Działeczka Ewy W
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Działeczka Ewy W
No taka pomoc to prawdziwy skarb.
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
bina12 pisze:Ewo mam na imię Ewa , jest w podpisie - u mnie i kosiarka nie pomaga , szybkie są skubańce
Wybacz EWKO to po tej harówce na działce już nic na ślipka nie widze. Tak coś myślałam ...skad wiem ,że Ewa ?ale w podpisie nie znalazłam a koresponduje prawie z samymi Ewami i zwątpiłam ....
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Ewuś ty mnie tak niechwal bo urosne ponad te moje 150cm, lilak już posadzony.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zazdroszczę spotkania
Ja jak zwykle nic nie zrobiłam, trochę dziabnęłam w jednym miejscu, trochę w drugim i padam na twarz. Jutro też jest dzień-na szczęście, może coś pożytecznego zrobię.
Ja jak zwykle nic nie zrobiłam, trochę dziabnęłam w jednym miejscu, trochę w drugim i padam na twarz. Jutro też jest dzień-na szczęście, może coś pożytecznego zrobię.
No proszę jaka silna grupa powstaje w Rybniku i okolicach.
Halinka (Eukomis) ma dobre serducho i zawsze obdarowuje nas fajnymi roślinkami.
Szkoda,że nie ma zdjęcia Was obu.
Ewciu ,pozdrawiam i życzę sprawnej nogi .
Halinka (Eukomis) ma dobre serducho i zawsze obdarowuje nas fajnymi roślinkami.
Szkoda,że nie ma zdjęcia Was obu.
Ewciu ,pozdrawiam i życzę sprawnej nogi .
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- ewa w
co tam 150 cm objawiłas mi się jako mocarna niewiasta radząca sobie ze wszystkimeukomis pisze:Ewuś ty mnie tak niechwal bo urosne ponad te moje 150cm, lilak już posadzony.
Ewuniumaj ja tez wczoraj niwiele zrobiłam....chodziłam i chodziłam i podziwiałam nowe hostowisko, które założyła mi Halinka
Grupa Azymut Rybnik tak powinna sie nazywać...to były na razie tylko dwa spotkania...na razie
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Hej Ewuś przyszłam z rewizytą....i podglądam
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ewa,oby nie było już żadnych przymrozków,bo ja wsadziłam do ziemi wszystkie swoje dalie podpedzane w domu.
- ewa w
Ewuniu ja w tej chwili padam...odwiedziłyśmy z Halinką Izę-Chatte...wizyta przeciągała sie bo Iza chciała nam podarować połowę ogródka .ewamaj66 pisze:Zazdroszczę spotkania
Przemiła gościnna osoba , już ilość kotów swiadczy o tym bo kot to mądre zwierzę i wiedziało kogo wybrać na opiekuna.Przepiękny zwirzyniec-wpadł mi w oko rudzielec Elf
Izuniu nie-dziękuję, wszystko już w ziemi sąsiad obserwował co mu sadzę pod siatką ale nie miał uwag
Gosiu moje dalie już w ziemi tydzień i zaczynają się zielenić
Agnieszko na razie nie ma co podpatrywac chyba, że kogoś interesuje rozpuszczone chwastowisko.
Coś mi żre roślinki, małe białe robaczki na dolnej stronie liści i oczywiście mszyce i jeszcze ciemnobrązowe pancerne robale-muszę je
połowa owocowych krzaczków jakby miała sfilcowane liście
- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15
Ewo ja zuważyłam na swoich drzewkach owocowych ,posadzonych na wiosnę , więc małe jeszcze biedactwa , białe liszki z czarnymi łebkami i też żarły listki i drzewkom zaczęły te zawiązki listkowe usychać ale już opryskane i widać poprawę
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Ewciu, to miło spędziłyście dzień.
Właśnie, z tymi robalami, to tak bywa Przed chwilą zrobiłam oprysk na agreście - patrzę, a tam na górnych gałązkach, to już liści nie ma
Właśnie, z tymi robalami, to tak bywa Przed chwilą zrobiłam oprysk na agreście - patrzę, a tam na górnych gałązkach, to już liści nie ma
Pozdrawiam Sylwia.
Cześć Ewuniu, u mnie pokazały się czarne gonsienniczki wielkości centymetra. Szczególnie zasmakowały im goździki brodate, ale paskudy zaczęły też podjadać liliowce Opryskałam, chyba je załatwiłam, ale okaże się tak naprawdę teraz w piątek,jak dotrę na działkę, czy skutecznie. Jeśli nie, to znowu opryskiwacz pójdzie w ruch.
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
- ewa w
Mam kurcze Karate ale zapodziałam ulotkę i nie wiem jak dziadostwo mam rozcieńczyc aby nie wybić pół planety