Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
Aniu czy to jeziorko masz pod nosem , czy są w nim ryby,a może to Twoje prywatne 

- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
stasia_ogrod Dziękuję za słowa uznania .Z pełnej gipsówki i ja jestem w pełni usatysfakcjonowana,ładnie zimowała,,,pięknie i długo kwitnie.Po ponownym przycięciu,,,powtórzyła kwitnienie.A kupiłam ja ze 2 lata temu na jakims kiermaszu ogrodowym, ze wzglądu na jej małe rózyczkowate i rózowate kwiatuszki
Okno z dyńkami wciąć cieszy,,,,a przepis opieńkowy jaknabardziej polecam :)Hm,,,łazanki robię jak mam grzyby (mrożone),,,to puszczam je maszynkę,przez grubką siatkę,,,, i celubka w kostkę podsamażona,,,kaputka też odgotowana ,trochę odcisnięta i tez przez maszynkę przez grubą siatkę,,, przyprawy do smaku,,, makaron ugotowany,.Wszystko połączone,,, wymieszane i zapiekam w piekaniku.I to wszystko.
MID2006-Madziu; kropelka; Annar13;korzo_m-Dorotko Teraz mamy piękną ciepłą ,,,cudowną jesień.Rozpieszcza nas kolorkami,Korzystajmy z tych dni,,,ile tylko sie da,,A Fionka,,,,, wiem,,,wiem,,że jest śliczna.To syjam tajski .A jak to kot indywidualistka,,,a spokojna,,,i do obcych nie idzie od raz,,oj nie;:167 Dziękuję za pochwały,
ella52 A witaj i zapraszam częściej
agrazka-Grażynko Witaj w moich progach,,i zapraszam jeszcze.dziękuję za uznanie mojej fotografi,,,oczywiście ,jak tylko podobaja Ci się moje zdjątka ,,możesz z nich malować.Nawet ze wszystkich,,,a tego jest
.Może po znajomości autorstwa dostanę kiedyś,, jakiś portecik
heliofitka Ależ Iwonko,,,spójrz to sama natura,,,one też lubią przyemności
Tak mam opuncję już 3 rok.Dobrze zimowała,,,.Nawet jkej nie nakrywałam niczym.Teraz na wiosnę ją przesadziłam w inne miejsce, bo była pod jeżówkami,.A teraz lepiej wyglada w żurawkach.Fiona do niej nawt nie podchdzi,,,spryciula jedna

gracha-GrażynkoTo zalew mam go od domku ze 200 metrów,,,bo z alejek trzeba wyjśc.Ryby sa w nim ,,piękne,Jak chesz zobacz w moim wątku Takie Tam Pogaduchy- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=210 zaniedbanym strasznie od wiosny na stronie 16 są pojkazane rybki z połowu mojego M.W dalszym ciągu jeszcze mam je w zamrażarce

A one kwitną i kwitną już ileś miesięcy

Borówka cudnie się wybarwiała

-- 26 paź 2013, o 08:19 --
aha,,, Dzisiaj idę na imprezkę-święto pieczonego ziemniaka
Powinno być pysznie

MID2006-Madziu; kropelka; Annar13;korzo_m-Dorotko Teraz mamy piękną ciepłą ,,,cudowną jesień.Rozpieszcza nas kolorkami,Korzystajmy z tych dni,,,ile tylko sie da,,A Fionka,,,,, wiem,,,wiem,,że jest śliczna.To syjam tajski .A jak to kot indywidualistka,,,a spokojna,,,i do obcych nie idzie od raz,,oj nie;:167 Dziękuję za pochwały,

ella52 A witaj i zapraszam częściej

agrazka-Grażynko Witaj w moich progach,,i zapraszam jeszcze.dziękuję za uznanie mojej fotografi,,,oczywiście ,jak tylko podobaja Ci się moje zdjątka ,,możesz z nich malować.Nawet ze wszystkich,,,a tego jest

heliofitka Ależ Iwonko,,,spójrz to sama natura,,,one też lubią przyemności

gracha-GrażynkoTo zalew mam go od domku ze 200 metrów,,,bo z alejek trzeba wyjśc.Ryby sa w nim ,,piękne,Jak chesz zobacz w moim wątku Takie Tam Pogaduchy- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=210 zaniedbanym strasznie od wiosny na stronie 16 są pojkazane rybki z połowu mojego M.W dalszym ciągu jeszcze mam je w zamrażarce

A one kwitną i kwitną już ileś miesięcy

Borówka cudnie się wybarwiała

-- 26 paź 2013, o 08:19 --
aha,,, Dzisiaj idę na imprezkę-święto pieczonego ziemniaka
Powinno być pysznie

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Aneczko!
....piękne kolorki u Ciebie. Jestem tak zaganiana ,ze nawet nie podziękowałam Ci chyba za nasionka...czynię to teraz ...dziękując z całego serca
Myślę,ze imprezka udana i smaczna.

Myślę,ze imprezka udana i smaczna.

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
-
- 200p
- Od: 8 lut 2011, o 18:36

To sobie odbyłam długi spacer po Twoim ogrodzie i stwierdzam że masz piękny zadbany i bardzo kolorowy ogród

Chyba u Ciebie widziałam roślinę guzikowiec, możesz napisać coś o tej roślinie,ile potrzebuje miejsca, bardzo mi się podoba i może znalazło by się u mnie miejsce dla niej.Okno kuchenne super wygląda.
Pozdrawiam Ela
Maleńki ogródek Eli
Maleńki ogródek Eli
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fiona rewelacyjna,wyglada jakby miala zeza
Albo jej oczy lataja patrzac na te obfite kolory jesieni...

Albo jej oczy lataja patrzac na te obfite kolory jesieni...
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Aniu cudna kolorowa jesień w ogrodzie
Udanej imprezy

Udanej imprezy

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Ech.......pieczone ziemniaczki, sama bym zjadła takie prosto z ogniska.
Smaku tylko mi narobiłaś.
Jesienne kolory masz jeszcze w pełni, u mnie już łyso.
Smaku tylko mi narobiłaś.

Jesienne kolory masz jeszcze w pełni, u mnie już łyso.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Aniu wesołej zabawy ...a kolorów to naprawdę masz dużo... 

- baasik
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
Pieczone ziemniaki - mniammm 

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Ja też kocham ziemniaki ,a moja córka bez pyrek jak mówią u nas nie uznaje obiadu

W tym roku miałam kuzynki z Katowic,więc codziennie musialam im gotowac ziemniaki w łupinach lub pieczone w ognisku
Aniu nie zapomnij jutro śpimy dłużej

W tym roku miałam kuzynki z Katowic,więc codziennie musialam im gotowac ziemniaki w łupinach lub pieczone w ognisku

Aniu nie zapomnij jutro śpimy dłużej

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Piękna jesień u Ciebie. Te kolory az dają po oczach.
Czytam, że też poszerzasz rabaty
Ja pozostawiam resztę poszerzania na wiosne, bo musze poprzesadzac trawy, a to lepiej wiosna robić
Czytam, że też poszerzasz rabaty

Ja pozostawiam resztę poszerzania na wiosne, bo musze poprzesadzac trawy, a to lepiej wiosna robić
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, mogłabym takie fotki oglądać bez końca
piękne, kolorowe, słoneczne obrazki

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu ja sobie zrobiłam takie święto na własnej łące
i było pysznie!
ładne jesienne barwy

ładne jesienne barwy

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Jak jeszcze będzie tak ciepło (teraz jest 18stopni
) to też zrobię jeszcze ognisko. Mam z czego, więc...
Świetne zdjęcia macro, jak zwykle zresztą

