Bazylowo
- seba1999
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2014, o 20:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Bazylowo
Okazała kolekcja liliowców Beatko One są warte każdego wolnego miejsca w ogrodzie . Kwitną bardzo długo i okazale. Mam u siebie kilkadziesiąt odmian i ochotę na jeszcze więcej Nie lubię w nich jednego, szpecących uschniętych kwiatów i tego, że jeden kwiat kwitnie tylko dzień .
- kania
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatko, liliowiec z koprem prezentował się bardzo zacnie w sierpniu. Zauważyłam, że koper jest coraz częściej stosowanym dodatkiem na rabatach. Nawet z różami już go gdzieś widziałam.
- max1232
- 500p
- Od: 30 sty 2010, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hej Beatko ! Dawno mnie u Ciebie nie było ! Zaglądasz tutaj jeszcze? Wspaniała skrzynka na warzywa ! Pamiętasz może ile kosztowało was stworzenie takiej? Sam planuję w tym roku postawić u siebie takie i tak się zastanawiam ile przeznaczyć na to pieniędzy
- seba1999
Beata nie wchodziła na forum już kawał czasu
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Rzeczywiście! mam nadzieję, że winne są wnuki bo często się nimi opiekowała
- Bazyla
- Od: 15 lut 2017, o 20:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie Kochani
Nie było mnie baaardzoooo długo, za co Was serdecznie przepraszam, ale spieszę donieść, że jestem i może jeszcze ze mnie jaki pożytek na tym FO będzie
Jakoś ostatnimi czasy nic się nie składa tak, jakbym chciała. A przynajmniej nie do końca. Ten sezon jesienno-zimowy mam pod znakiem przeziębień, a co za tym idzie wielu dodatkowych, nieprzewidzianych zajęć. Jak Marysia Maska słusznie wnioskowała większość czasu wolnego poświęcaliśmy opiece nad wnukami. Ale i sama nie ustrzegłam się infekcji. Właśnie kończę trzeci tydzień leczenia okropnego przeziębienia (prawdopodobnie grypy), które mało mnie nie wykończyło. Jeszcze mi zostało kilka inhalacji, bo po chorobie nie mogę się pozbyć uporczywego koszlu. Ale dość o tym , ważne, że idzie ku dobremu, wolno bo wolno, ale do przodu (przynajmniej tak wygląda i mam taką nadzieję).
W związku z moim uziemieniem w domu niestety moja kochana działeczka trochę cierpi, bo już powinnam się wziąć ostro za prace a tu mi nie wolno. Ale może jeszcze z tydzień wytrzyma.
Pozwólcie, że na posty odpowiem następnym razem, a dziś chciałabym złożyć Wszystkim Paniom serdeczne życzenia szczęścia, zdrowia i miłości, a Beciom, Betkom, Beatkom i Beatom (moim kochanym imienniczkom) wszystkiego najlepszego w Dniu Imienin
A teraz wspomnieniowo, w podziękowaniu za odwiedziny:
Marysiu to dla Ciebie:
Seba, a dla Ciebie:
Max1232:
Kaniu:
Izuniu:
Elizabetko:
Beaby:
Iwonko:
Jadziu:
Maniolku:
Lucynko:
Aniu- Anabuko:
Andrzejku:
A to dla Wszystkich miłych "Odwiedzaczy" incognito
Jeszcze raz dziękuję Wszystkim za odwiedziny, jesteście Kochani
Nie było mnie baaardzoooo długo, za co Was serdecznie przepraszam, ale spieszę donieść, że jestem i może jeszcze ze mnie jaki pożytek na tym FO będzie
Jakoś ostatnimi czasy nic się nie składa tak, jakbym chciała. A przynajmniej nie do końca. Ten sezon jesienno-zimowy mam pod znakiem przeziębień, a co za tym idzie wielu dodatkowych, nieprzewidzianych zajęć. Jak Marysia Maska słusznie wnioskowała większość czasu wolnego poświęcaliśmy opiece nad wnukami. Ale i sama nie ustrzegłam się infekcji. Właśnie kończę trzeci tydzień leczenia okropnego przeziębienia (prawdopodobnie grypy), które mało mnie nie wykończyło. Jeszcze mi zostało kilka inhalacji, bo po chorobie nie mogę się pozbyć uporczywego koszlu. Ale dość o tym , ważne, że idzie ku dobremu, wolno bo wolno, ale do przodu (przynajmniej tak wygląda i mam taką nadzieję).
