Z Elfowej krainy storczyków III cz. ;))
- renatas
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Z Elfowej krainy storczyków III cz. ;))
Cudne kwitnące skąpane w
...a u mnie od rana "ciągle pada"...
...a u mnie od rana "ciągle pada"...
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Justynko ślicznie, jak miło się ogląda Twoje zdjęcie, tym bardziej że u mnie cały czas pochmurno . A tu takie słoneczne ,pogodne zdjęcie storczysiów
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Justynko nareszcie mamy troszkę co za urocza fotka. Mam nadzieję że pokażesz więcej takich pięknych fotek
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Czekam na kolejne zdjęcia.
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Justynko, warto poleżeć na trawie pokrytej rosą i cykać, bo proszę jakie efekty
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
Justynko gdzie są te zdjęcia
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
mis20/Asiu- padam na nosek... ( ale za to, jaki pyszny kompocik z leśnych jeżyn zrobiłam) może z jedną fotkę wstawię ;) Jutro, będę na necie długo, wtedy obejrzę fotki i najładniejsze wkleję
Kociaro- hihi... juz Puść te kciuki ;) Pędzik ładnie rośnie i dostałam instrukcję obsługi tego storczyka. Myślę, że będzie dobrze.
Arlet- jeszcze tylko miesiąc może półtora...storczyki będą na działce i na takie zdjęcia Możecie liczyć. Potem - fotki tylko parapetowe pozostaną ;) Ale...nie żałuję, że je wywiozłam na wakacje na działkę...bo się wzmocniły i ładnie rosną w korzonki, listki i pędziki
Renats- u mnie, o poranku były chmurki, około 9 pojawiło się słońce na jakieś 2,3 godzinki. A teraz kropi deszcz...
Katarzynko- cieszę się, że Ci rozchmurzyłam "Twoje" niebo ;)
Ewarost- kocham słońce...dziś jedną fotkę dołożę. Resztę muszę obejrzeć, pozmniejszać i na pewno jeszcze kilka wkleję...jutro.
Renio- jedna zaraz będzie...
Lucynkof- najtrudniej robi się zdjęcia na tle błękitnego nieba...Ja robię je "na chybił - trafił". Kładę storczyka na trawce, aparat "do góry nogami", wkładam pod orchideę i pstrykam kilkanaście zdjęć pod różnym kątem. Dopiero na komputerze je oglądam i wybieram te - najładniejsze ;)
Miau- do komputera zasiadam tylko wieczorkiem i czasami po obiedzie na jakieś pół godzinki....Rzeczywiście latem, to ja w ogrodzie cały wolny czas spędzam ;)
Na dobranoc... moja krówka i nik
Kociaro- hihi... juz Puść te kciuki ;) Pędzik ładnie rośnie i dostałam instrukcję obsługi tego storczyka. Myślę, że będzie dobrze.
Arlet- jeszcze tylko miesiąc może półtora...storczyki będą na działce i na takie zdjęcia Możecie liczyć. Potem - fotki tylko parapetowe pozostaną ;) Ale...nie żałuję, że je wywiozłam na wakacje na działkę...bo się wzmocniły i ładnie rosną w korzonki, listki i pędziki
Renats- u mnie, o poranku były chmurki, około 9 pojawiło się słońce na jakieś 2,3 godzinki. A teraz kropi deszcz...
Katarzynko- cieszę się, że Ci rozchmurzyłam "Twoje" niebo ;)
Ewarost- kocham słońce...dziś jedną fotkę dołożę. Resztę muszę obejrzeć, pozmniejszać i na pewno jeszcze kilka wkleję...jutro.
Renio- jedna zaraz będzie...
Lucynkof- najtrudniej robi się zdjęcia na tle błękitnego nieba...Ja robię je "na chybił - trafił". Kładę storczyka na trawce, aparat "do góry nogami", wkładam pod orchideę i pstrykam kilkanaście zdjęć pod różnym kątem. Dopiero na komputerze je oglądam i wybieram te - najładniejsze ;)
Miau- do komputera zasiadam tylko wieczorkiem i czasami po obiedzie na jakieś pół godzinki....Rzeczywiście latem, to ja w ogrodzie cały wolny czas spędzam ;)
Na dobranoc... moja krówka i nik
Będą mi się śniły słoneczniki dzisiaj
I śliczne fotki plenerowe Twoich storczysiów
I śliczne fotki plenerowe Twoich storczysiów
When nothing goes right, go left.
