Tara - oaza marzeń cz.6
- Ignis05
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Tara - oaza marzeń cz.6
Aniu pięknie , różanie i piwoniowo.
Captain Hoyward imponująca, naprawdę robi wrażenie.
Miłego dnia
Captain Hoyward imponująca, naprawdę robi wrażenie.
Miłego dnia
- kania
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, ale masz rózany gąszcz! To jest prawdziwy angielski ogród. Pięęęękne wszystkie i takie zdrowe. A u mnie w tym roku ogrodnica niszczylistka, nigdy wcześniej nie widziałam tej gadziny .
Flam.. jak zwykle dostojna.Kapitan H niesamowity,takie krzaczory to ja uwielbiam.Baronesse jest faktycznie zdrowa i liście ma blyszczące,zielone.Też ją uwielbiam.Wiesz Aniu-tak siedzę sobie w mojej różance i zamiast się ciueszyć to już się martwię,że tak szybko przekwitają.Taki spektakl mógłby trwać do póżnej jesieni bez przerwy na powtorne kwitnienie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Alutka102
- Od: 29 sie 2011, o 09:06
Aniu, dziękuję za rozpoznanie mojego Alchymista. Nawet nie wiedziałam, że mam taką perełkę w ogrodzie. Swoją drogą sprzedające szkółki nadają swoje wydziwione nazwy, bo pewnie nie mają licencji. Tą kupiłam jako pnąca pomarańczowa Caphorn i od razu mi się coś w tej nazwie nie podobało. Mam jeszcze dwie z tej szkółki i to na pewno nie są takie jak je nazwano.
Aniu na pewno jest to Sarah Bernhardt i to jest chyba ta z nalotem ciemnym. Zamówiłam ją sobie u Ewy jesienią.
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Marylko - witam Ciebie serdecznie, wąchaj do bólu
TosiaAlchymist z tego co wiem to lubi tak wystrzelić co drugi rok ale warto na niego czekać, a patyczki powiedz tylko kiedy - Kapitan wart grzechu
Sasankowrota szeroko otwarte, za kilka dni wpadniemy na inspekcję - różyce mówiłaś
szybko się budzą,
Krysiunaprawdę w tym roku różanka mnie cieszy, a Kapitan naprawdę jest przepiękny
Kaniucholewcia co to za pierony u Jadzia/Jakuch walczy z robalami, namnożyło się tego ale na pewno roślinki w końcu sie zbuntują i popędza te dranie,
Aniu Flamingo fakt sprawuje się nienagannie ale Veltava robi wrażenie nikt nie przejdzie obojętnie
w tym roku przepięknie i obficie kwitną róże, i niech tak zostanie nie myśl co będzie jak przekwitną
Alutkoproducenci dają takie nazwy że można sobie połamać język, od razu trudno sobie skojarzyć co to za róża ale jeśli trafiają sie pomyłki/perełki to ok - życzę takich perełek, pozdrawiam
Danuska w końcu masz swoja upragnioną piwonię,
Ważka płaskobrzucha nie jestem pewna, ale chętnie pozowała jak zawodowy model
TosiaAlchymist z tego co wiem to lubi tak wystrzelić co drugi rok ale warto na niego czekać, a patyczki powiedz tylko kiedy - Kapitan wart grzechu
Sasankowrota szeroko otwarte, za kilka dni wpadniemy na inspekcję - różyce mówiłaś
szybko się budzą,
Krysiunaprawdę w tym roku różanka mnie cieszy, a Kapitan naprawdę jest przepiękny
Kaniucholewcia co to za pierony u Jadzia/Jakuch walczy z robalami, namnożyło się tego ale na pewno roślinki w końcu sie zbuntują i popędza te dranie,
Aniu Flamingo fakt sprawuje się nienagannie ale Veltava robi wrażenie nikt nie przejdzie obojętnie
w tym roku przepięknie i obficie kwitną róże, i niech tak zostanie nie myśl co będzie jak przekwitną
Alutkoproducenci dają takie nazwy że można sobie połamać język, od razu trudno sobie skojarzyć co to za róża ale jeśli trafiają sie pomyłki/perełki to ok - życzę takich perełek, pozdrawiam
Danuska w końcu masz swoja upragnioną piwonię,
Ważka płaskobrzucha nie jestem pewna, ale chętnie pozowała jak zawodowy model
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu , ale u Ciebie pachnie !!!!
- tralaluszy
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
Anuś, Twoja Isabelle Renaissance
Ilmenau
I widoczek
Ilmenau
I widoczek
Pozdrawiam - BabajAGA
- kania
Ale widoczek! A co to za piękność różowofioletowa z takimi dużymi kwiatami przy pergoli?
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Witaj Aniu ,przepiękne masz róże ,strasznie mi się spodobała różyczka Ilmenau ,czy możesz mi powiedzieć ,gdzie ją kupiłaś ?
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu oniemiałam z zachwytu widząc Twoje wielkie krzaczory .Kiedy ja się takich doczekam , chociaż nie powiem jest lepiej niż w ubiegłym roku. Isabelka też zagościła u mnie
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Aniu jestem pod wrażeniem Captain Hoyward -,wielkie kwiaty w moim ulubionym kolorze róż...w ogóle krzaki wielkie i rozłożyste Ci rosną.Ascot ...rewelacja.Baronesse to jedna sadzonka?Ostrogowiec w jego tle olbrzymi i dorodny...mój coś taki niemrawy... Glina mu pewnie nie odpowiada...różanie i pięknie u Ciebie...
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Oleńko oj pachnie
Tralala - inspekcja zakończona dzięki ale podobnie robi Halina wpadacie jak po ogień, Isabell R. i Ilmenau też Ci przypadły do gustu, piękne
Kasiu to RU
Ewuniu - Elmenau kupiłam w Czechach, będę polować na zamówienia dam znać, warta grzechu dziewczyna, niesamowity kolor, drobne kwiatki ach..............
tak ogólnie
widok przed bramką
Jadziu Twój/mój Chopin
Nelu - dzięki za miłe słowa, Baronesse to jeden krzak aż dziw bierze to prawda, a Ostrogowiec musi mieć czas mój ma trzeci sezon i dopiero dał pokaz.
Capitan w tym roku mnie naprawdę zachwycił, to jego trzeci sezon.
Tralala - inspekcja zakończona dzięki ale podobnie robi Halina wpadacie jak po ogień, Isabell R. i Ilmenau też Ci przypadły do gustu, piękne
Kasiu to RU
Ewuniu - Elmenau kupiłam w Czechach, będę polować na zamówienia dam znać, warta grzechu dziewczyna, niesamowity kolor, drobne kwiatki ach..............
tak ogólnie
widok przed bramką
Jadziu Twój/mój Chopin
Nelu - dzięki za miłe słowa, Baronesse to jeden krzak aż dziw bierze to prawda, a Ostrogowiec musi mieć czas mój ma trzeci sezon i dopiero dał pokaz.
Capitan w tym roku mnie naprawdę zachwycił, to jego trzeci sezon.
- kania
Aniu, brak słów jak masz tam pięknie! Po prostu bajka! A jak to wszystko musi pachnieć!
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Aniu po prostu masz cudownie ,tylko wejść i nie wychodzić .Jeżeli Ci się gdzieś moja ukochana trafi ,to pamiętaj o mnie ,ja też będę się rozglądać .