Moje okna... - Ziel-ona
- Ziel-ona
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie mogłam przesadzić ze stężeniem, bo specjalnie kupiłam gotowy preparat, bez rozrabiania! A tak się cieszyłam, że się pozbędę tego dziadostwa I się pozbędę..dwóch roślinek. Preparat wydawał sie ok, nawet nadał listkom ładny połysk, tak ładnie wyglądały...do dzisiajanoli pisze:A nie przesadziłaś ze stężniem? Szabelka cudna.
Aniu to mam mu zapewnić brak wody?? A spryskiwanie??
- effa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
no supcio ja będę w końcu z pini robić, tylko musze jeszcze ją zasadzić
jeśli chodzi o doniczki do bonsai to kupiłam ostatnio na allegro, gościu sprzedaje nowe i używane i są o niebo tańsze aniżeli jak widziałam po sklepach. Np za swoją o długości ok 15 cm zapłaciłam 15zł, a w sklepie widziałam doniczkę ok 20cm za niecałe 65zł po prostu szok. Dletego stwierdziałm że lepiej opłaci się kupić przez alegro i nawet z przesyłką wychodzi to taniej.
jeśli chodzi o doniczki do bonsai to kupiłam ostatnio na allegro, gościu sprzedaje nowe i używane i są o niebo tańsze aniżeli jak widziałam po sklepach. Np za swoją o długości ok 15 cm zapłaciłam 15zł, a w sklepie widziałam doniczkę ok 20cm za niecałe 65zł po prostu szok. Dletego stwierdziałm że lepiej opłaci się kupić przez alegro i nawet z przesyłką wychodzi to taniej.