Ruda_Zaba, no wlaśnie nie mogę się doczekać na te moje tulipany. Sterczą, sterczą takie zielone tylko...
anym, wybaczam i zapraszam

W wielkich czeluściach forum łatwo się zgubić, ale w końcu się odnajdujemy i jest sympatycznie
jola1, jakie tam ogromne tulipany. Ja uważam, że w porównaniu na przykład z poznańskimi lub wrocławskimi to moje dopiero w powijakach.
bozunia, no tak, zależy od jakiej strony są tulipany posadzone. Tak czy owak u mnie na pewno będą później niż u ciebie Bożenko. U Kasi-Robaczka kwitną na potęgę.
Monika_Sz, ależ my niecierpliwe jesteśmy, co Moniczko? Ale jak tak się dokładniej przyjrzeć, to jednak coś się ostatnio ruszyło na rabatach.
Jode22, wiesz Jolu, szkoda tylko, że te krokusy są w jednym kolorze. I to we wszystkich dolinach. Trzeba by tam zawieźć jakieś inne cebulki i posadzić. Może się rozsieją
Agness, dziękuję Agniesiu za wizytę. Jesteś jak zawsze miła i optymistyczna
nena08. A tak, Aniu, zgadłaś, jeśli chodzi o cebulice. Rosną wszędzie jak chwasty, a właściwie drobne chwaściki. Same się rozsiały i mam je wszędzie.
Margo, ja tam lubię wyjeżdżać, ale najwyżej na dwa dni. Gdybym miała gdzieś jechać na dwa tygodnie w jedno miejsce, to oszalałabym z nudów. Dobrze że już dzieci powyrastały i nie trzeba się wybierać z całym majdanem na wywczasy.
Gajowa, dzięki, na najniższym piętrze jednak coś się dzieje, ale mam nadzieję wejść niebawem nieco wyżej

.
leszczynko, dzisiaj jest już lepiej, tulipany zaczynają rosnąć i mają pąki. U ciebie pewnie też postępy w tym względzie, prawda?
Dzisiejsza wiosna
W różance jeszcze puściutko
Serduszka wspaniała, troszkę mi przypomina liście marchewki
Żurawka
Lemon Chiffon