Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
Ewcia, mnie też podobają się metalowe, tyle że ja w ogrodzie nie mam żadnych elementów kutych ani metalowych... chyba średnio by mi to pasowało? myślę więc o czymś z drewna bądź kamienia bądź ceramiki po prostu...
Maju, masz rację - taka tablica musi pasować, inaczej wygląda od czapy a nie zdobi...szukałam na all, ale nic mnie nie zachwyciło na tyle żeby kliknąć... szukam więc dalej i możliwe, że nie znajdę...
Ewa, dzięki za linki! bardzo podoba mi się ta z napisem Home, ale chyba ciut za bardzo stylizowana w formie do mnie... ja właśnie szukam czegoś pomiędzy sielskim a miejskim klimatem ;) ta mozaikowa bardzo ciekawa
Keetee, udało Ci się zawalczyć z nadmiarem oo w all?
Iwonko, tak, jak pisałam wyżej, bardzo lubię kute elementy dekoracyjne, tyle, że byłby to zupełnie nowy materiał w ogrodzie u mnie... spróbuję znaleźć coś pasującego, może oświeci mnie podczas wertowania internetu... swoją drogą, mamy teraz naprawdę duże możliwości, nie to co kiedyś... a wracając do róż, ja naprawdę wciąż niewiele o nich wiem, staram się jednak wiedzieć ciut więcej chociaż o tych, które już mam
Julka, o pomocy Madzi już myślałam jak nic nie znajdę, to ją będę męczyć ;) a swoją drogą, to mam pewien pomysł - alternatywę... mam w bliskiej rodzinie taką zdolną malarkę... może wyrzeźbi mi coś oryginalnego?
u nas już -20st!
Maju, masz rację - taka tablica musi pasować, inaczej wygląda od czapy a nie zdobi...szukałam na all, ale nic mnie nie zachwyciło na tyle żeby kliknąć... szukam więc dalej i możliwe, że nie znajdę...
Ewa, dzięki za linki! bardzo podoba mi się ta z napisem Home, ale chyba ciut za bardzo stylizowana w formie do mnie... ja właśnie szukam czegoś pomiędzy sielskim a miejskim klimatem ;) ta mozaikowa bardzo ciekawa
Keetee, udało Ci się zawalczyć z nadmiarem oo w all?
Iwonko, tak, jak pisałam wyżej, bardzo lubię kute elementy dekoracyjne, tyle, że byłby to zupełnie nowy materiał w ogrodzie u mnie... spróbuję znaleźć coś pasującego, może oświeci mnie podczas wertowania internetu... swoją drogą, mamy teraz naprawdę duże możliwości, nie to co kiedyś... a wracając do róż, ja naprawdę wciąż niewiele o nich wiem, staram się jednak wiedzieć ciut więcej chociaż o tych, które już mam
Julka, o pomocy Madzi już myślałam jak nic nie znajdę, to ją będę męczyć ;) a swoją drogą, to mam pewien pomysł - alternatywę... mam w bliskiej rodzinie taką zdolną malarkę... może wyrzeźbi mi coś oryginalnego?
u nas już -20st!
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Alternatywa jest zawsze dobra Bo to mozna na sto procent dopasowac do siebie i otoczenia, no i bardziej osobiste. Jak sie ma chociaz lekka mozliwosc, to trzeba wykorzystac zeby takie cos wykorzystac.
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
nie mialam czasu Aguś...ale ta Twoja podeslana na linku podoba mi się,ja lubię i metal i drewno...stare spatynowane
- Malgolinka
- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Melduję posłusznie że założyłam wątek ale nie wiem jak zrobić by był w stópce
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Z tych zdjęć aż bucha ciepło U mnie -24.
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
ale super miejsca zwiedziliscie ,pięknie
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
piękne miejsca zwiedziliście .od razu się cieplej zrobiło
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Ale gorące klimaty, aż się ciepło zrobiło od samego patrzenia.
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Super podróż zazdroszczę obcowania z tak cudną naturą
Aga, a tam gdzie te wszystkie kamienne elementy sprzedają nie pytałaś o takie kamienne tablice, może mają, a może zrobią na zamówienie?
Aga, a tam gdzie te wszystkie kamienne elementy sprzedają nie pytałaś o takie kamienne tablice, może mają, a może zrobią na zamówienie?
- Malgolinka
- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
Witaj, dziś u mnie -20
Zdjęcia piękne, słoneczne a te widoki!
Miłego dnia
Zdjęcia piękne, słoneczne a te widoki!
Miłego dnia
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
pozdrawiam Małgośka
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Kiedy patrzę na słoneczne fotki, to mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że podobnie mam za oknem ach...i ten blask bijący od śniegu
Jedynie ubrane jesteśmy zdecydowanie inaczej, ale u mnie jest -26, a u Ciebie (na fotce)
Jedynie ubrane jesteśmy zdecydowanie inaczej, ale u mnie jest -26, a u Ciebie (na fotce)
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Niedobrze, może jeszcze nie rekord, ale rano było -31. Czarno widzę wiosnę w ogrodzie