Kolekcja Agaty :-)))
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
niestety nie mam skąd wziąść tyle kasy, dlatego staram się kupować jak najtańsze storczyki.Storczykowa no przykro mi,chciałam Ci pomóc ale nie udało się
Nie możesz sobie kasy uzbierać i kupić go sobie bez pomocy rodziców?Mogli by ewentualnie Ci ciut dołożyć
a hybryda z equestris cudna. equestrisy podobno lubią tworzyć keiki. niestety nie mam żadnego equestrisa. muszę sobie kupić, jak tylko spotkam jakiegoś taniego.
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Ach Agatko, ta hybryda jest przepiękna
i do tego będzie miała "dzidziusia" , gratulacje
i do tego będzie miała "dzidziusia" , gratulacje
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
Przykra sprawa, ciekawa jestem czy u Halinki będzie rósł, ciągle się zastanawia czy go przesadzić, a ja sama nie wiem co jej doradzić, bo on taki malutki, jak go zobaczyłam na żywo to byłam w szoku bo nie przypuszczałam,ze jest taki malutki.
Obserwuj teraz orchidarium, życzę Ci żebyś nie miała więcej strat
Pozdrawiam :P
Obserwuj teraz orchidarium, życzę Ci żebyś nie miała więcej strat
Pozdrawiam :P
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Aguś , trochę mnie niebyło... Wiesz co chciałbym chyba mieszkac w bloku... , bo kupowałbym tylko storczyki... , a tak na ogródek wydałem chyba ponad 500 zł od kwietnia . Kusi mnie , żeby iść po piękną miltonie do kwiaciarni :P , ale nie wiem czy mnie mama niezabije i czy jeszcze tam jest.... Wiesz co ide .... bo na 18 mam do Koscioła znowu.. , jutro bierzmowanie ... A storczyki masz prawdziewe perełki , prześliczne
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- agata0806
- 1000p
- Od: 11 lut 2009, o 14:12
Cześć Artur
No ciekawe jak Miltasia będzie się u Ciebie czuła i czy podołasz jej wymaganiom czego Ci serdecznie życzę ;:2
A do mnie wreszcie dzisiaj dotarły moje perełki,kupione na eBay przyszły bardzo szybko
Po otwarciu paczki i rozpakowaniu moich trzech skarbów odkryłam w jednym z nich pęd kwiatowy a dokładnie w Phal.javanica
A teraz Wam pokażę co kupiłam ;:26
Doritaenopsis Purple Martin blue..
Kwiat Dtps.Purple Martin w przybliżeniu..
Phalaenopsis javanica..
Phalaenopsis inscriptiosinensis..
No ciekawe jak Miltasia będzie się u Ciebie czuła i czy podołasz jej wymaganiom czego Ci serdecznie życzę ;:2
A do mnie wreszcie dzisiaj dotarły moje perełki,kupione na eBay przyszły bardzo szybko
Po otwarciu paczki i rozpakowaniu moich trzech skarbów odkryłam w jednym z nich pęd kwiatowy a dokładnie w Phal.javanica
A teraz Wam pokażę co kupiłam ;:26
Doritaenopsis Purple Martin blue..
Kwiat Dtps.Purple Martin w przybliżeniu..
Phalaenopsis javanica..
Phalaenopsis inscriptiosinensis..