Martuś dziękuję
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
Ten czerwony goździk jest niziutki i śliczny, idealny na skalniaczek
Grażynko i u mnie nadal sucho.....dziś popadało....kilka kropel przez 2 minuty
![Rolling Eyes :roll:](./images/smiles/icon_rolleyes.gif)
nawet zdjęć nie przerwałam robić
Andrzejku mój czerwony kropkowany gdzieś wywędrował, został mi tylko biały, ale jeszcze nie kwitnie....Fajny pomysł z tym zadarnianiem rabat niziutkimi bylinkami, ja tak właśnie najbardziej lubię, gdy ścielą się rośliny i praktycznie nie widać ziemi ani kory , tylko zielony busz
Sasanko ja te chabry po prostu uwielbiam, rozprowadzam je po wielu miejscach w ogrodzie, tak lubię ich widok. Pięknie komponują się z innymi roślinami i tymi kwitnącymi i na tle iglaczków np o żółtym zabarwieniu
Majeczkodziękuję
Wiatr jest naprawdę paskudny i niby na dworze upał, a wietrzysko bardzo zimne....pogoda przez to niesamowicie zdradliwa....właśnie moja córa leży w domu z zapaleniem oskrzeli
Zapachów faktycznie jest teraz mnóstwo, właśnie dziś zakwitł mi liliowiec, który przepięknie pachnie, zwykły żółciutki, ale zapach ma niesamowity, żaden inny tak nie pachnie ...
Jacku dzięki
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Ja też bardzo lubię je wszystkie, brodatych nie mam, u mnie nie wysiały sie, bo jak zwykle od razu po przekwitnięciu oberwałam kwiatostany....muszę się w końcu tego oduczyć
Santio goździki rozrastają się błyskawicznie, więc bardzo szybko będziesz miała piękne duże kępy
Jolu bardzo się cieszę, ze moje roślinki zapadają Ci w serduszko
Te białe goździki poza pierzastymi pachną najpiękniej, zapach niesie się daleko
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)