Ogródek AGNESS cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko kupiłam wiosną różowego żylistka i okazał się niepełnym, jakiś taki ..... niepełnowartościowy.
Ale dzisiaj kupiłam białego, pełnego - za 8 zł, ale duża roślina Na tym oczywiście nie poprzestałam.
Nie sprawdzałam, czy pachnie.
Ale dzisiaj kupiłam białego, pełnego - za 8 zł, ale duża roślina Na tym oczywiście nie poprzestałam.
Nie sprawdzałam, czy pachnie.
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu, ja również mam ochotę na białego żylistka, muszę koniecznie sobie go kupić, mam już naprawdę kłopot z miejscem a wcześniej bardzo często kupowałam po 2, 3 albo i więcej takich samych roślinek I właśnie różowe mam 2, a mogłyby być różne Biegnę teraz do Ciebie obejrzeć zakupy
Gosieńko ja sama nie wiem co to za roślinka, ten biały dzwoneczek, kupiłam, bo bardzo mi się podobał mam nadzieję, że ktoś odkryje jego tajemnicę, i zdradzi cóż to jest Z patyczkami będę próbować, i to zacznę już teraz wiosną, potem latem i jesienią, może kiedyś się uda Ja też planuję wysyłać paczuszki po niedzieli zajrzyj na PW
Marcinie dziękuję bardzo, strasznie to miłe co piszesz Lilie uwielbiam, ale w tym roku mam wielkie opory żeby je pokazywać, ponieważ są strasznie poszarpane gradem i brzydko to wygląda
Gosieńko ja sama nie wiem co to za roślinka, ten biały dzwoneczek, kupiłam, bo bardzo mi się podobał mam nadzieję, że ktoś odkryje jego tajemnicę, i zdradzi cóż to jest Z patyczkami będę próbować, i to zacznę już teraz wiosną, potem latem i jesienią, może kiedyś się uda Ja też planuję wysyłać paczuszki po niedzieli zajrzyj na PW
Marcinie dziękuję bardzo, strasznie to miłe co piszesz Lilie uwielbiam, ale w tym roku mam wielkie opory żeby je pokazywać, ponieważ są strasznie poszarpane gradem i brzydko to wygląda
- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Nie będę oryginalna, ale zbliżenia świetne.
Podobają mi się Twoje goździki, pachną?
Pozdrawiam Dorota
Podobają mi się Twoje goździki, pachną?
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Joluś dziękuję bardzo u mnie ciągle leje, mogłoby w końcu troszkę się ocieplic, żeby można było korzystac z ogródka, bo teraz to tylko nos do szyby a i zielsko zarasta jak szalone
Dorotko dziękuję goździki pachną wspaniale i różowiutkie i białe
_oleander_ dziękuję za podpowiedź co do dzwonka, miałam nadzieję, że jest wieloletni, ale jak nie to trudno, i tak jest piękny
Dorotko dziękuję goździki pachną wspaniale i różowiutkie i białe
_oleander_ dziękuję za podpowiedź co do dzwonka, miałam nadzieję, że jest wieloletni, ale jak nie to trudno, i tak jest piękny