Nie wiem czemu, ale prawie wszystkie falki puszczaja liscie na potege

O Bogowie! Czyli nie tylko my mamy takie dzieci... nasz pies nie rozumie słowa "pan" tylko "tata" i "mama" np jak mu ktoś z rodziny powie "idź do pana" to nie wie o co chodzi za to mój kot reaguje m.in na wyraz "dzidziuś", jak wołam "gdzie mój dzidziuś" to od razu leci... ehhh... tak to jest jak staruchy dzieci nie mają...Lolivette pisze:Synus po prostu lubi lezec obok tatusia
No w nocykamikami26 pisze:Loli tak się zapytam z czystej ciekawości-kiedy Ty śpisz Kochana![]()
![]()
jakie tam staruchyvaldessa_kane pisze:O Bogowie! Czyli nie tylko my mamy takie dzieci... nasz pies nie rozumie słowa "pan" tylko "tata" i "mama" np jak mu ktoś z rodziny powie "idź do pana" to nie wie o co chodzi za to mój kot reaguje m.in na wyraz "dzidziuś", jak wołam "gdzie mój dzidziuś" to od razu leci... ehhh... tak to jest jak staruchy dzieci nie mają...Lolivette pisze:Synus po prostu lubi lezec obok tatusia
Śliczny, podobnie tak wszystkie Twoje storczyki
Wsadzilam go do tej ziemi bo mi wyschnie na wior zanim cos kupie...To gdzie ja mam czegos dobrego szukac?Alice 12 pisze:Loli ta ziemia z interatuin to najgorsze gow.... jakie moze być do storczykow, nie kupuj tego![]()
Lepiej poszukaj gdzie indziejZ pocona tez nie kupuj
I już ci powiem co zrob domowym sposobem zeby pozbyc sie tych robali, wez wode wrzucaj tam kiepy po papierosach, nazbieraj tez pokrzywy i niech to tak 2 dni postoi, poznie spryskaj wszystkowszystkie robale zdechna
Co to classen ?marta325 pisze:Jedź do classen i tam sobie ziemię kup
Ala Loli nie pali, tylko my takie kopciuchy
Nie zaszkodzi to kwiatkom, akurat z petow tez robi sie w niektorych krajach nawoz do storczykow, to wybije wszystkie insektyLolivette pisze:A co z tarczniakmi? tez pety je wybija?Nie zaszkodzi to kwiatkom?