Ogródek Robaczka cz. 7
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 7
Gdyby nie takie zdjecia, to czlek calkiem w dola by wpadl Nasypalo u mnie
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie też dosypało i nadal sypie .
Fotki piękne i jakby nie z tego świata ,biorąc pod uwagę to co za oknem .
Fotki piękne i jakby nie z tego świata ,biorąc pod uwagę to co za oknem .
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Kasiu jestem u Ciebie codziennie, ale cichutko, bo cóż mogę powiedzieć.... tylko mogę się zachwycać i przepięknymi widokami i wspaniałymi zdjęciami......
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja się nie licytuję w nadgodzinach . Za to mam pół chałupy chabazi, które cały czas przychodzą, a pogoda nie pozwala na sadzenie . Masakra jakaś. Mam nadzieję, że nie przyślą jeszcze powojników, bo wtedy to już mi miejsca na przetrzymanie nie starczy. Sasanki w woreczkach jako pierwsze czekają na wkład do gruntu Właśnie przyszła kolejna paczka
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Ja od razu do wszystkich pisałam, żeby na wszelki wypadek przysyłali dopiero w kwietniu. Na razie się nie denerwuję. Ale [potem trzeba będzie wszystko naraz zagospodarować. Róże, powojniki, byliny
oj tam....wcale nie miauczę....tylko dokuczam i jestem złośliwa
ale jak wyszłam z tej klasy i poszłam do pokoju nauczycielskiego to myślałam, że zaraz padnę.....tak mnie wykończyły dziś dzieciaki i nieprzespana cała noc......spałam tylko godzinę
zaś rano.....hehe wychodzę na zewnątrz a tam śnieg bo jeszcze nieodśnieżone i tak się zastanawiam czy zejść czy też nie no i trza było jakoś iść......śnieg mi sięgał pod kolano
zaś przejście przez rynek to było coś lepszego niż tor przeszkód.........ale nie powiem, że mi sie to podobało......a jak.....tylko moja ścieżka a wokół biało i śniegu po kolana
a jak sypało tak sypie......
jej 80 nadgodzin?! jej to moje 3 niech się schowają
ale jaki plus - ile będzie można kupić nowych roślinek za to
jej kocham takie zdjęcia - od razu weselej
oooo.......Grand Mogul.......cuuuddnyy!
ale jak wyszłam z tej klasy i poszłam do pokoju nauczycielskiego to myślałam, że zaraz padnę.....tak mnie wykończyły dziś dzieciaki i nieprzespana cała noc......spałam tylko godzinę
zaś rano.....hehe wychodzę na zewnątrz a tam śnieg bo jeszcze nieodśnieżone i tak się zastanawiam czy zejść czy też nie no i trza było jakoś iść......śnieg mi sięgał pod kolano
zaś przejście przez rynek to było coś lepszego niż tor przeszkód.........ale nie powiem, że mi sie to podobało......a jak.....tylko moja ścieżka a wokół biało i śniegu po kolana
a jak sypało tak sypie......
jej 80 nadgodzin?! jej to moje 3 niech się schowają
ale jaki plus - ile będzie można kupić nowych roślinek za to
jej kocham takie zdjęcia - od razu weselej
oooo.......Grand Mogul.......cuuuddnyy!
- OLUNIA
- 500p
- Od: 11 sty 2012, o 12:47
Kasik ja tylko do Barcelony...nie są to tropiki ,ale już dziś jest tam 18 stopni i słoneczko i to mi wystarczy
Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Wszystkie kobiety takie zapracowane , kiedy czas na ogród ?
Też wstaję po 5-ej , w pracy od 6.30 do 14.30 i z powrotem do domku.
Ale często jestem już padnięta i nie mam siły ani polotu. Może to już objaw zużycia materiału .
Najwięcej sił i werwy miałam na początku, kiedy jeszcze ogród ział pustką. Teraz to już o wiele trudniejsze.
