Ogród Biedronki641 cz.6
- Blueberry
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Biedronki641 cz.6
Nadrabiam zaległości w Twoim wątku cudowne kwitnienia pokazujesz, wyjątkowo ciekawe kolory
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Alu piękne pierwiosnki wspomnienia wiosny to coś pięknego Ja trochę kupiłem również w tym roku, ale niestety raczej nic nie przetrwało... susza i słaba ziemia zrobiły swoje, więc oczy będę musiał nacieszyć u Ciebie Jak tam przygotowania do Świąt ?
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Witam po przerwie. Czas goni a mnie cos na forum mi sie nie chce zagladać. Nie wiecie czemu? Czy ta pora roku czy SKS?
Gieniu dziękuje.
Marta mi też się nic nie chce. Czekam na wiosne.
Dorciu zastanawiam jakie będą po zimie.
Loki jak na razie jest ciepło. Zobaczymy co będzie po zimie.Oby tylko wszystkie przeżyły.
Iza auricule trzeba niestety odnawiać, bo jak nie to po nich. Parę siebioldii mi tez przybyło. Czekam na ich kwitnienie.
Natalko miło,że Ci sie podobają..
Mariusz u mnie też część pierwiosnków było jeden lub góra 2 sezony. Te też słupkuja i trzeba je sadzic głebiej.Pomimo wszystko lubię je wszystkie i powiększam ich kolekcje. A co do świąt to nie szalałam, bo cały rok cos pichce i ogarniam dom jak tylko mam czas. Cos upichciłam kurzyki starłam, było miło i sympatycznie. Nie grzeszyłam w nieumarkowaniu jedzenia i picia. Wszystkiego skosztowałam po troszku, by nie przytyć.
Teraz jeszcze Nowy rok i odpoczne od świetowania, bo to też męczy.Najchętniej to juz bym grzebała w ogrodzie.
Zrobiłam wiosną nowa rabatke z rojnikami ale tam koty sobie ją upodobały i grzebia. Co jakiś czas je znów wtykam do ziemi,ale czarno to widzę.Nie wiem czy cos przeżyje do wiosny.
Pewnie odezwe sie juz w nowym roku.Pozdrawiam Was.
Gieniu dziękuje.
Marta mi też się nic nie chce. Czekam na wiosne.
Dorciu zastanawiam jakie będą po zimie.
Loki jak na razie jest ciepło. Zobaczymy co będzie po zimie.Oby tylko wszystkie przeżyły.
Iza auricule trzeba niestety odnawiać, bo jak nie to po nich. Parę siebioldii mi tez przybyło. Czekam na ich kwitnienie.
Natalko miło,że Ci sie podobają..
Mariusz u mnie też część pierwiosnków było jeden lub góra 2 sezony. Te też słupkuja i trzeba je sadzic głebiej.Pomimo wszystko lubię je wszystkie i powiększam ich kolekcje. A co do świąt to nie szalałam, bo cały rok cos pichce i ogarniam dom jak tylko mam czas. Cos upichciłam kurzyki starłam, było miło i sympatycznie. Nie grzeszyłam w nieumarkowaniu jedzenia i picia. Wszystkiego skosztowałam po troszku, by nie przytyć.
Teraz jeszcze Nowy rok i odpoczne od świetowania, bo to też męczy.Najchętniej to juz bym grzebała w ogrodzie.
Zrobiłam wiosną nowa rabatke z rojnikami ale tam koty sobie ją upodobały i grzebia. Co jakiś czas je znów wtykam do ziemi,ale czarno to widzę.Nie wiem czy cos przeżyje do wiosny.
Pewnie odezwe sie juz w nowym roku.Pozdrawiam Was.
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Ładna ta rabatka z rojnikami, szkoda byłoby gdyby koty całkiem ją rozgrzebały.
Może warto byłoby czymś zabezpieczyć rośliny, np. gałązkami, na które narzuca się siatkę, taką jaką zabezpiecza się drzewa owocowe przed atakiem ptaków.
Może warto byłoby czymś zabezpieczyć rośliny, np. gałązkami, na które narzuca się siatkę, taką jaką zabezpiecza się drzewa owocowe przed atakiem ptaków.
