Moje spełnione marzenie Malgocha1960

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje spełnione marzenie Malgocha1960

Post »

Gosiu, wiem, że ona potem robi się zielona, ale ja dostałam pierwszą, trzy lata temu, i wiosną natępnego roku reklamowałam i znów była zielona i potem jeszcze raz. Nawet jakby po czasie jakaś z nich okazała się biała to w zeszłym albo w tym roku chyba bym zauważyła :;230. Moim zdaniem dobrze wiedzieli, bo tak odrazu nie reagowali by na reklamację, ale to też przez all więc sama rozumiesz. Widzę, że twoja Kalina już Ci kwitnie ;:63 za dwa, trzy lata będzie już takim krzaczorkiem jak moja
Opryskiwacze-Marolex
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Małgoś współczuję kłopotów z trawami, mam nadzieję, ze w poniedziałek wszystko się wyjaśni i wreszcie dotrą....
Przepięknie kwitną Ci clematisy, ja 4 straciłam po zimie :? ....i rododendron cudeńko, przepiękny ma kolorek :D
Opryskiwacze-Marolex
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Małgoś , hostki bardzo ładne, biała , trochę krótko jest biała ;:202 Złotlin i krzewuszka U Ciebie kwitną , u mnie złotlin nie ma kwiatów a krzewuszka przemarzła do śniegu.
Opryskiwacze-Marolex
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Małgosiu, wiem co to znaczy jak Cię sprzedawca zwodzi a Ty czekasz i czekasz a codziennie inną wersję słyszysz. Mnie to nauczyło jednego, kupuję za pobraniem, paczki przychodzą szybko a im większa kwota pobrania to szybciej :D , miałam dwie takie przesyłki które wszystkich wkoło zaszokowały, dzisiaj zamówiłam - jutro miałam paczkę, to dopiero był ekspres :) Mam nadzieję że się doczekasz wreszcie swoich traw. Ja swoje trawy zamawiałam w hyzopie, ale mi od razu powiedzieli że czeka się długo, a nie zwodzili. Małgosiu w wolnej chwili spójrz na 56 (chyba) stronę i powiedz co ta za elegant, ten iglak pienny ? Miłego dnia ;:3
Opryskiwacze-Marolex
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Ewa,wiem,ze jestem pechowa,ale żeby aż tak.Dobrze,że byliny zamawiała Bożenka na siebie,bo też na pewno byłyby przeboje.
Ilonko,kalinę kupiłam tydzień temu już kwitnącą,bo mam dwie które miały być kuliste,a są płaskie.Białą hostę kupowałam w ubiegłym roku u nas w ogrodniczym,alke miał też Podstolec Marek.Zamów u niego w przyszłym roku,bo wszystkie hosty od niego pieknie rosną i są naprawdę dorodne sadzonki.
Aguś, rh z każdą godziną pokazują swóje piękno.Chciałabym,żeby te 3 razem zakwitły,ale chyba tak nie będzie.
Tadziu,to kwitnące kolkwicja,kupiłam ją razem z kaliną tydzień temu już kwitnącą.Krzewuszek mam sporo odmian,chyba 7,ale wszystkie dopiero w pąkach.
Iwonko,nie wiem czy zdecyduję się jeszcze zamówić przez internet.Wolę zapłacić drożej i widzieć co kupuję.Pewna jestem na towar i wiarygodność Podstolca Marka i jego mogę polecić z czystym sumieniem.Nie wzeszło mi kilka roślin od niego,ale musiała być jakaś inna przyczyna niż złe sadzonki,bo wszystkie były żyjące i zdrowe.Płaciłam za jedną sadzonkę,a w większości gatunków było po kilka.
Opryskiwacze-Marolex
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Małgosiu współczuję tej nerwówki bo wiem co to znaczy czekać na wyczekiwane roślinki a one nie nadchodzą ;:223
pięknie Ci rozkwitają czosnki a u mnie ani szt nie widać na horyzoncie cóż za rok tyle mam strat że szok ;:145 ;:145 ;:145
Opryskiwacze-Marolex
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Małgosiu witaj w niedzielny poranek. Śledzę Twoje perypetie z trawami kilka dni i mam pytanie weszłam do sklepu z trawami po linku jednego z forumowiczów czy to oni tak zawiedli Cię: http://www.ogrodytraw.eu/index.php?k5,trawy-ozdobne ? Miałam ochotę coś zamówić lub osobiście kupić u nich jak będę na zjeżdzie bo to w Łodzi.
;:196
Opryskiwacze-Marolex
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapomniałam dodać Iwonce,że na 56 stronie na pniu jest tylko modrzew,czy o niego ci chodziło?
Bonia,ja kupowałam sporo czosnków ozdobnych we wrześniu u nas na agrze,ale nigdzie ich nie widze,a nie oznaczyłam sobie gdzie sadzę.Też pewnie gdzieś je wcieło.
Ewa,o tym samym miejscu mówimy,niestety.
Opryskiwacze-Marolex
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

A ja Gosiu będąc na Twoim miejscu ...nie czekała bym tak długo na trawy . Podziękowała bym temu panu za współpracę i żądała bym zwrotu kasy . To wystawianie nerwów na próbę i lekceważenie klienta . A jeszcze jak przezcytałam słowa Wandzi ,że trawki raczej mikre ...to ja wysiadam .
Takich sprzedawców ...tym bardziej ,że są ze swoją ofertą na FO trzeba piętnować ...masz do tego prawo ...bo to Twoje pieniądze ...o nerwach nie wspominam .
Opryskiwacze-Marolex
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

No to klapa ;:222 więcej pieniędzy nie dam na zmarnowanie. Piękne zdjęcia mają a wiesz, że większość kupuje oczyma..ja też ;:oj .
Opryskiwacze-Marolex
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Z racji tego,że tyle lat pracowałam w handlu jestem na razie wyrozumiała.Poczekam na załtwienie sprawy przez p.Anete, bo ten pan jako handlowiec to dla mnie porażka totalna.Jeżeli szanuje sie klientów,którzy zamawiają za tysiące,a tych drobnych lekceważy to gdzie tu etyka handlowca?
Opryskiwacze-Marolex
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Gosiu ...a myślisz , że ma na względzie jakąkolwiek etykę ...? Tu się liczy kasa i to dużo kasy ...a nie patrzy się ani na towar , ani na klienta , byle poszło .
Ja prowadziłam sklep przez 17 lat ...klienci są różni , czasem trzeba było zacisnąć zęby i nic się nie odzywać , tylko się uśmiechnąć .
Opryskiwacze-Marolex
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jagódko,jak ja znam to zaciskanie zębów :;230 Miałam kiedys takiego faceta,który wyszedł z apteki wszedł do mnie do sklepu, spuścił spodnie i d....ę sobie wysmarował maścią i poszedł/apteke mam w sąsiedztwie./
Jagódko,a oglądałaś moje jagody kamczackie?Nie wiem czy mam je wynieść spod tej kratki,czy one będą się pięły?
Opryskiwacze-Marolex
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”