Ogródek Robaczka cz.12
- justyna_gl
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz.12
Cudne dekoracje wiosenne.
Nie wiesz może czy te kule bukszpanowe to jedna sadzonka tak cięta czy więcej sadzonek w jedną kulę uformowane? Robię sadzonki sobie bukszpanów i się zastanawiam czy muszę mieć więcej sadzonek...
Nie wiesz może czy te kule bukszpanowe to jedna sadzonka tak cięta czy więcej sadzonek w jedną kulę uformowane? Robię sadzonki sobie bukszpanów i się zastanawiam czy muszę mieć więcej sadzonek...
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu, no to poszalałaś. Ja się troszkę jeszcze boję,że przyjdzie mróz i donicowe nasadzenia trafi szlag. Co prawda wrzuciłam co nieco na przed ogródek, ale chciałabym więcej kolorów. Napracowałaś się dziewczyno w weekend Poza tym wiosna wiosna wiosna,..jak nic u Ciebie szaleje
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Kasiu pozdrawiam słonecznie. Przepiękne, gustowne i ze smakiem dekoracje tarasowe i przy wejściu. U mnie jeszcze niewykonalne ze względu na nocne przymrozki.
Przyznaję się, że już wczoraj miałam wielką chęć na zakładanie wątku, ale zajęłam się cięciem i zdjęć swoich skromnych krokusków nie mam. Chciałam nowymi ujęciami siedliska powitać.
Wniosek jednak wyciągnęłam taki, ze jesienią wiadrami będę sadzić krokuski. Są takie słodkie, wesołe i radosne. Poza tym już dają pokarm naszym latającym przyjaciołom.
Wykosiłam sporą część "dziczy", żeby trawa nie musiała przez siano się przebijać. Szczerze pisząc to było 1sze w życiu koszenie tych rejonów kosiarką. Naszarpałam się trochę, ale efekt jest
Przyznaję się, że już wczoraj miałam wielką chęć na zakładanie wątku, ale zajęłam się cięciem i zdjęć swoich skromnych krokusków nie mam. Chciałam nowymi ujęciami siedliska powitać.
Wniosek jednak wyciągnęłam taki, ze jesienią wiadrami będę sadzić krokuski. Są takie słodkie, wesołe i radosne. Poza tym już dają pokarm naszym latającym przyjaciołom.
Wykosiłam sporą część "dziczy", żeby trawa nie musiała przez siano się przebijać. Szczerze pisząc to było 1sze w życiu koszenie tych rejonów kosiarką. Naszarpałam się trochę, ale efekt jest
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Kasiu powiem tylko masz wrodzony dar upiększania otoczenia wokół siebie.
Napatrzeć się nie mogę na wzorcowo sporządzone kompozycje, nie pozostało mi nic jak tylko
CUDOWNIE
Napatrzeć się nie mogę na wzorcowo sporządzone kompozycje, nie pozostało mi nic jak tylko
CUDOWNIE
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiek czyli mach pochodzi z importu z innych lasów, ciekawa jestem czy ciągle będzie taki piękny. Wody mu nie zabraknie bo masz automatyczne podlewanie ale czy mikroklimat ma będzie odpowiadał.
Ja często przywoziłam różne roślinki z lasów: paprocie, fiołki, trawki, przylaszczki i jeszcze jakieś odmiany gajowca. Niektóre ciągle rosną inne zanikły całkowicie. Z mchem jeszcze nie próbowałam bo mam swojego sporo w trawie
No masz wrodzony dar upiększania otoczenia, tego nie da się ukryć
Ja często przywoziłam różne roślinki z lasów: paprocie, fiołki, trawki, przylaszczki i jeszcze jakieś odmiany gajowca. Niektóre ciągle rosną inne zanikły całkowicie. Z mchem jeszcze nie próbowałam bo mam swojego sporo w trawie
No masz wrodzony dar upiększania otoczenia, tego nie da się ukryć
- irminka
- Od: 7 lut 2010, o 19:08
Kasiu, czy Tobie nie znudziły się jeszcze pochwały? Nie, wiem, że nie, zawsze jest nam miło, gdy nas doceniają Ciekawa jestem, czy już w tym roku New Dawn dadzą piękny pokaz na pergolach? Tak lubię tę różę, ale w takiej masie nie widziałam jej jeszcze. Czekam więc, by potem ochać i achać jako pierwsza!
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Niezmiennie podziwiam Twój doskonały gust-słonecznego tygodnia
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Kasiu, dawno się u ciebie nie odzywałam, ale nieustannie podziwiam twoją wiosenkę w domu, ogrodzie a teraz na tarasie
Cudne kompozycje
Cudne kompozycje
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- JLG
- Od: 15 mar 2009, o 17:16
nie wiem co bardziej mi się podoba - kompozycje roślinne czy donice....
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Kasiu co tu dużo pisać . Masz wielki talent w układaniu takich kompozycji kwiatowych.
Bardzo mi się podobają te w koszyczkach Gardeni.
Ale ja muszę mieć na takie pomysły więcej czasu, a Tobie , mam wrażenie tak łatwo to przychodzi.
Miłego dnia
Bardzo mi się podobają te w koszyczkach Gardeni.
Ale ja muszę mieć na takie pomysły więcej czasu, a Tobie , mam wrażenie tak łatwo to przychodzi.
Miłego dnia
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Kasiu
I ja zaglądam żeby i donice i kompozycje w nich pochwalić
Od razu weselej i bardzo wiosennie
Pędzi ten twój watek niesamowicie szybko Ledwo sie na końcówkę załapałam
Kasiu u Ciebie jest zawsze CO oglądać, ale to coś jest zawsze oznaczone pięcioma gwiazdkami jakości. Urocze zdjęcia o wiosennym smaku
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu pędzi ten twój wątek, że nadążyć trudno.
Donice i koszyki z cebulowymi pierwsza klasa.
Donice i koszyki z cebulowymi pierwsza klasa.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki