Ogród Marty cz. V
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
-
Mati ona naprawdę jest piękna i nie choruje,jej liście są bez chemii,pozdrawiam i zapraszam
Ewciu,to Galtonia roślina cebulowa ,te cebule trzeba przechować w zimie w piwnicy,potocznie nazywana hiacyntem letnim,kwitnie już miesiąc,bo ciągle z cebul wychodzą nowe pędy,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Ewciu,to Galtonia roślina cebulowa ,te cebule trzeba przechować w zimie w piwnicy,potocznie nazywana hiacyntem letnim,kwitnie już miesiąc,bo ciągle z cebul wychodzą nowe pędy,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś Twój ogród taaaaaki kolorowy
W moim już niestety jesień daje znać o sobie
Dalie masz cuuuuudowne
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Martuś, jesień za pasem, a u Ciebie lato...
Liście już grabię, choć deszcz mi przeszkadza, kopce rozgarniam, a one są dalej... Ale co by to było, jak by w ogrodzie wszystko było zapięte na ostatni guzik... Trzeba by zaś coś nowego zaczynać...
Liście już grabię, choć deszcz mi przeszkadza, kopce rozgarniam, a one są dalej... Ale co by to było, jak by w ogrodzie wszystko było zapięte na ostatni guzik... Trzeba by zaś coś nowego zaczynać...
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Martuś dzięki wielkie za dobre serducho, ale już sobie zmówiłam.
U mnie też lało od wczoraj aż do rana, ale nadal jest pochmurno i ma padać aż do wtorku.
Goethego mam u siebie i też nie mogę się nawąchać tych kwiatów.
Cudnie pachnie i jest świetną różą.
U mnie też lało od wczoraj aż do rana, ale nadal jest pochmurno i ma padać aż do wtorku.
Goethego mam u siebie i też nie mogę się nawąchać tych kwiatów.
Cudnie pachnie i jest świetną różą.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Martusiu, nie mam kiedy jechać na swoją działkę, to chociaż po Waszych sobie pospaceruję, ja ciągle w pracy, taki zwariowany miesiąc mam
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo ładne widoczki, oj tak
-
Ewuniu,ogród rzeczywiście kolorowy ,nie mam co fotografować ,bo będę się powtarzać ze zdjęciami ,bo nadal kwitnie wszystko to samo ,ale i jesień zaczyna być widoczna ,bo kwitną jesienne rośliny ,liście co prawda jeszcze zielone ,nic się nie żółci ,z dali bardzo się cieszę ,bo tak długo i obficie kwitną i nawet nie myślą przestać,pączków jest mnóstwo,pozdrawiam i buziaczki przesyłam
Dorotko,liście u mnie jeszcze nie lecą ,może dlatego,że ciągle pada i tak jest mokro,kopców tez u mnie przybywa,na co mnie trafia ,a na ostatni guzik to chyba nigdy nie będziemy miały zapięte,bo jak mówisz zaraz coś wymyślimy ,pozdrawiam i ucałowania
Grażynko,u mnie codzienne polewa choćby na chwilę ,i ciągle zaniesione ,ale od poniedziałku zapowiedzieli 26 stopni,no to będzie znowu gorąco ,u mnie Goethe jest pierwszy rok ,zresztą dwie te róże ,bo tak zamaszyście zamawiała,że w dwóch firmach ,ale niech będą dwie ,bo są piękne,pozdrawiam i buziaki dla Ciebie
Iwonko,ja teraz nie muszę iść do pracy ,chodzę tylko wtedy jak są urlopy ,ale też mam zwariowany czas ,bo grzyby i przetwory zajmują mi olbrzymią ilość czasu,,a przed przerobieniem wszystko muszę sobie nazbierać ,więc kołomyja straszna,.pozdrowienia przesyłam
Mariolu,miło,że się podobają te widoczki
Dorotko,liście u mnie jeszcze nie lecą ,może dlatego,że ciągle pada i tak jest mokro,kopców tez u mnie przybywa,na co mnie trafia ,a na ostatni guzik to chyba nigdy nie będziemy miały zapięte,bo jak mówisz zaraz coś wymyślimy ,pozdrawiam i ucałowania
Grażynko,u mnie codzienne polewa choćby na chwilę ,i ciągle zaniesione ,ale od poniedziałku zapowiedzieli 26 stopni,no to będzie znowu gorąco ,u mnie Goethe jest pierwszy rok ,zresztą dwie te róże ,bo tak zamaszyście zamawiała,że w dwóch firmach ,ale niech będą dwie ,bo są piękne,pozdrawiam i buziaki dla Ciebie
Iwonko,ja teraz nie muszę iść do pracy ,chodzę tylko wtedy jak są urlopy ,ale też mam zwariowany czas ,bo grzyby i przetwory zajmują mi olbrzymią ilość czasu,,a przed przerobieniem wszystko muszę sobie nazbierać ,więc kołomyja straszna,.pozdrowienia przesyłam
Mariolu,miło,że się podobają te widoczki
-
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Jakie piękne widoki z Twojego bajecznego ogrodu Marto a TY mówisz,że nie ma co fotografować ...
Miłej niedzieli w ogrodzie!
Miłej niedzieli w ogrodzie!
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Marto.
Jak zawsze pięknie i kolorowo u Ciebie. Jeszcze nie widać w Twoim ogrodzie zbliżającej się jesieni.
Miłej niedzieli.
Jak zawsze pięknie i kolorowo u Ciebie. Jeszcze nie widać w Twoim ogrodzie zbliżającej się jesieni.
Miłej niedzieli.
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Martuś, witaj...
Pokazuj ten cudny ogród, bo jest co oglądać...
I jeszcze ten brzozowy zagajnik jakbyś mogła... Jest cudny...
Buziaki zostawiam...
Pokazuj ten cudny ogród, bo jest co oglądać...
I jeszcze ten brzozowy zagajnik jakbyś mogła... Jest cudny...
Buziaki zostawiam...