Ogród Grety
-
- 500p
- Od: 29 sie 2010, o 11:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Grety
... do Chin ... to dobrze, że są ludzie o tak dużych możliwościach i tam mogą działać ... osobiście działam na mniejszym podwórku z racji możliwości swoich ... działania lokalne i globalne jednakowo są bardzo potrzebne żeby nieść ratunek ... działania w pojedynkę i w grupie ... wiele jest jeszcze do zrobienia ...
... za te Chiny to kłaniam się nisko i za wszystko co robisz dla zwierząt ...
... za te Chiny to kłaniam się nisko i za wszystko co robisz dla zwierząt ...
Rysiek
- Greta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2007, o 20:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Greta
Ryszardzie - to powinno Ciebie zainteresować http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 85&start=0
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Greciu , cudne paprocie i to jakie rarytasy , zazdroszczę , wcześniej mnie nie interesowały , ale dzięki Zbyszkowi też mnie pasjonują .
Te na 1 i 4 zdjęciu bardzo interesujące .
Genia
Te na 1 i 4 zdjęciu bardzo interesujące .
Genia
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Greciu paprocie wspaniałe szczegolnie ta cudna
- Greta
Geniu - akurat te paprocie co Ciebie interesują są nn , mam pewne przypuszczenia , ale nawet znawcy na forum nie umieli ich okreslić wiem tylko , że to faktycznie rarytasiki i że lubia rosnąć na skałach ...
Celinko - paprotka ta , to zanokcica skalna , lubi skały i słońce .
parę widoków z dzisiejszego spaceru z psami
Celinko - paprotka ta , to zanokcica skalna , lubi skały i słońce .
parę widoków z dzisiejszego spaceru z psami
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Pięknie Greciu. Ja jestem w Sierpcu. Byłam na grobach, napracowałam się setnie, a teraz odpoczywam u przyjaciół. Wracam w czwartek. Piękne psy, a kociaki cudo!
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jak zwykle polazujesz piękne widoki.Oprócz tego,że piękne miejsca to jeszcze to piękno potrafisz ująć w odpowiednie ramy. Nie znam się na rasach, czy to kundelki,czy rasowe? Ja kocham najbardziej kundelki.
- kasik 69
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
Śliczne widoczki ze spacerku-nie mogłaś mnie zabrać ze sobą?
Paprocie też ładne-jak dla mnie te dwie ostatnie
Paprocie też ładne-jak dla mnie te dwie ostatnie
- Greta
Tosiu - ja mam za daleko na groby tych co odeszli ... ale mysle o nich i oni są zawsze w moim sercu ...
Gosiu - dziękuję , pieski są rasowe , rodowodowe , ale dla mnie liczy się ich charakter , są wspaniałe i nie pozwalają mi nigdy się nudzić , bo albo gdzieś mi uciekną do lasu , albo ktoś przybiegnie do mnie , że widział je w sąsiedniej wsi , albo , albo , albo ... wszędzie ich pełno ...
Kasiu - to pakuj się i przyjedz do mnie ,a spaery i inne przyjemności masz zagwarantowane ...
dzis dzień zadumy ... pale świece i słucham muzyki ... http://www.youtube.com/watch?v=3r8v00rher4
Gosiu - dziękuję , pieski są rasowe , rodowodowe , ale dla mnie liczy się ich charakter , są wspaniałe i nie pozwalają mi nigdy się nudzić , bo albo gdzieś mi uciekną do lasu , albo ktoś przybiegnie do mnie , że widział je w sąsiedniej wsi , albo , albo , albo ... wszędzie ich pełno ...
Kasiu - to pakuj się i przyjedz do mnie ,a spaery i inne przyjemności masz zagwarantowane ...
dzis dzień zadumy ... pale świece i słucham muzyki ... http://www.youtube.com/watch?v=3r8v00rher4
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Greciu!
Fajne są te psiaki. Szkoda że nie mieszkam u siebie, bo wtedy też bym sobie jakiegoś fundnęła. Pozdrawiam cieplutko.
Fajne są te psiaki. Szkoda że nie mieszkam u siebie, bo wtedy też bym sobie jakiegoś fundnęła. Pozdrawiam cieplutko.
- Greta
Krysiu - polecam psa , tylko ...( trochę pomoralizuję ) jest to odpowiedzialność , obowiązek i ogrom miłych chwil ...
Dziś była piękna pogoda , świeciło słonce i tylko powiewał delikatny wiatr ...
Na spacerze znalazłam rannego lisa ... oczywiście była wizyta u weta ... będzie żył , ale wpadłam w popłoch , bo widzę , że jakiś id..ta poluje w okolicy , a moje psy często biegaja po okolicznych polach ... a ja nie mam ogrodzenia
a tak wygląda jesienny ogród ...
życzę dobrego wieczoru ...
Dziś była piękna pogoda , świeciło słonce i tylko powiewał delikatny wiatr ...
Na spacerze znalazłam rannego lisa ... oczywiście była wizyta u weta ... będzie żył , ale wpadłam w popłoch , bo widzę , że jakiś id..ta poluje w okolicy , a moje psy często biegaja po okolicznych polach ... a ja nie mam ogrodzenia
a tak wygląda jesienny ogród ...
życzę dobrego wieczoru ...