Moje okna... - Ziel-ona
- Ziel-ona
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Może i nie wygląda na biednego, ale sypie się jak głupi Gruboszek znowu został przesadzony, jak mu teraz będzie źle to nie wiem już co zrobię Liści nie gubi, ale mięciutki jak....kaczuszkaAntooosia pisze:A ja jakos nie widzę,żeby on na biednego wyglądał?Dla mnie cudny jest,ale trzymam kciuki...a co z gruboszkiem?
- agaxkub
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
nie podlewaj tylko zraszaj
ja odkąd tak robie z moimi maluchami - palczakami to rosną i nic im się nie dzieje
a jak podlewałam to ciągle coś im nie pasowało
kudłaczek na razie milczy - inne już nowe paluszki pokazują
ja czasem skrapiam nawet dwa trzy razy w ciągu dnia - stoją na oknie południowym nad grzejnikiem -wiec ziemia wysycha szybko
duzego jak twój można czasem podlać bo korzonki ma głebiej niż maluchy i zraszanie może ich nie sięgnąć
ale generalnie widze ze prysznic to one lubią
ja odkąd tak robie z moimi maluchami - palczakami to rosną i nic im się nie dzieje
a jak podlewałam to ciągle coś im nie pasowało
kudłaczek na razie milczy - inne już nowe paluszki pokazują
ja czasem skrapiam nawet dwa trzy razy w ciągu dnia - stoją na oknie południowym nad grzejnikiem -wiec ziemia wysycha szybko
duzego jak twój można czasem podlać bo korzonki ma głebiej niż maluchy i zraszanie może ich nie sięgnąć
ale generalnie widze ze prysznic to one lubią
- Ziel-ona
- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki Aguś za wskazówki, wykorzystam na pewno, bo bardzo mi zależy na tym rypsalisie Byłam dzisiaj na zakupach i ...zajrzałam do kwiaciarni Niestety nic nie kupiłam, bo same zdechlaczki były. Stały w kąciku dwie szeflerki biało-zielone po 10 zł, ale takie pokiereszowane, że aż żal. Była też wasza hoja, ale 35 zł kosztowała i też w nienajlepszym stanie. A reszta to same kwitnące jakieś kwiatuszki. I nic nie mam, jestem nieusatysfakcjonowana