Mój ogród...Ann-ka72
-
- 1000p
- Od: 1 paź 2009, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród...Ann-ka72
Dziękuję za odwiedziny,życzenia i pamięć.
Już jestem i mam nadzieję,że częściej będę na forum, chociaż pracy jak zwykle mam dużo...i sklep budowlany i krzewy, dom, matura córki..... ciągle trzeba czegoś dopilnować...
A na razie idę poodwiedzać Wasze ogródki.
Już jestem i mam nadzieję,że częściej będę na forum, chociaż pracy jak zwykle mam dużo...i sklep budowlany i krzewy, dom, matura córki..... ciągle trzeba czegoś dopilnować...
A na razie idę poodwiedzać Wasze ogródki.
Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu mam nadzieję,że znajdziesz chwilkę czasu,aby pokazać jak kwitły Twoje piękne magnolie
Czasu brakuje,doba powinna mieć 48 godzin:)
Pozdrawiam:)
Czasu brakuje,doba powinna mieć 48 godzin:)
Pozdrawiam:)
-
- 1000p
Aniu, na pewno pokażę Muszę zgrać z telefonu i aparatu(chyba się coś w nim zepsuło,ale może się uda-po zrobieniu zdjęcia obraz wygląda jakby był za żaluzją-takie poziome pasy się pojawiły-może ktoś wie co to?) , nie wiem w sumie jak będzie z jakością...
Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu, czekamy , pozdrawiam cieplutko
-
- 1000p
Z pewnymi problemami część zdjęć odzyskałam,reszta przepadła,zwłaszcza pełnia kwitnienia magnolii Nigra. Część robiłam telefonem i wygląda na to,że zdjęcia jakoś wyszły. U mnie w ogródku parkowały przez jakiś czas róże sprzęty męża, więc proszę się nie dziwić tym nietypowym ozdobom tzn.ciągnik, talerzówka itp.
Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
no, kobieto... dałas po oczach teraz tymi magnoliami.... cudowne widoki... jaki ciągnik? nic takiego nie zauważyłam jak patrzeć co w tel kiedy z przodu takie widoki są...
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
-
- 1000p
Dziękuję Jagusiu za miłe słowa
Uwielbiam magnolie,gdyby nie brak miejsca miałabym ich ze 20 szt,a tak tylko 6.... W tym roku miały bardzo dużo kwiatów i naawet nie było przymrozków,które czasami niszczą wiosną pączki.
Uwielbiam magnolie,gdyby nie brak miejsca miałabym ich ze 20 szt,a tak tylko 6.... W tym roku miały bardzo dużo kwiatów i naawet nie było przymrozków,które czasami niszczą wiosną pączki.
Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ale piękne Aniu
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, ależ piekne te magnolie
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Aniu, ile Ty masz magnolii ,ale widoki,ciekawie wygląda zdjęcie z osypującymi się płatkami.Rododendronów też nazbierałaś,ślicznie Ci kwitną
-
- 1000p
AniuDS, Agatko, Zuziu, Aniu Annes - właśnie te chwile wiosną, kiedy kwitną magnolie, azalie, rh - są dla mnie najpiękniejsze, później już coś tam kwitnie, ale nie mam już takiego sentymentu....może jedynie do hortensjii
Jutro postaram się wstawić zdjęcie magnolii Yellou Bird-ciągle kwitnie,chociaż trochę spowolniła już. W moim telefonie nie mam kabla(gdzieś wcięło-pewnie Gabrysia sprawka), więc przerzucam to do tel. córki, a ona zgrywa na kompa na razie tak muszę kombinować póki czegoś nie wymyślę....strasznie to męczące
Jutro postaram się wstawić zdjęcie magnolii Yellou Bird-ciągle kwitnie,chociaż trochę spowolniła już. W moim telefonie nie mam kabla(gdzieś wcięło-pewnie Gabrysia sprawka), więc przerzucam to do tel. córki, a ona zgrywa na kompa na razie tak muszę kombinować póki czegoś nie wymyślę....strasznie to męczące
Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj z tymi kablami to juz tak jest.... ja niby swój kabel zawsze odkładam razem z aparatem na miejsce. Zeby było pod ręką. No ale kiedyś, chodze, szukam, kabla nie ma. Wcieło. jakimś cudem okazało sie ze zawędrował do pralki, baaa i nawet został wyprany Ładny i białutki wysuszyłam, ale na szczęscie działa do dziś