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Piękne, a jak się rozrośnie to będzie jeszcze piękniej - trzymam kciuki żeby tak było
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Alu wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok ,oby jak najszybciej rozpoczęło się grzebanie w ziemi ,a roślinki pięknie nam rosły
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Alu wszystkiego dobrego, zdrowia i wszelkiej pomyślności na nowy rok !
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj . Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Ci życzę . Ta rojnikowa rabatka bardzo fajna i szkoda, że koty sobie ją upodobały . Kolekcję prym uli masz imponującą i nie mogę się napatrzeć na te kolory . Pozdrawiam .
- Biedronka641
Witam w Nowym Roku.
Madziu byla okryła ale i to nic nie dało. Zaglądalam pod okrycie i wszystko jest zrujnowane a za to zauważylam, że tam sporo bylo ich zalatwienia potrzeb i zagrzebują.
Natalko na tę chwilę to ruina a nie rabata.
Dorciu dziękuję i o tym już marzę. Nie ma to jak pogrzebać sobie w ziemi. Lekarstwo na wszystko.
Maryniu dziękuję.
Ewelinko Tobie równiez dziękuje. Rabatka to juz chyba przeszłość.
Kochani w Nowym Roku życzę Wam i Waszym rodzinom dużo zdrówka, wszelkiej pomyślności, szczęście i radości, miłości .Niech Wam zdrówko dopisuje i gotówki na nowe roślinki nigdy nie brakuje. Spelnienia marzen i pięknych kwitnien w nowym sezonie.Szczęśliwego Nowego Roku, oby tylko nie był gorszy od poprzedniego.
http://kartki4you.pl/kartki/16/1/d/17360.gif
A tymczasem wspomnienia czas.Pare fotek z moim ulubionem kolorem w ogrodzie.
Madziu byla okryła ale i to nic nie dało. Zaglądalam pod okrycie i wszystko jest zrujnowane a za to zauważylam, że tam sporo bylo ich zalatwienia potrzeb i zagrzebują.
Natalko na tę chwilę to ruina a nie rabata.
Dorciu dziękuję i o tym już marzę. Nie ma to jak pogrzebać sobie w ziemi. Lekarstwo na wszystko.
Maryniu dziękuję.
Ewelinko Tobie równiez dziękuje. Rabatka to juz chyba przeszłość.
Kochani w Nowym Roku życzę Wam i Waszym rodzinom dużo zdrówka, wszelkiej pomyślności, szczęście i radości, miłości .Niech Wam zdrówko dopisuje i gotówki na nowe roślinki nigdy nie brakuje. Spelnienia marzen i pięknych kwitnien w nowym sezonie.Szczęśliwego Nowego Roku, oby tylko nie był gorszy od poprzedniego.
http://kartki4you.pl/kartki/16/1/d/17360.gif
A tymczasem wspomnienia czas.Pare fotek z moim ulubionem kolorem w ogrodzie.
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Sporo nazbierałaś tych błękitów Też lubię kwiatki w kolorze blue. Co jest na fotce nr 3? Nie znam, a wygląda ciekawie...
- Biedronka641
Iza błekitów mam dużo więcej. Cos jeszcze pokaże ale z dozowaniem fotek, bo zima długa. A to o co pytsz to niska Houstonia.
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Wygooglałam i będę szukała tego maleństwa. Cudne to to jest. Lubię maluszki ogrodowe. Jak dotąd nie spotkałam się z tą rośliną. Dzięki Alu!
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Alu dla Ciebie również wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku
Rojniki widzę, mimo wszystko pięknie rosną moje jakieś słabe, a niby mówią, że nie mają dużych wymagań hihi, chyba moja ziemia im nie sprzyja Hmmm a może kotki miały tam swoją miejscówkę i jak im posadziłaś rojniki to im przeszkadzają i wykopują ciągle
Rojniki widzę, mimo wszystko pięknie rosną moje jakieś słabe, a niby mówią, że nie mają dużych wymagań hihi, chyba moja ziemia im nie sprzyja Hmmm a może kotki miały tam swoją miejscówkę i jak im posadziłaś rojniki to im przeszkadzają i wykopują ciągle