Ogród Dorbie
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Dorbie
U Ciebie widoczki wiosenne a u mnie pełno lodu,pięknie świeci więc się pewnie wszystko rozpuści.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie na dzisiaj tez slonce zapowiadali ale gucio Pada ale dobrze, ze chociaz cieplo jest.
To życzę Wam słoneczka ciepłego i wiosny!!! I sobie też życzę, bo teraz jest super, ale rano tak ślisko było, że w rowie samochód widziałam i nie wiem jak on się tam znalazł, musiał się na drodze obrócić, bo tyłem w rów wpadł, szok.
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne widoki,na taką pogodę czekamy.W Gdyni dzisiaj też cudowne słoneczko i dość cieplo bez wiatru.
-
- 200p
- Od: 2 sie 2010, o 16:47
Dorota, ja po drodze do pracy też widziałam auto poza drogą ustawione na boku, normalnie szklanka na drodze.
A widok w ogrodzie masz cudny U mnie kwitną już żółte krokusy .
A widok w ogrodzie masz cudny U mnie kwitną już żółte krokusy .
Naprawdę już Ci kwitną No, ja żółtych nie mam, moje dopiero wyłażą :P
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Dorotko, współczuję Ci zawirowań z elewacją. Zupełnie nie wyobrażam sobie, co można z tym zrobić. My też mamy podobny problem. Po każdej takiej zimie trzeba coś naprawiać. Ale co się dziwić elewacji, jak i autostrady pękają? Taki mamy klimat.
Zimą, gdy przychodzą takie mrozy podnosi się podjazd i brama szura po kostce, blokuje się bramka a nawet drzwi na taras wydaje się , ze mają za ciasno we framudze.
Mimo wszystko , życzę pogody ducha i
Zimą, gdy przychodzą takie mrozy podnosi się podjazd i brama szura po kostce, blokuje się bramka a nawet drzwi na taras wydaje się , ze mają za ciasno we framudze.
Mimo wszystko , życzę pogody ducha i
- magda2003
- 200p
- Od: 20 lis 2009, o 18:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko u ciebie to raj na ziemi, kaszuby, blisko las, wrzosowiska... To są moje klimaty, bardziej niż te egzotyczne bugenville, oliwki, oleandry...
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko - aż mnie ciarki przeszły na widok Twojej elewacji. Ja byłam wczoraj u siebie i nic nie zauważyłam. Ale jak tylko pojadę następnym razem - to w pierwszym rzędze inspekcja elewacji - obowiązkowa!!!
Kochani, ale was wszystkich przestraszyłam tą elewacją
Magda, cudze chwalicie, swojego nie znacie Masz rację, my wzdychamy do innych klimatów a nie wiadomo jak byśmy to na stałe znosili. Podoba mi się na zdjęciach, byłam raz, chcę więcej, ale niekoniecznie na stałe. ale wszystko przede mną Prowansją się zachwycałam, bo byłam, ale nie wiem jak tam wygląda życie na co dzień...
Magda, cudze chwalicie, swojego nie znacie Masz rację, my wzdychamy do innych klimatów a nie wiadomo jak byśmy to na stałe znosili. Podoba mi się na zdjęciach, byłam raz, chcę więcej, ale niekoniecznie na stałe. ale wszystko przede mną Prowansją się zachwycałam, bo byłam, ale nie wiem jak tam wygląda życie na co dzień...