Ranczo Nokły cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dzięki za fotki głogu tak na nie czekałam, jest cudny :) W miasteczku gdzie pracuję zrobili mi niespodziankę i obsadzili nim ulicę kilka dni temu :) :) :) to głóg dwuszykowy Paul's Scarlet
betititi
50p
50p
Od: 18 lis 2008, o 01:58

:)

Post »

Dziękuje Tadeuszu za odpowiedź.
Super trampolina!!! Życzę miłej zabawy.
" Drogowskazy mogą zrobić z szosy labirynt"(Stanisław Jerzy Lec)
Kwiaty w domu Beti.
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

No tak myślałam...najpierw dzieci dla zmylenia...a potem dorośli :!: :!: :!: i dawaj na całego :!: :!: :!: to dopiero zabawa :lol: :lol: :lol:
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Carla-pwd
500p
500p
Od: 27 sie 2008, o 07:25

Post »

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i trampoline macie.. ale ja wam zazdroszcze...
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

AGNIESZKO-AGNESS- dziękuję za odwiedziny, mamy to szczęście że nasze dzieci mieszkają na miejscu i często nas w Nokłach odwiedzają z naszymi wnukami. A jak odwiedzają to jest zabawa i jest wesoło.

AGNIESZKO-AGAPE- dziękuję za odwiedziny, na naszej działce mamy dobrą ziemię i wstyd byłby gdyby dysponując wolnym czasem , nie uprawiać warzyw na potrzeby naszej rodziny, zwłaszcza że jeszcze możemy trochę popracować fizycznie.

ELŻBIETO- dziękuję za odwiedziny, na klombie rosną dwa bezostrogowe orliki , biały i pokazany ostatnio, obydwa przybyły nam w tym roku. Wygląda na to że znowu mi się "pokićkało"i Tobie przypisałem nie tego orlika.

Na razie" fruwanie" wychodzi mi lepiej, siniaki się już pogoiły, nie chcę nowych na trampolinie, wolę popatrzeć jak inni fruwają, a jak się zdecyduję to i tak nikt nie będzie wiedział i widział.

AGUŚ- dziękuję za odwiedziny, u nas też jest jedna ulica z wieloma drzewami głogu, o tej porze ulica wygląda pięknie z kwitnącymi drzewami głogu.

BETITITI- dziękuję za spacer po naszym ogrodzie, nadal zachęcam do uprawy rododendronów, mimo trudów w uprawie warto się trochę potrudzić, a jak pięnie zakwitną, nie ma lepszej satysfakcji. Na trampolinie, to raczej , nie dla mnie zabawa.

GRAŻKO- dziękuję za odwiedziny, z tymi zabawami dla dzieci, to zawsze tak wychodzi , jak z tym co kupił dziecku kolejkę i później dziecko nie mogło się doprosić o udział w zabawie. Na szczęście zabawa na trampolinie ze względów na kondycję , nie może trwać długo, szybko zaczynają boleć nogi w udach.

CARLO- dziękuję za odwiedziny, nie ma co zazdrościć, tylko przyjeżdżać jak najszybciej i samej spróbować, ponoć fajna zabawa. Z roślinek , też coś się znajdzie.

Dzisiaj zdjęcia naszych pomidorów i papryki.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek [/URL] Obrazek

Za chwilę zacznie się sezon truskawkowy, pierwszą truskawkę, już zapewne skosztowała wiewiórka, są stałymi gośćmi naszego ogrodu, zwłaszcza w sezonie truskawkowym.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
x-d-a
---
Od: 3 sty 2009, o 16:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tadeuszu, U Ciebie pyszne truskaweczki i takie duże już pomidorki, więc może dla odmiany - moje wczesne czeresienki... Obrazek
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

Tadeuszu, jakie dorodne i duże masz krzaki pomidorów i papryki :shock: Super..

Powiadasz, że truskawkę obgryzła wiewiórka???? Dzisiaj u siebie też taką truskawkę nadgryzioną znalazłam, ale myślałam, że to slimak....I zaraz ślimakolem posypałam dookoła :? A to może u mnie też wiewióreczka podgryza,bo już ją widziałam jak skacze po mojej działce :lol: Taka czarnulka śliczna.. :lol:
nigella
1000p
1000p
Od: 1 kwie 2009, o 23:36

Post »

Po lekturze pomidory jestem w trwałym szoku. A niech Cię!!!
Jestem w szoku!
Pozdrawiam, nigella
magdala
1000p
1000p
Od: 15 kwie 2009, o 23:59

Post »

Ja również ,tak jak w starej zabawie z dzieciństwa mogę powiedzieć tylko :pomidor, pomidor.....
Aż pachnie tymi pomidorami :-))
Coś pięknego ,jak cały zresztą Twój ogród Tadeuszu .
Oglądam cichaczem i nawet nie mam odwagi komentować....
Magda.
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

A jednak próbowałeś... :?: :!: ;:87 ;:87 ;:87

A pomidorki.... :shock: ...ale duże...moja mama ma szklarenkę...ale sa dopiero kwiatki :(
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Tadeuszu witam Cię bardzo... :D
TFU,TFU masz przepiękne pomidory ,aż trudno uwierzyć.
Papryka szok :shock: Napisz co z nią robisz.Ja swoją siałam ,dwa tygodnie po tobie ,a gdzie mojej do kwitnienia .Nie umiem jej hodować :? jeszcze nigdy mi się nie udała .
Pięknie u Ciebie ,aż nudno pisać w kółko to samo :lol: :!: Pozdrawiam cię :!:
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tadeuszu-pomidory, papryka i truskawki super,a trampoliną mnie zaskoczyłeś,czemu sam nie skakałeś, to jest bardzo przyjemne i odstresowuje.
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18

Post »

Tadeusz jestem pod wielkim wrażeniem Twoich pomidorów :shock: Takie duże krzaki i jakie owoce . Moje niektóre pomidorki co prawda już zaczynają kwitnąć , ale są jeszcze małe :? Nie rosną tak jak u Ciebie w szklarni , ale w gruncie . Mam nadzieję , że jak będzie odpowiednia pogoda to i ja też zbiorę , ale trochę później :)
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”