Wystawy storczyków -w 2008r
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Od: 29 lis 2007, o 13:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Soniu cieszę się, że chociaż troszkę tej zawsze wspaniałej atmosfery i wrażeń mogłam wam tutaj przekazać.
Jeszcze trochę i mam nadzieję, żę Sonia też nam się podobnym odwdzięczy
Madziu gratuluję nabytku i siły przebicia ( tudzież wytrwałości w "jęczeniu"). Violaczelka jest także jednym z moich ulubionych phalaenopsisów. Posiadam jedną, ale to prawdziwe maleństwo. Twoja jest przepiękna, miałam możliwość się naocznie przekonać. Już cieszę się na twoje zdjęcia, bo ich oglądania nigdy dość. Zawsze ten sam kwiat ujęty inaczej w fotografii jest ogromnie ciekawy.
Jeszcze trochę i mam nadzieję, żę Sonia też nam się podobnym odwdzięczy
Madziu gratuluję nabytku i siły przebicia ( tudzież wytrwałości w "jęczeniu"). Violaczelka jest także jednym z moich ulubionych phalaenopsisów. Posiadam jedną, ale to prawdziwe maleństwo. Twoja jest przepiękna, miałam możliwość się naocznie przekonać. Już cieszę się na twoje zdjęcia, bo ich oglądania nigdy dość. Zawsze ten sam kwiat ujęty inaczej w fotografii jest ogromnie ciekawy.
- madzik
- Od: 27 gru 2007, o 09:12
To teraz ja poprezentuję trochę wrocławską wystawę Trochę - bo mąż zrobił w sumie (wraz z foceniem Ogrodu Botanicznego) prawię 500 zdjęć Z czego ponad 200 to wystawa Nie da się wszystkich wstawić - czego żałuję
Nazwy podaję za sprzedawcami.
Była to pierwsza moja wystawa - i trochę na początku byłam rozczarowana jej rozmiarem. Jednak w miarę upływu czasu i oglądania - podobało mi się coraz bardziej Rezultat - mnóstwo zdjęć, pełne torby zakupów i pusty portfel I zaskoczenie - oglądając zdjęcia nie miałam świadomości jak naprawdę wyglądają niektóre gatunki - szczególnie jeśli chodzi o wielkość czy raczej maleńkość
A teraz oglądamy
Nazwy podaję za sprzedawcami.
Była to pierwsza moja wystawa - i trochę na początku byłam rozczarowana jej rozmiarem. Jednak w miarę upływu czasu i oglądania - podobało mi się coraz bardziej Rezultat - mnóstwo zdjęć, pełne torby zakupów i pusty portfel I zaskoczenie - oglądając zdjęcia nie miałam świadomości jak naprawdę wyglądają niektóre gatunki - szczególnie jeśli chodzi o wielkość czy raczej maleńkość
A teraz oglądamy
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Lana, Madzik, baaaardzo dziękuję za wspaniałe fotorealcje (Lana, taki M to skarb, Ty mogłaś spokojnie nacieszyć się widokami, a On uwiecznił je na zdjęciach, i to jeszcze jak profesjonalnych i pięknych , nie ujmując oczywiscie niczego zdjęciom autorstwa Magdy :P ) zdjęcia są naprawdę prześliczne, uczta dla oczu a storczyki na nich.... same cuda, lista chciejstw wydłuża się niemiłosiernie....
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki