Domowe Kasi
Re: Domowe Kasi
Strasznie mi przykro z powodu Edka Mam nadzieję, że do nas wrócisz. Niunia ma wspaniałą kitę (przypomina lemura).
- kasiuta74
- 500p
- Od: 1 sty 2012, o 21:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Was Kochani
Dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa
Patrycjo niestety eszynantus zgubił prawie wszystkie pąki .Potem miał tylko po kilka kwiatuszków więc nie było co pokazywać
Arku jestem ,jestem .Żyję ale jak zwykle stale zarobiona .Rybki (skalary w liczbie 8 szt.)mają się dobrze ,pozostałe zwierzaki też. Gorzej jest z kwiatami ?wiele storczyków poszło . Nie wiem czy to nie była sprawka wełnowca a może.....czegoś innego?.
Muszę tak zebrać się w sobie i powrzucać trochę zdjęć bo faktycznie mocno zaniedbałam wątek .
Iwonko hoje ku mojemu zadowoleniu stale kwitną ?.może nie tak obficie jak wtedy ale po dwa lub trzy kwiatki mają. Dziękuję w imieniu kici
Bizu Koteczka choć do Edka zupełnie nie podobna to wypełniła pustkę po nim. Edek to jakby miał ADHD a ona zupełny spokój ?..nie drapie,nie gryzie, nie skacze po kwiatach
Domowo
Tego fikusa dostałam całkiem niedawno .Był łysawy ale powoli czupryna mu się zagęszcza
Kwitną tylko dwa storczyki
Hoja nie próżnuje
A tak wyglądał eszynantus twister pod koniec lipca
i Ogrodowo
Hibiskus na pniu
A Milin coraz grubszy
Na koniec zwierzaki
Romka
i Tinka
jest jeszcze jeden pies i kot ale nie mogłam wstawić zdjęć...
Miłego oglądania
Dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa
Patrycjo niestety eszynantus zgubił prawie wszystkie pąki .Potem miał tylko po kilka kwiatuszków więc nie było co pokazywać
Arku jestem ,jestem .Żyję ale jak zwykle stale zarobiona .Rybki (skalary w liczbie 8 szt.)mają się dobrze ,pozostałe zwierzaki też. Gorzej jest z kwiatami ?wiele storczyków poszło . Nie wiem czy to nie była sprawka wełnowca a może.....czegoś innego?.
Muszę tak zebrać się w sobie i powrzucać trochę zdjęć bo faktycznie mocno zaniedbałam wątek .
Iwonko hoje ku mojemu zadowoleniu stale kwitną ?.może nie tak obficie jak wtedy ale po dwa lub trzy kwiatki mają. Dziękuję w imieniu kici
Bizu Koteczka choć do Edka zupełnie nie podobna to wypełniła pustkę po nim. Edek to jakby miał ADHD a ona zupełny spokój ?..nie drapie,nie gryzie, nie skacze po kwiatach
Domowo
Tego fikusa dostałam całkiem niedawno .Był łysawy ale powoli czupryna mu się zagęszcza
Kwitną tylko dwa storczyki
Hoja nie próżnuje
A tak wyglądał eszynantus twister pod koniec lipca
i Ogrodowo
Hibiskus na pniu
A Milin coraz grubszy
Na koniec zwierzaki
Romka
i Tinka
jest jeszcze jeden pies i kot ale nie mogłam wstawić zdjęć...
Miłego oglądania
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 sie 2013, o 08:23
Ale masz busz na parapetach i w ogrodzie, aż miło popatrzeć
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Milin przepiękny ,ile ma latek?
Romka iTinka słodziaki
Romka iTinka słodziaki
- Iwona 0103
- 500p
- Od: 9 sie 2014, o 16:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No i pojechałaś na całego Świetne zdjęcia a zwłaszcza kici na laptopie i suni ściskającej poduszki Tak to prawda Masz busz na parapetach i wisiołkach. Szkoda, że prawie wszystkie storczyki szlag trafił, ale te co zostały ślicznie zakwitły Fikus pięknie wygląda.
- kasiuta74
- 500p
Dziewczyny dzięki za miłe słowa..
Aniu Może i busz? Jednak bidne te moje kwiaty?. wszystkie pchają się bliżej okna a parapet z gumy przecież nie jest .
