Moje zieloniutkie i nie tylko
-
- 200p
- Od: 29 lis 2008, o 18:59
Chciała bym się pochwalić moimi nowymi nabytkami.Pierwsze zdjęcie to roślinki od Marzenki.Bardzo dziękuję i cieszę się jak gwizdek.Moje podziękowania i ogromną radość kieruję też do LUCY09, od której są roślinki na drugim zdjęciu.. Natomiast to jest zakupiony dzisiaj dzbanecznik w nie najlepszej formie,dlatego walczyłam o rabat.Na tej długiej gałązce w kącikach liści są małe roślinki.Chcę r nich zrobić sadzonki. I jeszcze muchołówka,która według moich podejrzeń wypuszcza dwa pąki kwiatowe.Cyba będę zmuszona je obciąć,bo chcę zachować roślinkę.
Jeszcze raz dziękuję za kwiatuszki
Jeszcze raz dziękuję za kwiatuszki
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- 2iza
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 13:27
Mam pytanko odnośnie mimozy: ja moją wysiałam pod koniec lutego i jak na razie nic, nasiona były z mojej roślinki z zeszłego roku ale chyba nic im nie dolegało . Z ciekawości wykopałam jedno z nich i zrobiło się takie jasne ale nie było widać żadnej pleśni. W każdym bądz razie ile czekałaś na te piękne maluchy??
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu dzbanecznika przesadź do świeżego torfu i podlewaj wodą destylowaną, zraszanie też tylko taką.W marketach widziałam jak podlewają owadożerki zwykłą wodą
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
-
- 200p
2iza,czy masz swoje mimozy przykryte woreczkiem i postawione w ciepłym miejscu?Ja na moje nie czekałam długo,ale z 50 kupionych wykiełkowała może połowa.
Natija,ja swojego dzbanecznika kupiłam za 16zł.Nie wiem czy to drogo.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny.Spodziewam się nowych paczuszek, więc pewnie dzisiaj albo jutro wstawię następne zdjęcia.
Natija,ja swojego dzbanecznika kupiłam za 16zł.Nie wiem czy to drogo.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny.Spodziewam się nowych paczuszek, więc pewnie dzisiaj albo jutro wstawię następne zdjęcia.
-
- 200p
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
-
- 200p