ogród Agaty (sure) - cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: ogród Agaty (sure) - cz.3
Agatko jest wiadomość ,ze stopniowo uruchamiają pw.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 8&start=14
tutaj możesz pytać nie musisz na pw
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 8&start=14
tutaj możesz pytać nie musisz na pw
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga, masz już dostęp do pw?
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Agatko, mam nadzieję, ze wszystko w porządku.
Jak tam pogodowo u Ciebie?
Jak tam pogodowo u Ciebie?
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Agatko, hop hop....z gór cmokasy dla Ciebie i myzianko dla kotów. Odezwij się.
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie mili goście. Wszystko ze mną w porządku, bardzo mi miło, że pytacie. I już działa skrzynka PW. Wydawałoby się, że wszystko jest tak jak przedtem, do tego jeszcze świeci słońce, a ja korzystając z wolnego przedpołudnia starałam się popracować trochę w ogrodzie. Jednak wygląda na to, że po ostatnim forumowym zamieszaniu moje podejście do "całokształtu" się nieco zmieniło, a na jakie, to jeszcze sobie muszę przemyśleć...
(prawdopodobnie to dobrze wpłynie na wygląd mojego ogrodu, bo najprzyjemniej mi się myśli przy pracach fizycznych)
(prawdopodobnie to dobrze wpłynie na wygląd mojego ogrodu, bo najprzyjemniej mi się myśli przy pracach fizycznych)
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Agatko, może wszystko wraca do normy?
Wiosna może być dobrym lekarstwem na wszystko
Wiosna może być dobrym lekarstwem na wszystko
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Wszystko będzie dobrze, jesteśmy tu dla siebie, bo się rozumiemy i.. lubimy. Prawda?
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Su, Ty mnie tu tak za bardzo nie przemyslaj najlepiej, to sie tak narob, zebys juz sily na myslenie nie miala Chyba nie wyobrazasz sobie, ze bez szaraka przyjdzie mi zyc i bez Twoich fotosow
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aga ja bez Szaraka to jeszcze może wytrzymam ale na Czekoladkę to mam chętkę popatrzeć od czasu do czasu, o Twoim ogrodzie nie wspominam bo też bym go zobaczyła.
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Gosiu, Aniu, Jule, Maju - dzięki Wam, moje kochane. I wszystkim, którzy zaglądali wcześniej!
To prawda, ja tu dla ludzi jestem i żeby o ogrodzie gadać (i może trochę jeszcze o czym innym pomiędzy, na przykład o kotach)
I w ogóle mam lepszy humor dzisiaj. Cieplej jest i nawet słońce wyszło, choć zapowiadali opady. Byłam w szkółce, zamówiłam sosenki. I w Auchanie na różyczki trafiłam. Nie kupiłam żadnej, niestety (na szczęście?? ), bo nie znałam, co zacz. Już sobie wyszukałam na przykład Queen Elisabeth, całkiem, całkiem - i cień lubi...
To prawda, ja tu dla ludzi jestem i żeby o ogrodzie gadać (i może trochę jeszcze o czym innym pomiędzy, na przykład o kotach)
I w ogóle mam lepszy humor dzisiaj. Cieplej jest i nawet słońce wyszło, choć zapowiadali opady. Byłam w szkółce, zamówiłam sosenki. I w Auchanie na różyczki trafiłam. Nie kupiłam żadnej, niestety (na szczęście?? ), bo nie znałam, co zacz. Już sobie wyszukałam na przykład Queen Elisabeth, całkiem, całkiem - i cień lubi...
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
Agata, cieszę się, że jest lepiej!
Mnie emocje minęły, chociaż w pierwszej chwili chciałam wszystko rzucić w diabły i ze złości byłabym w stanie przekopać cały ogródek... Ale doszłam do wniosku, że jestem tu dla Was i Waszego towarzystwa - nasze dyskusje są bezcenne.
Mnie emocje minęły, chociaż w pierwszej chwili chciałam wszystko rzucić w diabły i ze złości byłabym w stanie przekopać cały ogródek... Ale doszłam do wniosku, że jestem tu dla Was i Waszego towarzystwa - nasze dyskusje są bezcenne.
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Cześć Agato, niestety nie zdążyłam jeszcze zajrzeć do ogrodnika i spytać o te sosny molette, bo wiadomo co ....
Ale postaram się w przyszłym tygodniu zajrzeć bo sama ciekawa jestem co mają
Ale postaram się w przyszłym tygodniu zajrzeć bo sama ciekawa jestem co mają