Ogródek Robaczka cz. 7
Re: Ogródek Robaczka cz. 7
Bo to jest Pomponella.
Sweety, dzięki za info. Jednak dobrze, ze zainwestowałam w drzewostan... Liczę, ze wróci się z nawiązką ...
W Poznaniu właśnie tworzy się tzw. lodowica (ciekawa nazwa swoją drogą) czyli zamiast jezdni natura zafundowała nam lodowisko. A ja mam jeszcze w perspektywie powrót do domu... Kasia, a jak po Twojej stronie miasta?
Sweety, dzięki za info. Jednak dobrze, ze zainwestowałam w drzewostan... Liczę, ze wróci się z nawiązką ...
W Poznaniu właśnie tworzy się tzw. lodowica (ciekawa nazwa swoją drogą) czyli zamiast jezdni natura zafundowała nam lodowisko. A ja mam jeszcze w perspektywie powrót do domu... Kasia, a jak po Twojej stronie miasta?
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Uwielbiam Twoje optymistyczne ,kolorowe fotki...aż mi się wierzyć nie chce, że tak będzie
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
marzenia się spełniają! Dana
hmmmmmm Asiu no i zapomnniałaś, że od jakiś 3 godzin nic tylko sypie i sypie
jakby naprawdę było nam tego białego czegoś więcej do szczęścia potrzebne
a żeby sobie właśnie humorek poprawić oglądam sobie katalog Obi a przed chwilą skończyłam oglądać Hobbita.....no poza mamą nikogo w domu nie ma to sobie zrobiłyśmy seans
jakby naprawdę było nam tego białego czegoś więcej do szczęścia potrzebne
a żeby sobie właśnie humorek poprawić oglądam sobie katalog Obi a przed chwilą skończyłam oglądać Hobbita.....no poza mamą nikogo w domu nie ma to sobie zrobiłyśmy seans
jej coś mi się wydaję, że nas zaraz Kasia pogoni za opowiastki o śniegu
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mnie nie wygoni, bo u mnie nie pada i sniegu juz prawie niet tak sie ciesze a rano sie okaze, ze wyjechac nie będę mogla
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
no, u mnie sypie znowu..świata nie widać i wcale nie z powodu nocy.. dziś jeszcze postraszyli, że na święta to gruba czapa i szalik, a w lany poniedziałek wojna na śnieżki ;)
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
U mnie znowu zaśnieżyło w nocy
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Dzień dobry,
Witajcie w kolejny zimowy dzień marca...od kwietnia ma się poprawić, ale jakoś nie do końca w to wierzę... Tymczasem, dzisiaj w nocy mają być rekordowe mrozy tej zimy
Sweety, ilość roślin, którą przechowujesz jest niewiarygodna Jak to wszystko pomieściłaś?? Mój oleander i bugenwilla stoją w pokoju i już mają spore pąki kwiatowe. Psianki i passiflory nie udało mi się przechować
To co, piszemy wnioski o dopłaty?
April, te róże w donicach koniecznie trzymaj w chłodzie, żeby były uśpione. Jak wegetacja ruszy to przesadzanie do gruntu spowolni ich rozwój. Masz już opracowane miejsca do planowanych nasadzeń? O nocnych mrozach nawet myśleć nie chcę...dzisiaj ma być nawet -19*
Pat, za przepikowanie hektara lobelii to powinny być nie tylko dopłaty z Unii, ale pokojowe nagrody Nobla
Witajcie w kolejny zimowy dzień marca...od kwietnia ma się poprawić, ale jakoś nie do końca w to wierzę... Tymczasem, dzisiaj w nocy mają być rekordowe mrozy tej zimy
Sweety, ilość roślin, którą przechowujesz jest niewiarygodna Jak to wszystko pomieściłaś?? Mój oleander i bugenwilla stoją w pokoju i już mają spore pąki kwiatowe. Psianki i passiflory nie udało mi się przechować
To co, piszemy wnioski o dopłaty?
April, te róże w donicach koniecznie trzymaj w chłodzie, żeby były uśpione. Jak wegetacja ruszy to przesadzanie do gruntu spowolni ich rozwój. Masz już opracowane miejsca do planowanych nasadzeń? O nocnych mrozach nawet myśleć nie chcę...dzisiaj ma być nawet -19*
Pat, za przepikowanie hektara lobelii to powinny być nie tylko dopłaty z Unii, ale pokojowe nagrody Nobla
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Nie zdziwi to nikogo, jeśli dodam, że i u mnie po dzisiejszej nocy biało? A wczoraj już się nieźle zapowiadało...
Twoja Pomponellka urocza...kiedyś o mało nie kupiłam, ale wygladała gorzej niż u Ciebie i jakos mnie za mało zachwyciła
Twoja Pomponellka urocza...kiedyś o mało nie kupiłam, ale wygladała gorzej niż u Ciebie i jakos mnie za mało zachwyciła
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
Kasiu prosiłam Cię o nazwę róży jeśli możesz podać jest na poprzedniej stronie wątku.
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Kasiu no zaraz lecę na meteo sprawdzić....muszę clemki na noc schować ,bo całkiem zamarzną....