Pozdrawiam Emet

emet pisze:Był to prawdopodobnie koralik.Jeśli owoce z twoch nie spadły na ziemie nie licz na sdzonki.
Pozdrawiam Emet
Zamieściłem zdjęcia mojej penduliny w wątku Pomidory, siew i rozsady..minia821 pisze:Witam.
Czy ktoś siał w tym sezonie pomidorki Pendulina Orange, Tumbling red i yellow Tom? Są to odmiany pomidorów o zwieszających pędach.
I nie wiem czy od razu przesadzać je z kubków 0,5 do 5l donic, czy najpierw do mniejszych a potem dopiero do tych 5l?
Wsiałam, ale późno i dopiero je pikuję.minia821 pisze:Czy ktoś siał w tym sezonie pomidorki Pendulina Orange, Tumbling red i yellow Tom? Są to odmiany pomidorów o zwieszających pędach.
minia821 pisze: I nie wiem czy od razu przesadzać je z kubków 0,5 do 5l donic, czy najpierw do mniejszych a potem dopiero do tych 5l?
Więc może od razu do docelowych?pomidorzanka pisze:...chodzi tylko o to żeby nie uszkodzić korzonków, bo w póżniejszej fazie uprawy koktajlaczki tego nie lubią.
Oj tam mizerotki.Krystyna551 pisze: ...mizerotki te moje pomidorki...
http://ventmarin.free.fr/passion_tomate ... oineau.htmKalma pisze:Tournesol - czy odmiana petit moineau jest z serii pomidorów typu currant czyli wielkości zielonego groszku?
HeyKalma pisze:Tournesol - czy odmiana petit moineau jest z serii pomidorów typu currant czyli wielkości zielonego groszku?