Ogródek Robaczka cz.12
- -Piotr-
- 200p
- Od: 2 mar 2014, o 10:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz.12
Witam i ja, znowu zanosi się na ładną pogodę, a zatem można popracować w ogrodzie.
W nocy było około 5 stopni w plusie, ale rano rzeczywiście przymroziło,
W nocy było około 5 stopni w plusie, ale rano rzeczywiście przymroziło,
Do tych kosmatych mozna sie przytulic takie milusie krokusy bajeczne.
Slonecznego dnia i efektownej pracy w ogrodzie.
Slonecznego dnia i efektownej pracy w ogrodzie.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Pogoda ostatnio nas rozpieszcza, prawda? Choć z drugiej strony dobrze, że w przyszłym tygodniu ma popadać, bo sucho jest niesamowicie. U Ciebie to nie problem, ale u mnie na działce wodę włączą dopiero w kwietniu ... Na razie wożę H2O w baniakach i oszczędnie podlewam wrażliwsze na suszę rośliny...
Twoja symfonia krokusowa zapiera dech !
Twoja symfonia krokusowa zapiera dech !
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Janusz, słoneczny dzień spędzam w pracy, przed komputerem Ale liczę na godzinkę w ogrodzie po pracy Miłego
Piotrze, nocne przymrozki jeszcze są normą, ale oby w dzień było ciepło to nie będę narzekać Dobrego dnia w ogrodzie!
Sławku
Aguś, cudne są, prawda? Ja też je uwielbiam Chciałabym rozsypać nawozy przed zapowiadanymi opadami
Na pewno po wiosennym deszczu wszystko ruszy z kopyta! Miłego!
Asiu, ja jeszcze nie podlewałam i też jest sucho...czekam na deszcz! Jedziemy na giełdę w przyszły weekend? Moze hosty już wylezą? Buziaki
Piotrze, nocne przymrozki jeszcze są normą, ale oby w dzień było ciepło to nie będę narzekać Dobrego dnia w ogrodzie!
Sławku
Aguś, cudne są, prawda? Ja też je uwielbiam Chciałabym rozsypać nawozy przed zapowiadanymi opadami
Na pewno po wiosennym deszczu wszystko ruszy z kopyta! Miłego!
Asiu, ja jeszcze nie podlewałam i też jest sucho...czekam na deszcz! Jedziemy na giełdę w przyszły weekend? Moze hosty już wylezą? Buziaki
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu, pozwól że spytam jeszcze raz bo nie dostałam odpowiedzi...
Nie wiesz może czy te kule bukszpanowe to jedna sadzonka tak cięta czy więcej sadzonek w jedną kulę uformowane? Robię sadzonki sobie bukszpanów i się zastanawiam czy muszę mieć więcej sadzonek...
Nie wiesz może czy te kule bukszpanowe to jedna sadzonka tak cięta czy więcej sadzonek w jedną kulę uformowane? Robię sadzonki sobie bukszpanów i się zastanawiam czy muszę mieć więcej sadzonek...
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Mnie też nosi dziś w pracy. Wczoraj kupiłam 20 tuj i będę je sadzić
A powiedz mi jeszcze Kasiu, co to znaczy kulkować róże? Z którymi można tak postępować?
A powiedz mi jeszcze Kasiu, co to znaczy kulkować róże? Z którymi można tak postępować?
- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Kasieńko
Twoja porcja wiosny jest oszałamiająco piękna i bardzo energetyczna ! Kompozycje donicowe to marzenie każdego ogrodnika Pełne wdzięku, elegancji i koloru - rozbudzają w nas marzenia o wiosennych kwiatach i słonku, motywując do prac we własnych ogródkach - wielkie dzięki i ukłony uznania za talent, smak i zapał z jakim tworzysz otaczający Cię świat !
Duża buźka Robaczku i serdeczne pozdrowienia z życzeniami, by nadchodzący sezon był tym wymarzonym a zarazem najpiękniejszym z dotychczasowych
Twoja porcja wiosny jest oszałamiająco piękna i bardzo energetyczna ! Kompozycje donicowe to marzenie każdego ogrodnika Pełne wdzięku, elegancji i koloru - rozbudzają w nas marzenia o wiosennych kwiatach i słonku, motywując do prac we własnych ogródkach - wielkie dzięki i ukłony uznania za talent, smak i zapał z jakim tworzysz otaczający Cię świat !
Duża buźka Robaczku i serdeczne pozdrowienia z życzeniami, by nadchodzący sezon był tym wymarzonym a zarazem najpiękniejszym z dotychczasowych
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Jak tylko zobaczyłam zdjęcie sasanki, postanowiłam biec na ogródek sprawdzić mojego śpiocha, chociaż spodziewam się i w tym przypadku opóźnienia w stosunku do Twojego ogrodu..
Pozdrawiam serdecznie i życzę, aby dzień w pracy szybciutko minął
Pozdrawiam serdecznie i życzę, aby dzień w pracy szybciutko minął
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Kasia...ależ słoneczko dzisiaj i wyobraź sobie motylek no.....motylunio u mnie fruwa
Miłego dzionka kochana
Miłego dzionka kochana
Stawiam na dwie niezależne obok siebie. Mam taką jedną która wysycha z jednej strony i tam mam zamiar dosadzić bardzo blisko do niej mniejszą przykrywając "dziurę".justyna_gl pisze:Kasiu, pozwól że spytam jeszcze raz bo nie dostałam odpowiedzi...
Nie wiesz może czy te kule bukszpanowe to jedna sadzonka tak cięta czy więcej sadzonek w jedną kulę uformowane?....
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
- Ivona44
- Od: 31 mar 2013, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cudnie Kasia, jak zawsze, a pszczoły oblepione pyłkiem .. jak latem . Fotki wystawowe
Pozdrawiam, Iwona.
- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Przecudowne robisz zdjęcia
Jak próbuje uchwycić pszczółki to mi takie plamy rozmazane tylko wychodzą
Jak próbuje uchwycić pszczółki to mi takie plamy rozmazane tylko wychodzą