Moje roslinki i moj ulubiony sklep
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
- nelly.trott
- 100p
- Od: 10 lip 2008, o 14:54
krzysiek86 pisze:I co tam u Ciebie coś dawno się nie odzywasz Czyżby jesień tak wpłynęła na Twoją osobę
Dzięki bogu sie ta mrocznosc konczy =) nidlugo porzadki na balkonie i kwiatki niktore posiane =) i nasionka zamowione =)
Bardzo przepraszam za brak polskich liter ale takich nie mam Zapraszam do mojego watku
- krzysiek86
- Kontakt:
- nelly.trott
- 100p
Tez mrozno i zimno od -10 do 0 ale robi sie cieplej b o coraz czesciej jestesmy kolo zera =) i sloneczko coraz czesciej wychodzi =) i to mnie cieszy =) lubie zime ale tylko na zdjeciach i obrazkach =) wole cieplejsze klimaty =) już sie nie moge doczekac kiedy wszystkie kwiaty i drzewa zaczna ozywac i kwitnac =)krzysiek86 pisze:Tym razem to mnie dawno nie było.
Dopiero teraz dostałem powiadomienie o odpowiedzi.
Mamy zimę i mróz jest fantastyczne . A jak tam w Szwecji
za jakis czas beda foty =)
Bardzo przepraszam za brak polskich liter ale takich nie mam Zapraszam do mojego watku
- nelly.trott
- 100p
Dzięki =) jest bardzo fajnie =) i pieknie nawet zima =) ten sklem palmiarnia jest to nr 1 ulubiony !Miro78 pisze:Jestem pod wrażeniem Jakie palmy i kaktusy..chyba bym soę tam przeniósł
- krzysiek86
- Kontakt:
- nelly.trott
- 100p
Czesc Wam =)krzysiek86 pisze:NO to będę czekał na nowe foty choć zimowe też bym chętnie pooglądał
Wiec zrobilam filmik na youtube w jednym z ulubionych sklepow ! Mieli akurat tydzien Orchidei ..... Nie wszystko mi sie pomiescilo ale najpiekniejsze czesci sklepu sa na filmiku .
UWAGA
1 ) Ogladaj w wysokiej rozdzielczosci(tuz pod okienkiem wysfietlajacym film po prawej stronie jest niebieski tekst po polsku )
2) W zultej ramce jest czesc druga filmiku (UWAGA jest tez kolega ktory sie wyglupia !!!!!!!! dla wrazliwych oczu prosze nie ogladac drugjej czesci filmiku drugiego )
Ale namieszalam co ??? aha i niesmiejcie sie z mojego angielskiego =) =)
FILMIK SKLEPOWY[url]
- nelly.trott
- 100p
mam nadzieje ze bedzie sie wam podobalo !nelly.trott pisze:Czesc Wam =)krzysiek86 pisze:NO to będę czekał na nowe foty choć zimowe też bym chętnie pooglądał
Wiec zrobilam filmik na youtube w jednym z ulubionych sklepow ! Mieli akurat tydzien Orchidei ..... Nie wszystko mi się pomiescilo ale najpiekniejsze czesci sklepu sa na filmiku .
UWAGA
1 ) Ogladaj w wysokiej rozdzielczosci(tuz pod okienkiem wysfietlajacym film po prawej stronie jest niebieski tekst po polsku )
2) W zultej ramce jest czesc druga filmiku (UWAGA jest tez kolega ktory się wyglupia !!!!!!!! dla wrazliwych oczu prosze nie ogladac drugjej czesci filmiku drugiego )
Ale namieszalam co ??? aha i niesmiejcie się z mojego angielskiego =) =)
FILMIK SKLEPOWY[url]
Mi osobiscie sie bardzo podobalo ogromny sklep =)
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- nelly.trott
- 100p
To zapraszam w odwiedziny =) zobaczysz wszystkie te moje ulubione i nie ulubione sklepy =)Andziax007 pisze:Roślinki przepiękne Jak ja chciałabym się znaleźć w tym sklepie...A tu niema jak