W związku z moim uziemieniem w domu niestety moja kochana działeczka trochę cierpi, bo już powinnam się wziąć ostro za prace a tu mi nie wolno. Ale może jeszcze z tydzień wytrzyma.
Pozwólcie, że na posty odpowiem następnym razem, a dziś chciałabym złożyć Wszystkim Paniom serdeczne życzenia szczęścia, zdrowia i miłości, a Beciom, Betkom, Beatkom i Beatom (moim kochanym imienniczkom) wszystkiego najlepszego w Dniu Imienin
A teraz wspomnieniowo, w podziękowaniu za odwiedziny:
Marysiu to dla Ciebie:
Seba, a dla Ciebie:
Max1232:
Kaniu:
Izuniu:
Elizabetko:
Beaby:
Iwonko:
Jadziu:
Maniolku:
Lucynko:
Aniu- Anabuko:
Andrzejku:
A to dla Wszystkich miłych "Odwiedzaczy" incognito
Jeszcze raz dziękuję Wszystkim za odwiedziny, jesteście Kochani
- seba1999
Beatko jak dobrze że wróciłaś ! Wszyscy czekaliśmy z niecierpliwością Kuruj się i wracaj do zdrowia bo w tym tygodniu wiosna zawita na dobre .
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Beatko wszystkiego co najlepsze, a przede wszystkim zdrowia dla Ciebie i dla kochanych wnucząt, bo jak one zdrowe to babunia szczęśliwa i wolna dla ogródka i dla nas
Przyłączam się do słów Iwonki ....zdążysz, zdążysz a teraz wylecz się, bo marzec jest zdradliwy jak mawiała moja babcia.
Jakie Ty masz śliczne lilie i jaka potężna kolekcja, dziękuję za dedykację śliczności.
Mocno ściskam i czekam na wiosnę tą właściwą i lato, bo wtedy wszystko wróci do normy
Przyłączam się do słów Iwonki ....zdążysz, zdążysz a teraz wylecz się, bo marzec jest zdradliwy jak mawiała moja babcia.
Jakie Ty masz śliczne lilie i jaka potężna kolekcja, dziękuję za dedykację śliczności.
Mocno ściskam i czekam na wiosnę tą właściwą i lato, bo wtedy wszystko wróci do normy
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Dobrze znów Cię widzieć na forum działka wytrzyma jeszcze trochę, wykuruj się najpierw dobrze - zdrowie jest najważniejsze
Piękne widoki z sezonu
Piękne widoki z sezonu
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Beatko kochana no wreszcie sie zjawiłaś i na dodatek nie w pełni wyleczona. Dobrze ,ze wirtualnie możesz sie z nami kontaktować .Oby szybciutko ustąpiła niemoc a niedawno wspominałam Twoje jabłuszka oby w tym roku znów obficie obrodziły Zdróweczka i buziaczki dla Ciebie i rodzinki Lelujki przecudne jak jedna
Dziękuję za post w moim wątku, jakoś dodało mi to chęci żeby dalej kontynuować prowadzenie
Bardzo się cieszę że też wróciłaś. Piękne lilie, muszę trochę w tym roku dokupić. Prosiłbym o nazwę czerwono-białego kwiatka
Pozdrawiam!
Bardzo się cieszę że też wróciłaś. Piękne lilie, muszę trochę w tym roku dokupić. Prosiłbym o nazwę czerwono-białego kwiatka
Pozdrawiam!
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Witaj:)
Jak dobrze, że wróciłaś:) Wszyscy się mamy z tymi chorobami.Ja też jestem podziębiona i zatoki kuleją
Dobrze, że już jest lepiej i pomału wracasz do zdrowia
Lilijek masz mnóstwo.Czy cebula po 8 zł dość spora to droga cena?
Pozdrawiam
Jak dobrze, że wróciłaś:) Wszyscy się mamy z tymi chorobami.Ja też jestem podziębiona i zatoki kuleją
Dobrze, że już jest lepiej i pomału wracasz do zdrowia
Lilijek masz mnóstwo.Czy cebula po 8 zł dość spora to droga cena?
Pozdrawiam