Moje ogrodowe i domowe rośliny ;)
-
- 200p
- Od: 26 cze 2020, o 19:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje ogrodowe i domowe rośliny ;)
Basiu tak bardzo już wszyscy chcemy wiosny, a tymczasem już nie pamiętam kiedy było tyle śniegu co teraz. U mnie właśnie na odwrót...zimno, a ja wysiewam, doglądam w tym roku z tym wszystkim się trochę pośpieszyłam, ale już nie mogłam wytrzymać. Mam nadzieję, że w maju będę już miała większość kwitnących roślin. Zastanawiam się tylko gdzie ja to wszystko pomieszczę.
Moje pelargonie ładnie zaczęły się zielenić, choć nie obyło się bez strat, także koniecznie zajrzyj do swoich
Moje pelargonie ładnie zaczęły się zielenić, choć nie obyło się bez strat, także koniecznie zajrzyj do swoich
-
- 200p
Anetko właśnie ten kolor dwa w jednym mnie przekonał do zakupu, nie mogłam nie kupić, choć niestety coś nie mam do nich szczęścia, a może umiejętności piękne i ciężkie w uprawie... choć nie dla wszystkich
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Niestety żeby nabrać doświadczenia trzeba uśmiercić pare kwiatków. Jak pomyśle ile przeze mnie ucierpiało to aż słabo się robi.
Uwielbiam kwiaty skrzydłokwiata
Uwielbiam kwiaty skrzydłokwiata
-
- 200p
Bardzo fajny ten storczyk, lubię takie nakrapiane. Moje na razie uśpione, ale już wypuszczają pędy kwiatowe. Byle do wiosny .
- Foxowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
Pelargonia czasem jak stanie to jakby się wściekła.
Mnie się jedna trafiła mocarna co kwitnie cały rok a już się do nich zniechecalam, bo zawsze był badyl.
Fajnie wygląda ten grubosz w wiadereczku.
A storczyk ekstra.
Mnie się jedna trafiła mocarna co kwitnie cały rok a już się do nich zniechecalam, bo zawsze był badyl.
Fajnie wygląda ten grubosz w wiadereczku.
A storczyk ekstra.
-
- 200p
Odpisywałam już, ale coś wcięło mi tekst. Trudno... napiszę jeszcze raz
Basiu u mnie ostatnio czuć było wiosnę w powietrzu. Moje rośliny przez trzy dni korzystały ze słonka na tarasie.
Foxowa ja się zraziłam w tym roku do fuksji. Nigdy nie miałam z nimi problemu, a w tym roku klapa.
Z drzewek zostały mi dwa, które dzielnie rosną.
Zakwitła begonia
Basiu u mnie ostatnio czuć było wiosnę w powietrzu. Moje rośliny przez trzy dni korzystały ze słonka na tarasie.
Foxowa ja się zraziłam w tym roku do fuksji. Nigdy nie miałam z nimi problemu, a w tym roku klapa.
Z drzewek zostały mi dwa, które dzielnie rosną.
Zakwitła begonia
-
- 200p