Moja działka na Dębowym Lesie
- dorkow0
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka na Dębowym Lesie
Aniu, witaj...
Zdrowia Wam życzę i cierpliwości w leczeniu...
Ogród to piękno samo w sobie, a jeszcze tak pięknie pokazane... Super... Zdjęcia potrafią oddać co było, człowiek zapomina... A tyle detali, szczegółów można zobaczyć...
Zdrowia Wam życzę i cierpliwości w leczeniu...
Ogród to piękno samo w sobie, a jeszcze tak pięknie pokazane... Super... Zdjęcia potrafią oddać co było, człowiek zapomina... A tyle detali, szczegółów można zobaczyć...
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zdjęcia jak zawsze Aniu piękne , mój Staś wczoraj wieczorem sporą mysz do domu przyniósł i był bardzo niezadowolony jak mu ją zabraliśmy i wyrzuciliśmy na dwór, stara się nasz kociak stara i dziękuje za opiekę
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
A ja mam ochotę na wiśnie a tu akurat takie owoce pokazujesz Ale córka na pewno wyzdrowieje człowiek się uodparnia z czasem nie można się poddawać
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Kochanie córcia wyzdrowieje, po prostu teraz tak już jest taka paskudna pora i mam nadzieje ze do końca tygodnia będzie już tylko wspomnienie o chorobie. czego życzę z całego serduszka.
Fotki jak zwykle cudne.
Fotki jak zwykle cudne.
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Jak samopoczucie córy. Byłyście u lekarza.? Zdrówka jej życzę.
Taki kotek to skarb. Nie tylko piękny,ale i pracowity. Do mnie przychodzą koty sąsiadów i tylko się wylegują w kwiatach . Najczęściej w lecie i łamią mi je.
Zdjęcia porównawcze fajne. Dobry pomysł.
Taki kotek to skarb. Nie tylko piękny,ale i pracowity. Do mnie przychodzą koty sąsiadów i tylko się wylegują w kwiatach . Najczęściej w lecie i łamią mi je.
Zdjęcia porównawcze fajne. Dobry pomysł.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Aniu , jak córcia , czy już lepiej
Na naszym ''dalekim wschodzie'' hortensje mają trudne wrunki , ale pewnie Cię lubią , że tak ładnie rosną.
Jak widzę , jeszcze nieco pracy masz. Ja we środę biorę wolne , też jeszcze trochę zostało.
Koty uwielbiam , ale nie cierpię jak mi w kwiatach wylegują się. Mam już pewny sposób na nie. Wbijam na pół przełamane wykałaczki do szaszłyków. Na 100% skuteczne.
Na naszym ''dalekim wschodzie'' hortensje mają trudne wrunki , ale pewnie Cię lubią , że tak ładnie rosną.
Jak widzę , jeszcze nieco pracy masz. Ja we środę biorę wolne , też jeszcze trochę zostało.
Koty uwielbiam , ale nie cierpię jak mi w kwiatach wylegują się. Mam już pewny sposób na nie. Wbijam na pół przełamane wykałaczki do szaszłyków. Na 100% skuteczne.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Dziękuję, kochani,że mnie odwiedzacie,, wybaczcie ale odpowiem zbiorowo.
Uffff... cały dzień po lekarzach z córcią zrobiło się całkiem źle.Najpierw rodzinny.Skierowanie do szpitala potem dom, rzeczy do spakowania .SOR .Czekania, badania. i oddział.Dostała kroplówki.I migdały ma zainfekowane fest, i angina i mononukleoza :think:
Teraz codziennie popołudniu jeszcze szpital dojdzie.To zawsze smuci, jak dzieci chorują.
A W domciu i maż chory, ale jakoś funkcjonuje, jeździ, pracuję,leki bierze, nie ma innego wyjścia.
Plany z tego tygodnia mówiąc kolokwialnie- wzięły w łeb
Ale to wszystko do przeżycia, takie to ono jest,ze monotonii nie ma.
