To tylko 3 sztuki z 10-ciu, ale chcę pokazać w jakim stadium rozwoju już są. Pogoda dopisuje i daje 'kopa' wszystkim roślinom, więc w efekcie spodziewam się w tym sezonie szybciej pierwszych kwiatów. O ile szybciej to się okaże...

Kupowane jako wieloletnie, nie strasz pls...;-). Z polskiego portalu aukcyjnego, wygląda że jedna hodowla na chyba 8 kontach sprzedaje różne kolory.asiula pisze:Te z nasion to jednoroczne więc one chyba rosną jako krzaczki a nie drzewka
Szły w najwięsze upały chyba z 5 dni. resztki ziemi wyschnięte na wiór, mikre korzonki zostały, takie po 2 cm, a liście wyschniete na maxaasiula pisze:Czemu piszesz że przyszły marne?
Ładne Ładne, przyznaję, mam nadzieję że nic im nie będzie. Wiadra, doniczki ponawiercane, odpływ jest. Tak też myślałem żeby tego koślawca głębiej i dać górę pionowo. On sam jako badyl wyglądał najzdrowiej, więc chyba jako pierwszy trafi do gruntu.galaxy pisze:flood grzeszysz, ładne rośliny. Koślawca po prostu bym posadziła koroną pionowo w górę i tyle. Wiadra w których rosną mają odpływ?