Kwitnące cudo! Cz.1
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witacie.
Ogis chętnie zobaczę następne fotki z Anglii rondo wygląda ciekawie.
Coccinella chętnie zobaczę zdjęcia zwierząt. Wiem że forum jest ogrodnicze ale zwierzęta to jest część naszych działek. One dodają ogrodom uroku. Co prawda antylopy u nas nie biegają ale gdzie indziej są częścią działek. Przynajmniej tak mi się zdaje hehehehe
Basiu miło że dodałaś swój komentarz, chętnie zobaczę tutaj twoje zdjęcia jeśli jakieś posiadasz!
Ogis chętnie zobaczę następne fotki z Anglii rondo wygląda ciekawie.
Coccinella chętnie zobaczę zdjęcia zwierząt. Wiem że forum jest ogrodnicze ale zwierzęta to jest część naszych działek. One dodają ogrodom uroku. Co prawda antylopy u nas nie biegają ale gdzie indziej są częścią działek. Przynajmniej tak mi się zdaje hehehehe
Basiu miło że dodałaś swój komentarz, chętnie zobaczę tutaj twoje zdjęcia jeśli jakieś posiadasz!
- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
- coccinella
- 1000p
- krzysiek86
- Kontakt:
- coccinella
- 1000p
Krzysztofie, nie. Te zdjecia robiłam w 2005 roku w akwarium, w Kielu, czyli w Kiloni. To miasto na północy Niemiec. Oni co roku coś zmieniają, więc zawsze warto tam iść. W tym roku jeszcze nie byłam. Oglądanie zajmuje około godziny, półtorej, ale jeśli ładnie się przypatrzysz, to mozesz nawet pół dnia nie wychodzić. Niektóre ryby chowają się bardzo i dopiero przy którymś okrążeniu je zauważasz.
Ogólnie, to mamy tu kilka atrakcji. Już jutro zaczynają się tutejsze dni morza. Szczecińskie się nie umywają. A byłam i na jednych i na drugich. Tu świętuje całe miasto. Jestw iele imprez nie tylko nad samąwodą. Np w tym roku będzie wyścig balonów, tych dużych, do przewożenia ludzi. Wszędzie jest wstęp wolny, więc można zobaczyć ciekawe rzeczy.
Jeśli ktoś ma ochotę wyskoczyć na weekend a nie ma pomysłu, to zapraszam ;)
Ogólnie, to mamy tu kilka atrakcji. Już jutro zaczynają się tutejsze dni morza. Szczecińskie się nie umywają. A byłam i na jednych i na drugich. Tu świętuje całe miasto. Jestw iele imprez nie tylko nad samąwodą. Np w tym roku będzie wyścig balonów, tych dużych, do przewożenia ludzi. Wszędzie jest wstęp wolny, więc można zobaczyć ciekawe rzeczy.
Jeśli ktoś ma ochotę wyskoczyć na weekend a nie ma pomysłu, to zapraszam ;)
- krzysiek86
- Kontakt:
Aha to super taka imprezka. Przepraszam zapomniałem że już pisałaś skąd są te zdjęcia, ja jak zwykle problemy tylko tworzę. Przepraszam Tak to jest jak za dużo czasu spędzam no forum i już nie wiem co jest do czego. To się staje powoli nałogiem. Wklejaj następne fotki jak masz ochotę, chętnie je pooglądam, bo u nas na południu nie ma takich morskich atrakcji