narcyzami, bardzo mi się podobają i naprawdę chciałabym mieć w ogrodzie te wczesne złociste słoneczka, ale nic z tego.....każda próba kończy się porażką

Sadzę od lat....pierwszy rok są piękne, na kolejny pozostaje sam szczypior, a później i on ginie
Reniu dziękuję

Skalniak najpiękniejszy jest właśnie wiosną, to wtedy kwitnie większość roślinek, później już przeważa zieleń....