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
Oj Justynko narobiłaś mi apetytu na zdjęcia na tle błękitu nieba, szkoda tylko, że u mnie go ostatnio jak na lekarstwo. Zdjęcia prześliczne, a to "dobranocne" powaliło mnie na kolana. Piękne połączenie kolorów...i mój ciapaty ulubieniec
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Moje storczykowe skarby
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Uffff - cieszę się ,bo już miałam obawy,że mi tak zostanie na zawsze
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
-
- 1000p
- Od: 17 maja 2010, o 09:55
Justynko krówka i słonecznik to ciekawe połączenie Wygląda niezwykle bajecznie... Moja krówka niestety przekwitła ale.... obok starego pędu rośnie świeży pęd! Czy to możliwe?.... a może to keiki będzie :x Hmmm...
O, ludzie! Ale śliczne ujęcia pięknych kwiatów... Cacy
Pozdrawiam Agnieszka
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Szymko- polecam takie sejse...Czlowiek uczy się swojego aparatu i podziwia ulotne piękno lata
Amator- nie takie idealne...ale ja kocham słońce, niebo i...kwiaty od zawsze... Są moją inspiracją i były ze mną zawsze, niezależnie czy było źle czy dobrze
Nieinna- kilka fotek zaraz wkleję... a raczej kilkanaście...
Kociaro- no co Ty ;) A Kot by się Zajmował Twoimi kwiatami, gdybyś non stop, Trzymała kciuki za jeden, kruchy mój pędzik? Hmm..
Zabko_Monis- a Widzisz krówki bywają zaskakujące... Moja, kwitnie od grudnia gdzieś i nadal przedłuża końcówkę pędziku, a ma zaledwie trzy listki, mogłaby w jakiś nowy listeczek zainwestować swe siły... Cieszę się, że kolejny pędzik u Ciebie rośnie... Będę ją podziwiać, jak moja przekwitnie
Migrenquo- dziękuję ślicznie
Po obejrzeniu fotek...stwierdziłam, że muszę je jakoś pogrupować, bo za dużo ich jest. Będę je wklejać stopniowo przez cały tydzień... Rozpocznę, no wiadomo, od jakiego storczyka... mojej Princeski - w której się zakochałam... Będą fotki portretowe, z różnymi kwiatami, na tle błękitu nieba i robione "pod światło"... Miłego oglądania ;)
W myśl piosenki " Do zakochania jeden krok...":
c.d.n...
Amator- nie takie idealne...ale ja kocham słońce, niebo i...kwiaty od zawsze... Są moją inspiracją i były ze mną zawsze, niezależnie czy było źle czy dobrze
Nieinna- kilka fotek zaraz wkleję... a raczej kilkanaście...
Kociaro- no co Ty ;) A Kot by się Zajmował Twoimi kwiatami, gdybyś non stop, Trzymała kciuki za jeden, kruchy mój pędzik? Hmm..
Zabko_Monis- a Widzisz krówki bywają zaskakujące... Moja, kwitnie od grudnia gdzieś i nadal przedłuża końcówkę pędziku, a ma zaledwie trzy listki, mogłaby w jakiś nowy listeczek zainwestować swe siły... Cieszę się, że kolejny pędzik u Ciebie rośnie... Będę ją podziwiać, jak moja przekwitnie
Migrenquo- dziękuję ślicznie
Po obejrzeniu fotek...stwierdziłam, że muszę je jakoś pogrupować, bo za dużo ich jest. Będę je wklejać stopniowo przez cały tydzień... Rozpocznę, no wiadomo, od jakiego storczyka... mojej Princeski - w której się zakochałam... Będą fotki portretowe, z różnymi kwiatami, na tle błękitu nieba i robione "pod światło"... Miłego oglądania ;)
W myśl piosenki " Do zakochania jeden krok...":
c.d.n...
Vanda na różowym tle kwiatów...
Brak słów
Brak słów
When nothing goes right, go left.
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia