Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3

Post »

Aniu czy to jeziorko masz pod nosem , czy są w nim ryby,a może to Twoje prywatne ;:oj
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

stasia_ogrod Dziękuję za słowa uznania .Z pełnej gipsówki i ja jestem w pełni usatysfakcjonowana,ładnie zimowała,,,pięknie i długo kwitnie.Po ponownym przycięciu,,,powtórzyła kwitnienie.A kupiłam ja ze 2 lata temu na jakims kiermaszu ogrodowym, ze wzglądu na jej małe rózyczkowate i rózowate kwiatuszki ;:108 Okno z dyńkami wciąć cieszy,,,,a przepis opieńkowy jaknabardziej polecam :)Hm,,,łazanki robię jak mam grzyby (mrożone),,,to puszczam je maszynkę,przez grubką siatkę,,,, i celubka w kostkę podsamażona,,,kaputka też odgotowana ,trochę odcisnięta i tez przez maszynkę przez grubą siatkę,,, przyprawy do smaku,,, makaron ugotowany,.Wszystko połączone,,, wymieszane i zapiekam w piekaniku.I to wszystko.
MID2006-Madziu; kropelka; Annar13;korzo_m-Dorotko Teraz mamy piękną ciepłą ,,,cudowną jesień.Rozpieszcza nas kolorkami,Korzystajmy z tych dni,,,ile tylko sie da,,A Fionka,,,,, wiem,,,wiem,,że jest śliczna.To syjam tajski .A jak to kot indywidualistka,,,a spokojna,,,i do obcych nie idzie od raz,,oj nie;:167 Dziękuję za pochwały, ;:cm
ella52 A witaj i zapraszam częściej ;:108
agrazka-Grażynko Witaj w moich progach,,i zapraszam jeszcze.dziękuję za uznanie mojej fotografi,,,oczywiście ,jak tylko podobaja Ci się moje zdjątka ,,możesz z nich malować.Nawet ze wszystkich,,,a tego jest ;:224 ;:224 .Może po znajomości autorstwa dostanę kiedyś,, jakiś portecik ;:306
heliofitka Ależ Iwonko,,,spójrz to sama natura,,,one też lubią przyemności :;230 Tak mam opuncję już 3 rok.Dobrze zimowała,,,.Nawet jkej nie nakrywałam niczym.Teraz na wiosnę ją przesadziłam w inne miejsce, bo była pod jeżówkami,.A teraz lepiej wyglada w żurawkach.Fiona do niej nawt nie podchdzi,,,spryciula jedna ;:173

Obrazek

gracha-GrażynkoTo zalew mam go od domku ze 200 metrów,,,bo z alejek trzeba wyjśc.Ryby sa w nim ,,piękne,Jak chesz zobacz w moim wątku Takie Tam Pogaduchy- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=210 zaniedbanym strasznie od wiosny na stronie 16 są pojkazane rybki z połowu mojego M.W dalszym ciągu jeszcze mam je w zamrażarce ;:172

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A one kwitną i kwitną już ileś miesięcy ;:180
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Borówka cudnie się wybarwiała :D
Obrazek

-- 26 paź 2013, o 08:19 --

aha,,, Dzisiaj idę na imprezkę-święto pieczonego ziemniaka
Powinno być pysznie :tan
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Aneczko! :wit ....piękne kolorki u Ciebie. Jestem tak zaganiana ,ze nawet nie podziękowałam Ci chyba za nasionka...czynię to teraz ...dziękując z całego serca ;:196 ;:196 ;:196
Myślę,ze imprezka udana i smaczna. ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
ella52
200p
200p
Od: 8 lut 2011, o 18:36

Post »

:wit

To sobie odbyłam długi spacer po Twoim ogrodzie i stwierdzam że masz piękny zadbany i bardzo kolorowy ogród ;:138 Wiele roślin bardzo mi się podoba,floksy i róże cudo.
Chyba u Ciebie widziałam roślinę guzikowiec, możesz napisać coś o tej roślinie,ile potrzebuje miejsca, bardzo mi się podoba i może znalazło by się u mnie miejsce dla niej.Okno kuchenne super wygląda.
Pozdrawiam Ela
Maleńki ogródek Eli
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Fiona rewelacyjna,wyglada jakby miala zeza :lol:
Albo jej oczy lataja patrzac na te obfite kolory jesieni...
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Aniu cudna kolorowa jesień w ogrodzie :wit
Udanej imprezy ;:138 :heja
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Ech.......pieczone ziemniaczki, sama bym zjadła takie prosto z ogniska.
Smaku tylko mi narobiłaś. :D
Jesienne kolory masz jeszcze w pełni, u mnie już łyso. ;:222
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Aniu wesołej zabawy ...a kolorów to naprawdę masz dużo... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sie 2013, o 16:23

