Jolu to "upchane" to dziełomojego M dla Jagusi za całokształt jej wkładu w moją radość
...Ulcia już jest następna hihii
Tadziu oj wiem dlaczego...no i widać mojego buraczka-ślicznie sie zarumieniłam na tą niespodzianke
dziękuję za odwiedzinki
i za wstawienie zdjęć
Kasik no...masz rację że 6 (tak po 3 licząc) powiem ci że takie ciurkadełko przy hostach pasowało by idealnie.....mmm....moje hostusie też zaczynają budzić się do życia zrobie im sesje to coś wstawię
Iwonko magnolka dziś wygląda jeszcze piękniej ale teraz za duże słoneczko żeby ją uwiecznić, torcik był cudną niespodzianką i bardzo smaczna-a róże rzeczywiście żywe Ulcia to talencik i nieobliczalna kumpela ...no i co do spotkań nie narzekaj bo ja uwielbiam też takie mniejsze spotkanka więc jak byś nie miała pilnej roboty to moje drzwi szeroko otwarte...czekam na odwiedzinki a jak sie pospieszysz to i magnolkę zobaczysz
Misiu torcik wyśmienity ale smakował tak bo i towarzystwo było smaczne...hihii....Misiu u mnie migdałek już zakwitł ślicznie i tulipanki się rozwinęły ciekawe czy bedzie cos z rododendronów-u ciebie ładnie przezimował więc bedę śledziła czy już zaczyna sie cos dziać...daj znac...czym ty się Misiu chłodzisz w te upały?
miodunkowo
migdałkowo
i moze jeszcze tulipaniki białe
..
i na razie tyle