Kaktusy i sukulenty Eweliny
- blabla
- -Moderator Forum-.
- Od: 6 sie 2007, o 06:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mam nadzieję, że nie podlewałaś kaktusa zaraz po przesadzeniu. Ma on wtedy uszkodzony system korzeniowy i powinien stać w suchym co najmniej tydzień lub dwa. Wtedy najłatwiej o infekcje systemu korzeniowego.
Podłoże na pierwszy rzut oka wygląda na zbyt żyzne.
Podłoże na pierwszy rzut oka wygląda na zbyt żyzne.
Pozdrowienia, Tomek
Mój wątek
Mój wątek
Śliczny mi też się taki marzy mmmm gdzie go wypatrzyłaś???? i oczywiście ciekawe jak kwitnie?,
ale i bez kwiatów ma orginalne kształty.
Pozdrawiam ciepło
ale i bez kwiatów ma orginalne kształty.
Pozdrawiam ciepło
Kiedy coś uparcie gaśnie zaufaj iskierce nadziei ~~~~ Pozdrawiam Aga
Moje storczyki
Moje kaktusiki:)
Moje storczyki

Moje kaktusiki:)
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Podlewałam
od razu
On rósł w kompletnie suchym torfo-czymś. Nie otrząsałam tego starego podłoża, jedynie dałam minimalnie większą doniczkę i dodałam na dno i na górę warstwę podłoża do kaktusów zmieszanego ze żwirkiem. Zostawię go teraz w spokoju...mam nadzieję ,że moja nadopiekuńczość go nie zabije...

On rósł w kompletnie suchym torfo-czymś. Nie otrząsałam tego starego podłoża, jedynie dałam minimalnie większą doniczkę i dodałam na dno i na górę warstwę podłoża do kaktusów zmieszanego ze żwirkiem. Zostawię go teraz w spokoju...mam nadzieję ,że moja nadopiekuńczość go nie zabije...
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Ziel-ona , Mirabilis - No taki już był - z pączkiem
--------------------------------------------------------------------------------------------------
A teraz proszę o pomoc . Mam takiego jegomościa , nie wiem , co to za jeden . Pomóżcie go zidentyfikować !Trafił do mnie przypadkiem...poszłam po chleb i - wróciłam z kaktusem

--------------------------------------------------------------------------------------------------
A teraz proszę o pomoc . Mam takiego jegomościa , nie wiem , co to za jeden . Pomóżcie go zidentyfikować !Trafił do mnie przypadkiem...poszłam po chleb i - wróciłam z kaktusem