Ogród Marty
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Marty
Marto ile razy wejdę do Twojego ogrodu nie mogę z niego wyjść to Twoja zasługa
- manenka71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
Marto Dzięki za odwiedziny
pisałaś ze mam reke ,faktycznie w tym roku wszystko rosnie i kwitnie jak szalone ale to moze Dzięki Tobie bo podlewam gnojowicą tak jak mowiłaś
teraz jest w miare mokro ale od kilku dni nie padało wiec myslę znowu podlać je gnojowka bo juz mija drugi tydzien a wszystko kwitnąc zaczyna choć zbiera sie na deszcz jest ciepło ale chyba podleje
pisałaś ze mam reke ,faktycznie w tym roku wszystko rosnie i kwitnie jak szalone ale to moze Dzięki Tobie bo podlewam gnojowicą tak jak mowiłaś
teraz jest w miare mokro ale od kilku dni nie padało wiec myslę znowu podlać je gnojowka bo juz mija drugi tydzien a wszystko kwitnąc zaczyna choć zbiera sie na deszcz jest ciepło ale chyba podleje
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Ogród piękny ,mamy sporo wspólnych roślin .Tylko że u mnie klonik by zmarzł ,ale mogę sobie oglądać u Ciebie
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Renatko,miło że wstąpiłaś spaceruj ile tylko chcesz buziaczki dla ciebie
Betino,cieszę się,że jesteś, miłe słowo zawsze cieszy,i fajnie że mogę podzielić się z wami takimi widokami,ściskam i zapraszam na więcejwięcej
Betino,cieszę się,że jesteś, miłe słowo zawsze cieszy,i fajnie że mogę podzielić się z wami takimi widokami,ściskam i zapraszam na więcejwięcej
- ewamon
- Od: 20 lis 2009, o 00:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś,bardzo miły spacerek zrobiłam sobie u Ciebie.Przepiękny pokaz rózaneczników
Klonik cudowny,oj muszę się za takim rozejrzeć.Bardzo fajnie wyglądał by przy oczku
Klonik cudowny,oj muszę się za takim rozejrzeć.Bardzo fajnie wyglądał by przy oczku
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Martusiu znam tę metodę i bardzo często ją stosowałam ..... tak często że juz nie mam czego ryć .... z trawnika zostały mi tylko wąskie kręte ścieżki, reszta to rabaty.... napakowane na ściskkoziorozec pisze: Aguś,wszystko jest możliwe doryj sobie pół metra na którejś rabacie (taki cypelek) i będzie miejsce na klona ja tak nieraz robię jak coś mi się spodoba i przez to mam dużo różnych cypelków miło mi będzie znowu ciebie gościć
Ale może kiedyś..... jak coś wypadnie
Teraz będę zaglądała do Ciebie i podziwiała
-
Marzenko cieszę się że przydały się moje rady,jak masz własny obornik to masz skarb przy domu ja tez podlewam systematycznie 1 raz w tygodniu ,chyba że pada to jest przerwa wszystkie rośliny mocne bujne i odpukać zdrowe,cieszę się ,ze wpadłaś i zapraszam znowu
Ewciu,miło mi cię widzieć u mnie ,nie wiem ile lat ma twój ogród,ale przez parę lat to się trochę tego nazbierało ,widocznie jesteśmy podobne i dlatego lubimy te
same rośliny ,zapraszam serdecznie na ciąg dalszy
Ewciu,miło mi cię widzieć u mnie ,nie wiem ile lat ma twój ogród,ale przez parę lat to się trochę tego nazbierało ,widocznie jesteśmy podobne i dlatego lubimy te
same rośliny ,zapraszam serdecznie na ciąg dalszy
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Z przyjemnością zaglądam do Twojego ogrodu-jak z marzeń Uwielbiam byliny, a masz ich mnóstwo, w tym także takie, których nie znam
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Witaj Martusiu
Pięknie azalie zdobią, Twój ogród
A te wysokie paprocie, normalnie rewelacja, wyglądają jak małe palmy
-
Ewuniu,masz rację,ten klon jest przy oczku fantastyczny,ja przy takiej misie z wodą mam Wiąza o podobnym kopulastym pokroju o zielonym kolorze,ale ten klonik nad wodą będzie jeszcze piękniejszy przez kolor
-
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Bardzo lubię takie wielkie One faktycznie dopiero w trzecim roku uprawy wyglądają jak należy.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Ładne zaprezentowane hostki