Post »

Pieczone ziemniaki - mniammm ;:152
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Ja też kocham ziemniaki ,a moja córka bez pyrek jak mówią u nas nie uznaje obiadu :wit :wit
W tym roku miałam kuzynki z Katowic,więc codziennie musialam im gotowac ziemniaki w łupinach lub pieczone w ognisku :wit
Aniu nie zapomnij jutro śpimy dłużej :wit
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Piękna jesień u Ciebie. Te kolory az dają po oczach.
Czytam, że też poszerzasz rabaty :D
Ja pozostawiam resztę poszerzania na wiosne, bo musze poprzesadzac trawy, a to lepiej wiosna robić
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Aniu, mogłabym takie fotki oglądać bez końca ;:138 piękne, kolorowe, słoneczne obrazki ;:oj ;:138
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Aniu ja sobie zrobiłam takie święto na własnej łące ;:306 i było pysznie!
ładne jesienne barwy ;:333
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Jak jeszcze będzie tak ciepło (teraz jest 18stopni ;:oj ) to też zrobię jeszcze ognisko. Mam z czego, więc...
Świetne zdjęcia macro, jak zwykle zresztą :D
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

bwoj54-Bogusiu Fajnie,że nasionka doszły,,,juz myślałam o tym.Imprezka była bardzo udana i smaczna.Pieczone ziemniaczki sa pyszne. ;:108 no i fajnie,że dzisiaj dłużej możną było sobie pospać,,,wypocząć,,Ale dzień juz nam sie niesamowicie skrócił,,,,,ciemności szybkie bedą,nie lubię tego. :twisted:
Obrazek
Obrazek

ella52 Elu bardzo dziękuje za miłe słowa.Róze też kocham,,,i zreszta dużo roslinek,,,więc dużo ich zaprosiłam do swojego ogrodu,,,a to jeszcze nie koniec,,,bvo ciągle coś nowego zaobacze i dokupuje,,,, To taka niekończąca się przygoda z roślinkami, ;:306 Mój guzikowiec kupiłam jako 2 letnią sadzonkę i był już z 3 kwiatkami,bo latem go kupywałam.Teraz ma 4 lata .Rosnie,ładnie ,,pomału,,, mocno w górę nie idzie,,,raczek szeroko,,,taki kulka krezew,Zimuje dobrze,o zimy u mnie dość srogie.Pierwsze lata,,okrywałam go.Przyciaga dużo owadów.Dziękuję za pochwałę mojego Okna kuchennego :D
drewutnia-Ewo Fiona zeza nie ma,,,, raczej tak pozowała,,że jej oczki wszędzie latały ;:306
e-babcia-Jadziu,kogra-Grażynko ; lora-Misiu; baasik-Basiu ;Maska-Marysiu Jesień,,,mamy cuudną i w kolorkach i ciepełku ,które nas rozpieszcza. ;:108 Imprezka była bardzo udana,,Ziemniaczki pyszota takie,,,pieczone w ognisku..Polecam ;:173
Margo2-Gosiu kolorki jeszcze sa.A jakże znoiwu poszerzałam rabaty,bo róze dosadzałam i hortensje.Na wiosnę też planuję dokupić kilka roślinek,,hm,,, Ty z trwaami będziesz miała przesadzanko,,,, Ciekawa jestem kiedy przestanę dosadzac,,,poszerzac,,,dokupywać.... ;:7
tesia39-Teresko To oglądaj,,,ile tylko chcesz,,,ja tez lubie piękne obrazki,,pejzaże,roslinki,,,kolorki,,, ;:31
sweety-Aniu Jeszcze ciepełko rewelacyjne mamy,,także korzystaj i rób pieczonego ziemniaczka,,,polecam,,,pyszotka. ;:173 Dziękuje za uznamie mojego macro,po prostu bardzo to lubię.A u Ciebie zreszta tez są zawsze piękne zdjatka ;:108

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek