Początki mojego fiołkowego fioła
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ZUZIU - żebyś wiedziała ,że wszystkie kwiaty przelewam - z tymi nowymi uważałam
KRZYSIU - taki dziwaczny mam charakter , wszystko co mi się spodoba chcę mieć ( trochę to bez sensu ) a parapetów , faktycznie , coraz jakby mniej .
ANOLI - jeśli przypomnisz się wiosną , to listki wyślę bez problemu
BAYAGA , TREISSI , KATI -dziękuję za odwiedziny
KRZYSIU - taki dziwaczny mam charakter , wszystko co mi się spodoba chcę mieć ( trochę to bez sensu ) a parapetów , faktycznie , coraz jakby mniej .
ANOLI - jeśli przypomnisz się wiosną , to listki wyślę bez problemu
BAYAGA , TREISSI , KATI -dziękuję za odwiedziny
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Witaj,kolekcja fiołków super,ja też mam kilka,ale nie taki wybór jak Ty .Draceny maja oryginalne kolorki,nie widziałam takich,mam zielone tylko, usychające listki świadczą o suchym powietrzu,one lubią bardziej zraszanie liści jak podlewanie.Bardzo dużo masz kwiatów domowych,ja mam najwięcej paprotek.Pozdrawiam
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Draceny super, normalnie zachorowałam na nie jak je zobaczyłam, ale będę musiała się wyleczyć bo na razie miejsca na nie będzie brakować, na rzecz oczywiście cytrusów. A te fiołki - marzenie, piękne. Ja też tak mam, że jak zobaczę coś co mi się podoba to nie daj Boże jak ma jakiś grosik w kieszeni to niestety kupuję.
Danusiu... rosloinki o ozdobych liściach.. są bajeczne... powiemszczerze, że nie widziałam nigdzie takich a tobie sie udało nie tylko znaleść ale i kupic gratulacje
no i fiołeczki, fiołeczki fiołeczki.... jeszcze raz fiołeczki :) użekły mnie 3. biały z niebieskim środkiem, biały z różowym środkiem i biały z obączkami różowymi :) bo bajka i palce lizac :) a czy jak wydobrzeja i się zadomowia na stałe u ciebie to dasz skubnąć po listeczku ?
no i fiołeczki, fiołeczki fiołeczki.... jeszcze raz fiołeczki :) użekły mnie 3. biały z niebieskim środkiem, biały z różowym środkiem i biały z obączkami różowymi :) bo bajka i palce lizac :) a czy jak wydobrzeja i się zadomowia na stałe u ciebie to dasz skubnąć po listeczku ?
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
CARLA , dziękuję za odwiedziny , jeśli przypomnisz się na wiosnę , to na pewno podzielę się listkami .
Teraz kilka ostatnich zdjęć
to hipeastrum kupiłam w Netto ( tanie było -7-8 zł )
to z allegro - INOKASIE
a to są fiołki w pączkach , na któych rozwinięcie czekam już miesiąc
na pocieszenie zakwitła miniaturka
a tak wygląda dzisiaj parapet w kuchni
Teraz kilka ostatnich zdjęć
to hipeastrum kupiłam w Netto ( tanie było -7-8 zł )
to z allegro - INOKASIE
a to są fiołki w pączkach , na któych rozwinięcie czekam już miesiąc
na pocieszenie zakwitła miniaturka
a tak wygląda dzisiaj parapet w kuchni