Iwonko Storczyki to ja jeszcze będę miała
W Auchanie były bardzo ładne ale byłam z M więc nie tym razem
Dora Milin mam ok.6 lat a zakwitł po 3 . W tym roku to nawet nie był przycięty a z roku na rok kwitnie coraz obficiej
Zdjęcie malutkiego milinka z 2009r
Kilka fotek
Hibiskus dostany od koleżanki
To chyba już czwarte a może piąte życie jukki
Zamioculcas
Parapet
I róża NN
Aniu Może i busz? Jednak bidne te moje kwiaty?. wszystkie pchają się bliżej okna a parapet z gumy przecież nie jest .
Iwonko Storczyki to ja jeszcze będę miała
W Auchanie były bardzo ładne ale byłam z M więc nie tym razem
Dora Milin mam ok.6 lat a zakwitł po 3 . W tym roku to nawet nie był przycięty a z roku na rok kwitnie coraz obficiej
Zdjęcie malutkiego milinka z 2009r
Kilka fotek
Hibiskus dostany od koleżanki
To chyba już czwarte a może piąte życie jukki
Zamioculcas
Parapet
I róża NN
Pięknie w domu i ogrodzie
Cudne hibiskusy i hoje! Niesamowity milin, ale najbardziej spodobały mi się Twoje żurawki, potrafią ocieplić każdy zakątek ogrodu.
Śliczna kotka, a jak dogaduje się z sunią?
Cudne hibiskusy i hoje! Niesamowity milin, ale najbardziej spodobały mi się Twoje żurawki, potrafią ocieplić każdy zakątek ogrodu.
Śliczna kotka, a jak dogaduje się z sunią?
Jeszcze mnie tutaj nie było. Fajnie zagęszczone parapety Piękne żurawki
Paweł
Zielone eriopusa
Zielone eriopusa
- Iwona 0103
- 500p
- Od: 9 sie 2014, o 16:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ach ten zapchany parapet to dech zapiera O kici już pisałam, ale co tam się powtórzę, śliczna jest;:167
- kasiuta74
- 500p
Witam cieplutko po dłuuugiej kilkumiesięcznej przerwie .
Powód wiadomy ?brak czasu
Dziękuję Smółce, Pawłowi i Iwonce za miłe komentarze i pochwały moich ?zielonych? . Kicia też dziękuje
Kwiatki mają się nie źle, przybyło mi kilka storczyków(4) a dwa ?stare? mają ochotę zakwitnąć .Wełnowce raczej nie zniknęły na dobre ale cosik się uśpiły bo jest ich zdecydowanie mniej.
Zakupiłam zupełnie przez przypadek za dychę Aeschynanthusa ?Mona Lisa? i chyba w ramach wdzięczności za uratowanie życia ma ochotę zakwitnąć . Drugi ?stary twister? też przymierza się do zakwitnięcia .Ale najbardziej zaskoczyła mnie ludisia , z którą miałam się pożegnać. Nie wiem co się stało ale strasznie licha była (może przelana a może wręcz przeciwnie )i ledwo się trzymała kupy. Mimo to wypuszcza kwiat ku mojemu zdziwieniu i radości.
phal. nr 1
phal.nr 2
phal.nr 3
phal. nr 4
zroślicha
I żurawki jesienne
Powód wiadomy ?brak czasu
Dziękuję Smółce, Pawłowi i Iwonce za miłe komentarze i pochwały moich ?zielonych? . Kicia też dziękuje
Kwiatki mają się nie źle, przybyło mi kilka storczyków(4) a dwa ?stare? mają ochotę zakwitnąć .Wełnowce raczej nie zniknęły na dobre ale cosik się uśpiły bo jest ich zdecydowanie mniej.
Zakupiłam zupełnie przez przypadek za dychę Aeschynanthusa ?Mona Lisa? i chyba w ramach wdzięczności za uratowanie życia ma ochotę zakwitnąć . Drugi ?stary twister? też przymierza się do zakwitnięcia .Ale najbardziej zaskoczyła mnie ludisia , z którą miałam się pożegnać. Nie wiem co się stało ale strasznie licha była (może przelana a może wręcz przeciwnie )i ledwo się trzymała kupy. Mimo to wypuszcza kwiat ku mojemu zdziwieniu i radości.
phal. nr 1
phal.nr 2
phal.nr 3
phal. nr 4
zroślicha
I żurawki jesienne
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2010, o 11:08
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pięknie i zielono u Ciebie, storczyki obsypane pąkami - jak się rozwiną to będzie na co popatrzeć
Monika
U Wiśni (roślinkowy mix)
Zbieranina Wiśni (kaktusy)
U Wiśni (roślinkowy mix)
Zbieranina Wiśni (kaktusy)
-
- 500p
- Od: 3 gru 2014, o 11:29
Piękne storczyki, takie wyszukane kolorki. A ja uwielbiam łaciatki
Brawa dla ludisi