Cudownie się dziś nagrabiłam... kilka worów liści, naścinałam uschniętych badyli, posadziłam tuje od mamci i przesadzilam 3 bukszpany
Zaległe wpisy..
Dorciu Zuzia odeszła początkiem roku (chora była), od sąsiada córka przyniosła Zuzię nr 2 i brata jej... niestety ostała się już tylko Zuzia nr 2. Zapraszam
Aniu jak piątkowa działeczka posadziłaś różyczkę.. śliczną zresztą

Ja w piątek mało co zrobiłam ale dziś nadrobiłam bo wczoraj calutki dzień lało i dzisiaj w słoneczku fajnie się kopało

Jak zdrówko?
Izuś... dziś przesadzałam bukszpany pod Twoim wpływem, coraz bardziej je lubię

Na działce zdarzało mi się nocować najwyżej jedną noc latem a czasem i jesienią i wtedy grzejnik w użyciu, dłużej jakoś nie. Bardzo się cieszę , że dużo dziś porobiłam na działaczce
Bogusiu ale potwór ta hortensja... wiosną zamierzam posadzić kolejne

Zapraszam częściej
Ogródek marzeń wybacz dziś dopiero trafiłam na Twojego maila nie wiem czemu moja poczta go do spamu skierowała, dziś odpiszę i zapraszam częściej i bardzo fajnie że masz działeczkę

Koniecznie załóż wątek i wklejaj zdjęcia... to tak trochę jak pamiętnik... ja nieraz wracam do początku i bardzo fajnie się tak wspomina

Napisz więcej o swoim ogródku... co masz w pobliżu, czy masz wodę i prąd i jakie rośliny udało Ci się namierzyć mimo pory zakupu

Kibicuje Twoim poczynaniom
przesadzone bukszpany
posadzone dostane tuje
zapinki do kabli świetnie się sprawdzają, nie tylko do mocowania siatki na liście na ogrodzenie
wrzosowisko
budleje rosną i nie chcą iść spać
koleżanka mi towarzyszyła
Miłego wieczorku, pozdrawiam