Irlandzki Ogrod Ani.1
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Tess No to mnie uradowałaś Będą kwiaty Aż pobiegłam je jeszcze raz obejrzeć :P W życiu się nie spodziewałam..ona taka malutka przecież A co do zimowania w gruncie to sama już nie wiem-pytałam tu w ogrodniczym to powiedzieli,że śmiało mogę w ogrodzie posadzić..tu zimy łagodne bardzo.Najwyżej zabezpiecze jakoś.
Krzysiu bo mój M to uważa,że te wszystkie roślinki na razie są małe ale jak się rozrosną to ogrodu braknie.. Dlatego zabrania sadzić
Aniu masz racje
Krzysiu bo mój M to uważa,że te wszystkie roślinki na razie są małe ale jak się rozrosną to ogrodu braknie.. Dlatego zabrania sadzić
Aniu masz racje
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
mój mi też zabrania, a ja i tak cichaczem robię swoje... 8)Ania.1 pisze: Krzysiu bo mój M to uważa,że te wszystkie roślinki na razie są małe ale jak się rozrosną to ogrodu braknie.. Dlatego zabrania sadzić
najlepsze będzie, jak zakwitną wszystkie róże i się okaże, że z tych dziesięciu o których wie zrobiło się siedemdziesiąt....
będę miała za swoje...
Tess Dziękuje za porady,w sprawie przycinania to się do Ciebie na wiosne zgłosze,bo nie wiem co,jak i ile Ta malutka to "passiflora caerulea"kwiaty mają wyglądać tak jak Twoje.I jeszcze mam drugą-"purple rain".
Haniu miała cieczke,21 dni..na szczęście już się skończyło Majteczki były konieczne bo cały dom byłby w czerwone kropki A że nie mogłam kupić takich specjalnych na cieczke przerobiłam ze zwykłych dziecinnych
Aniu ja nie mam możliwości cichaczem..bo razem na zakupy jezdzimy,ogrodniczy daleko..nawet jak bym chciała iść na pieszo to jakbym moje zakupy przytargała Poza tym mój M do ogródka codziennie zagląda..to by zauważył,że coś nowego jest
Ale i tak co tydzień do ogrodniczego jezdzimy..niby tak tylko pooglądać
Haniu miała cieczke,21 dni..na szczęście już się skończyło Majteczki były konieczne bo cały dom byłby w czerwone kropki A że nie mogłam kupić takich specjalnych na cieczke przerobiłam ze zwykłych dziecinnych
Aniu ja nie mam możliwości cichaczem..bo razem na zakupy jezdzimy,ogrodniczy daleko..nawet jak bym chciała iść na pieszo to jakbym moje zakupy przytargała Poza tym mój M do ogródka codziennie zagląda..to by zauważył,że coś nowego jest
Ale i tak co tydzień do ogrodniczego jezdzimy..niby tak tylko pooglądać
Fantastyczny kolor tej różyczki:) śliczna
pozdrawiam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."