Tulap - Mati no własnie liczę na siewki fiskomp - Basiu witam, podporę kupiłam u Kapiasów niedrogo ale w tym roku po zimie wygląda dużo gorzej. Wymieniam na metalowe dłużej wytrzymają - wykonanie zleciłam mężusiowi i się spisał - dostałam 15 szt
Ewuś jak teraz miło zaglądać do twojego ogrodu. Wiem gdzie mieszczą rabaty z roślinami, które pokazujesz. Klony masz niesamowite, pięknie się zadomowiły, mój - twój rośnie ładnie. Bez oklapnięty, ale mam nadzieję, że sobie poradzi.
Witajcie, Soniu - cyma2704, dokładnie, ja też lubię oglądać fotki z ogrodów w których byłam to zupełnie inna perspektywa Lucynko - plocczanka klony bardzo lubię i jakoś tak samo wychodzi, iż ich z czasem przybywa Kasiu - vimen liliowce są bezobsługowe więc bardzo mile widziane i z czasem ich przybywa
A dzisiaj wycieczka do ogrodów Kapias Goczałkowice Zdrój i Pisarzowice-ogród Państwa Pudełko. Było cudownie, po deszczu tylko ta droga męcząco długa....
U Państwa Pudełko dorodne różaneczniki o miesiąc za późno pojechałam ale za rok się wybiorę
Ładne zwiedzałaś ogrody, oj ładne A tak jak mówisz tych zółto-bezowych liliowców jest najwięcej, u mnie też , teraz już zadnego takiego nie posadzę, ale bordowego też mam .A w łykend jadę na Święto liliowców na Wojsławic--oj co tam się będzie działo
No to masz zdolnego męża, tyle podpór Ci zrobił super sprawa. Teraz powojniki, jakieś wiotkie piękn e róże. Oj będzie pięknie
Piękne, te klony chyba masz bardzo duży ogród, żeby je wszystkie pomieścić ,może przypomnisz jaki duży.
Ogród Kapiasów piękny a staw taki wielki robi wrażenie u nas dostępny jest ogród w Dobrzycy.