Kasik , te krótkie białe kwiatuszki z różowymi środeczkami, czy to przypołudniki ?
Też wstaję po 5-ej , w pracy od 6.30 do 14.30 i z powrotem do domku.
Ale często jestem już padnięta i nie mam siły ani polotu. Może to już objaw zużycia materiału .
Najwięcej sił i werwy miałam na początku, kiedy jeszcze ogród ział pustką. Teraz to już o wiele trudniejsze.
Kasik , te krótkie białe kwiatuszki z różowymi środeczkami, czy to przypołudniki ?
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Pada, sypie i wieje cały dzień. Wszystkiego się odechciewa. Tyle dobrze, że kot Hamlet po zastrzyku ożył i zdążył podrapać mi stopy przy zabawie. Przynajmniej przestałam się wściekać na pogodę
-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj Kasiu! Co tak ładnie kwitnie wśród kamieni ścieżki (?) na zdjęciu z 18 marca? Przy okazji - ścieżka z sąsiadującymi rabatami wygląda jakby była w ogrodzie od zawsze...A pamiętam jak ją planowałaś...
Bardzo jestem ciekawa Twojej angielskiej rabaty w sezonie, po zmianach.
A bukiet "przypadkowych" róż prześliczny!
Bardzo jestem ciekawa Twojej angielskiej rabaty w sezonie, po zmianach.
A bukiet "przypadkowych" róż prześliczny!
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Kasiu, zdjęcia jak zawsze przecudne, uwielbiam takie romantyczne ujęcia, a tego białego paskudztwa mam również serdecznie dosyć, jak każdy zresztą, dzisiaj zamiast na 6.00 do pracy zajechałam godzinę później , bo tak się zakopałam, że myślałam, że już w ogóle nie wyjadę. Niestety wiosna ma przyjść dopiero za trzy tygodnie, ciekawe czy tym razem im się sprawdzi, ale mimo wszystko jestem pełna optymizmu i zapału, bo to przecież już niedługo.
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Witaj Kasiu
Mijamy się w różnych zaprzyjaźnionych wątkach, i zaglądam tu do ciebie już jakiś czas No i w końcu czas się przywitać
Śliczny masz ogród ! Elegancki, dopracowany, dopieszczony i baaaardzo angielski
Fotki cudne ! Bywa u mnie krucho z czasem, ale pozwolę sobie zaglądać
Pozdrawiam, z też niestety zimowej Szkocji
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Kasiu ...zamówiłam Grand Mogul i Grand Hotel ...myślę , że nie będę żałować .
Ja na tematy pogodowe nie rozmawiam , ani tym bardziej na tematy wstawania z pianiem koguta ...śpię do godz.8 , czasem do 9 .
Za to chodzę spać o godz.23- 24 ...zdarza się , że o 00.30 .
Lobelia mi ładnie kiełkuje , pierwiosnki przeznaczone do wsadzenia żyją - podobnie i reszta bylin z jesieni . Najgorzej , gdy róże przyjdą ...co ja z nimi zrobię ?
Aha ...udało mi się sprzedać dwa szale ...maki i irysy ...będzie świeża kasa na kolejne hobby ...skrapbooking .
Pozdrawiam Cię serdecznie .
Ja na tematy pogodowe nie rozmawiam , ani tym bardziej na tematy wstawania z pianiem koguta ...śpię do godz.8 , czasem do 9 .
Za to chodzę spać o godz.23- 24 ...zdarza się , że o 00.30 .
Lobelia mi ładnie kiełkuje , pierwiosnki przeznaczone do wsadzenia żyją - podobnie i reszta bylin z jesieni . Najgorzej , gdy róże przyjdą ...co ja z nimi zrobię ?
Aha ...udało mi się sprzedać dwa szale ...maki i irysy ...będzie świeża kasa na kolejne hobby ...skrapbooking .
Pozdrawiam Cię serdecznie .
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...