W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2009r cz.1
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ado, moja dereń jadalna w ubiegłym roku, już w marcu pięknie kwitła, była cudna ozdoba ogrodu i dla mnie to jest największą jej zaletą.
Znajomi żartują, że będę mogła robić słynną polską dereniówkę
Jak zaowocuje obficie, to spróbuję z niej zrobić konfitury. A w tym roku, z ciekawości, ukorzenię gałązki i jak się uda, to wyślę Ci ukorzenioną dereń :P
Reniu, ciekawe, że u Ciebie krokusy jeszcze nie ma pąków, przecież Łódzkie jest cieplejsze od Sądeckiego ... a może to spraw ziemi i zacisza, w którym rosną moje krokusy
Znajomi żartują, że będę mogła robić słynną polską dereniówkę
Jak zaowocuje obficie, to spróbuję z niej zrobić konfitury. A w tym roku, z ciekawości, ukorzenię gałązki i jak się uda, to wyślę Ci ukorzenioną dereń :P
Reniu, ciekawe, że u Ciebie krokusy jeszcze nie ma pąków, przecież Łódzkie jest cieplejsze od Sądeckiego ... a może to spraw ziemi i zacisza, w którym rosną moje krokusy
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj Halinko. Będę Ci bardzo wdzięczna. Wiem, że Ty jesteś specjalistką od ukorzeniania, więc już się cieszę na sadzonkę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu - Taro, będę bardzo wdzięczna za serduszka, a ja wyślę Ci inne moje roślinki i piołun jako dodatek
A to smyki ptaszki, zjadają noski Szczerze mówiąc, to nie wiem, czy i u mnie tak nie będzie ... może puszki na prętach je odstraszą
Danusiu, ojjj tak, te pierwsze, proste, zwykłe kwiatuszki najbardziej cieszą
Życzę miłych prac ogrodowych jutro :P nooo, i oby pogoda dopisała
Lidko - Agawa, dziękuję za odwiedzinki, oby ta wiosna jak najszybciej przyszła !
Ado, masz jak w banku, jak tylko się ukorzenią
A to smyki ptaszki, zjadają noski Szczerze mówiąc, to nie wiem, czy i u mnie tak nie będzie ... może puszki na prętach je odstraszą
Danusiu, ojjj tak, te pierwsze, proste, zwykłe kwiatuszki najbardziej cieszą
Życzę miłych prac ogrodowych jutro :P nooo, i oby pogoda dopisała
Lidko - Agawa, dziękuję za odwiedzinki, oby ta wiosna jak najszybciej przyszła !
Ado, masz jak w banku, jak tylko się ukorzenią