W takich chwilach lubię ten wiersz;
Bóg nie obiecywał nieba bez chmur,
ścieżek życia usłanych różami;
Bóg nie obiecywał
słońca bez deszczu,
radości bez smutku,
pokoju bez bólu.
Bóg obiecał
siłę na każdy dzień
odpoczynek po trudzie,
światło na drogę,
łaskę na czas prób,
pomoc z wysoka,
niezawodną przyjaźń,
nieśmiertelną miłość.
Annie Johnson Flint
Dla was;
I wczorajsza niespodzianka listopadowa-anemonek sobie zakwitł, muszę ich na wiosnę więcej dokupić, bo ładniutkie są
a i chryzantemka zakwitła sobie;
Uffff... cały dzień po lekarzach z córcią zrobiło się całkiem źle.Najpierw rodzinny.Skierowanie do szpitala potem dom, rzeczy do spakowania .SOR .Czekania, badania. i oddział.Dostała kroplówki.I migdały ma zainfekowane fest, i angina i mononukleoza :think:
Teraz codziennie popołudniu jeszcze szpital dojdzie.To zawsze smuci, jak dzieci chorują.
A W domciu i maż chory, ale jakoś funkcjonuje, jeździ, pracuję,leki bierze, nie ma innego wyjścia.
Plany z tego tygodnia mówiąc kolokwialnie- wzięły w łeb
Ale to wszystko do przeżycia, takie to ono jest,ze monotonii nie ma.
W takich chwilach lubię ten wiersz;
Bóg nie obiecywał nieba bez chmur,
ścieżek życia usłanych różami;
Bóg nie obiecywał
słońca bez deszczu,
radości bez smutku,
pokoju bez bólu.
Bóg obiecał
siłę na każdy dzień
odpoczynek po trudzie,
światło na drogę,
łaskę na czas prób,
pomoc z wysoka,
niezawodną przyjaźń,
nieśmiertelną miłość.
Annie Johnson Flint
Dla was;
I wczorajsza niespodzianka listopadowa-anemonek sobie zakwitł, muszę ich na wiosnę więcej dokupić, bo ładniutkie są
a i chryzantemka zakwitła sobie;
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Aniu po burzy zawsze świeci słońce
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Aniu, będzie dobrze Jak dzieci chorują, to matki ( przynajmniej ja) wariujemy i mamy tyle myśli. Nieważne czy dziecko ma kilka miesięcy czy kilkadziesiąt lat. Przesyłam moc moc uścisków, a anemonek Ci na szczęście zakwitł, sam za siebie mówi swoim optymistycznym kolorkiem że smutki miną.
- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Aniu uściskaj córcię dużo zdrówka dla niej. Jest teraz pod opieką lekarzy, bądźmy dobrej myśli... wszystko będzie dobrze.
Wiersz
Wiersz
- ASK_anulla
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
Aniu, dziękuję za wiersz cudowny w swojej prostocie. To poetycki zapis moich myśli, które dawały mi ukojenie w trudnych chwilach. Powtarzałam sobie, że wszystko dzieje się po to, żebyśmy doświadczali, czuli, nie zapomnieli, czym jest bycie Człowiekiem.
Mam nadzieję, że córcia w niedługim czasie poczuje się lepiej, że nie będzie się męczyła aż tak mocno podczas całej rekonwalescencji.
Ogródkowe też próbują dodać Ci otuchy, na swój sposób.
Mam nadzieję, że córcia w niedługim czasie poczuje się lepiej, że nie będzie się męczyła aż tak mocno podczas całej rekonwalescencji.
Ogródkowe też próbują dodać Ci otuchy, na swój sposób.
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
- Pulpa222
- Od: 21 kwie 2010, o 08:45
Masz piękne widoki . Zdjęcia z ogrodu świetliste, z anemonem na czele .
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu piękny wiersz...trzymam kciuki,by córcia z M wrócili do zdrowia
Taki czas ,że ludzie często chorują,mój M przeziębiony solidnie...
Piękny widoczek
Taki czas ,że ludzie często chorują,mój M przeziębiony solidnie...
Piękny widoczek