Świetne zdjęcia macro, jak zwykle zresztą

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
bwoj54-Bogusiu Fajnie,że nasionka doszły,,,juz myślałam o tym.Imprezka była bardzo udana i smaczna.Pieczone ziemniaczki sa pyszne.
no i fajnie,że dzisiaj dłużej możną było sobie pospać,,,wypocząć,,Ale dzień juz nam sie niesamowicie skrócił,,,,,ciemności szybkie bedą,nie lubię tego.

ella52 Elu bardzo dziękuje za miłe słowa.Róze też kocham,,,i zreszta dużo roslinek,,,więc dużo ich zaprosiłam do swojego ogrodu,,,a to jeszcze nie koniec,,,bvo ciągle coś nowego zaobacze i dokupuje,,,, To taka niekończąca się przygoda z roślinkami,
Mój guzikowiec kupiłam jako 2 letnią sadzonkę i był już z 3 kwiatkami,bo latem go kupywałam.Teraz ma 4 lata .Rosnie,ładnie ,,pomału,,, mocno w górę nie idzie,,,raczek szeroko,,,taki kulka krezew,Zimuje dobrze,o zimy u mnie dość srogie.Pierwsze lata,,okrywałam go.Przyciaga dużo owadów.Dziękuję za pochwałę mojego Okna kuchennego
drewutnia-Ewo Fiona zeza nie ma,,,, raczej tak pozowała,,że jej oczki wszędzie latały
e-babcia-Jadziu,kogra-Grażynko ; lora-Misiu; baasik-Basiu ;Maska-Marysiu Jesień,,,mamy cuudną i w kolorkach i ciepełku ,które nas rozpieszcza.
Imprezka była bardzo udana,,Ziemniaczki pyszota takie,,,pieczone w ognisku..Polecam
Margo2-Gosiu kolorki jeszcze sa.A jakże znoiwu poszerzałam rabaty,bo róze dosadzałam i hortensje.Na wiosnę też planuję dokupić kilka roślinek,,hm,,, Ty z trwaami będziesz miała przesadzanko,,,, Ciekawa jestem kiedy przestanę dosadzac,,,poszerzac,,,dokupywać....
tesia39-Teresko To oglądaj,,,ile tylko chcesz,,,ja tez lubie piękne obrazki,,pejzaże,roslinki,,,kolorki,,,
sweety-Aniu Jeszcze ciepełko rewelacyjne mamy,,także korzystaj i rób pieczonego ziemniaczka,,,polecam,,,pyszotka.
Dziękuje za uznamie mojego macro,po prostu bardzo to lubię.A u Ciebie zreszta tez są zawsze piękne zdjatka

ella52 Elu bardzo dziękuje za miłe słowa.Róze też kocham,,,i zreszta dużo roslinek,,,więc dużo ich zaprosiłam do swojego ogrodu,,,a to jeszcze nie koniec,,,bvo ciągle coś nowego zaobacze i dokupuje,,,, To taka niekończąca się przygoda z roślinkami,

drewutnia-Ewo Fiona zeza nie ma,,,, raczej tak pozowała,,że jej oczki wszędzie latały

e-babcia-Jadziu,kogra-Grażynko ; lora-Misiu; baasik-Basiu ;Maska-Marysiu Jesień,,,mamy cuudną i w kolorkach i ciepełku ,które nas rozpieszcza.

Margo2-Gosiu kolorki jeszcze sa.A jakże znoiwu poszerzałam rabaty,bo róze dosadzałam i hortensje.Na wiosnę też planuję dokupić kilka roślinek,,hm,,, Ty z trwaami będziesz miała przesadzanko,,,, Ciekawa jestem kiedy przestanę dosadzac,,,poszerzac,,,dokupywać....

tesia39-Teresko To oglądaj,,,ile tylko chcesz,,,ja tez lubie piękne obrazki,,pejzaże,roslinki,,,kolorki,,,

sweety-Aniu Jeszcze ciepełko rewelacyjne mamy,,także korzystaj i rób pieczonego ziemniaczka,,,polecam,,,pyszotka.